Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 204
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Абе представяте ли си да завърши сезона как Търо затваря Сейран при жена му в избата? Ужас! Никъде не съм чела такова и даже като спойлер не е коментирано. Поне аз не съм срещала инфо. Сега като гледам, че снимат в имението на лудите Саффет се замислих.

# 616
Ама той Мерт на дали следи кой какво харесал къде харесал.И феновете прекаляват.Работят заедно , снимали са се какво толкова.Тая ще си остане със снимката ,даже не се следват.Минава и заминава.На Мерт не му е фактор нито разни , нито Буче.

# 617
  • Дъблин
Емрулах с това обяви

После така ретуитна

Срам, не срам ще питам. Кой/кое е фандом?

Сори че притеснявам, нооооооооо може ли да преведете какво значи…

# 618
Бл@гуна онзи май сигурният източник е писал какво уж няма да има в последната сцена, та ме съмнява твоето предположение.

Ето превод с автоматичния преводач, прави ми впечатление, че на английски по-добре превежда, на български е по-неточно.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 21:02 от stasha_s

# 619
Ай, че красива Афра! Heart

И един Мерт зад кадър

Пръстен ли има на ръката, или така ми се струва 😂

# 620
Така ми се струва и на мен. Лъсна ми веднага нещо 😁

Много са забавни в Т.
Ново подхванаха - Афра е бременна. Точна информация 😂 явно са слушали това, което ни разказа Рени.
Друг се включва - Спомняте ли си, когато някой каза, че другаде са излъчили халвет, а при нас нямаше, как прегледахме 158812/примерно число/ арабски сайта да търсим халвет 😂😂😂😂😂

# 621
Много хубави неща сте изкоментирали за АфРамчетата! Heart
Щастието обича тишината! Heart

Нова с Афри:

# 622
Ееее, признах те, Hurricane! Има пръстен, да. И никой от лудите фенки не е видял?? Направо не мога да повярвам, те, дето забелязват и най-малките детайли.
Разкри ги Grinning
Сташ, дано си права. А този туит на Емрулах е от 26.05 поне доколкото виждам. Тези думи нали й ги каза точно преди халвета Ферит?
Не чета спойлери аз, до колкото мога ги избягвам. Не знам наистина сигурните източници, какво са коментирали. Ама пак изпада туй онуй.

Редактирам се. Не бях прочела коментарите, забелязали са пръстена и даже от кога е снимката са обяснили. Стара е, но заедно с тази от днес била пyбликувана и за това хората се заблудили, че е нова. Греда с пръстена. Sad
Зачетох се в коментарите, явно Гюлгюна снима сериозно, явно ще стане от леглото все пак. Ама и Ифакат също. Ще вървят паралелно сцени явно.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 21:38 от Бл@гуна

# 623
Да, точно преди. Дълго чаканото от феновете извинение.
То и аз не намирам. Всички отказват да дават спойлери. Отговарят на разни въпроси основно с не знам 😂

# 624

Много са забавни в Т.
Ново подхванаха - Афра е бременна. Точна информация 😂 явно са слушали това, което ни разказа Рени.

Ами ние защо искаме толкова едно Корханче Да проследим хубаво бременността на Афра в сезон 2 JoyJoy

# 625
Айде дано има едно СейФерче😂❤️

# 626
# 627
АфРамче може и да има, ама режисьорката категорично отрече СейФерче да има в този сезон. Това преди няколко седмици, де. Ама на нея и на Емрулах хич им нямам вяра аз, та като нищо. Но тя беше много категорична, че СейФер няма да имат сватби нито помежду си, нито с други хора, нито бебета ще има. После обаче се заредиха яко коментари, че са променяли сценария в последния момент, точно за финалните сцени, сега пък настоятелно се коментират 3 сцени за финал, кое истина, кое лъжа, след 3 дни ще разберем.
Аз смятам, че бебе няма, за сватбите не знам, честно казано. Това ще е баш бомба гиби финал, ако се случи. За всичко друго съм подготвена и да гръмнат някой, да се изпотрепят, и да се скарат, и да ги затворят по мазетата, но сватба няма да преживея. Освен, ако не е СейФерска, де.

# 628
Ако няма СейФерче, Феро не е никакъв турски еркек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 629
Те писаха и че са им казали, че са приключили снимките в Антеп, едната вечер, разотишли се хората и тези пак почнали да снимат.
Четох и аз, че е имало промяна в сценария в последния момент, изненадващо.
Сега коментират тези снимки на Мерт, че били така, сякаш се сбогувал, все едно е край на сериала, а не на сезон 1.

Общи условия

Активация на акаунт