Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 211
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
Говореха за Неслихан, та реших, че са свършили с АфРам. Имало слухове, че Афра е бременна и заради това щели да се женят JoyJoyJoy Ама и този Онур каза, че не го вярва. Но са лудо влюбени, любов като в поезията...

# 601
Човек докато мигне и АфРам се сгодиха. Няма лошо!
Мерт наистина ли е пети по ред в семейството? Има ли след него още или е най-малкото дете?
На годежа на брат му видях, че майка му е забрадена, но даже през ум не ми е минало, че може да очакват от булката да е девствена.

Някой помни ли какви емоджита даде Емрулах за епизода с халвета? Чета разни коментари, но изобщо не му ги помня

# 602
Говореха за Неслихан, та реших, че са свършили с АфРам. Имало слухове, че Афра е бременна и заради това щели да се женят JoyJoyJoy Ама и този Онур каза, че не го вярва. Но са лудо влюбени, любов като в поезията...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

Рени, чиста и невинна? Stuck Out Tongue Winking Eye

Обожавам ги тези деца Heart

# 603
  • Яко в Матрицата...
Мерт има 4 по-големи братя, а най-малкото дете е момиче. Много е сладка и тя.
Майката ли е искала момиче, бащата ли... Grinning

# 604
Айй,Рени дано е истина , много ще се радвам за тях.Само да не ни ги урочасат.Да си бъдат щастливи и да се обичат .
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

Мълча, нищо не казвам, мед ми капе на сърцето Heart Eyes

Марбела, Дениз Дурсун е момичето, и тя е приятелка на Буче и работи на сета

Ааа извинявам се , тази не знаех , че й е приятелка.

# 605
Тенкю Рени Heart
 Това за клаузите в договорите на  ОГМ  и аз съм го чела и писала тук Дали е истина , не знам
Афра живееше с Мерт Я в неговата къща Като се разделиха , тя си нае апартамент Вижда се по сторита , че е блок и с асансьор
Нали имаше едни клюки след НГ  , че заради ПР  на сериала са казали с Мерт Я , че са разделени  Някакво момче им носело храна за вкъщи и били заедно После казаха , че поради натоварения график на Афра , не се е изнесла от къщата на Мерт Я . След това  Афра имаше вече стори с Наги в асансьора и любовчията  се снима гол в къщата на Чичек Joy
Това помня като хронологоия

Ехх , те панаирите почнаха преди моите прогнози след края на сезона Grinning Момичета ще има много около Мерт То сега се започва И снимки и клюки и измислици ще има Както и за Афра
За семейството на Мерт знам , че единият брат е лекар , жена му и тя е лекар , кардиолог Другият , който се сгоди скоро е учител по турска литература Третият не го знам с какво се занимава , но жена му натрупа последователи и инста и все прави влогове , лайф и снимки Забрадена е и май не работи нищо .Смятам , че семейството на Мерт харесва Афра .
За годеж и пръстени не вярвам . Но пък силно се надявам да има Афрам Много са ми мили Sparkling Heart

Сетих се , жената на учителя или е учител и тя по физика или се занимава  с физика

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 20:16 от KrasiAnna

# 606
Тази въпросната Дениз е седящата до режисьора, тя помага на режисьора. Драмата от преди 2 месеца някъде беше за това, че Дениз беше харесала в инстаграм някаква обидна клюка новина относно Мерт Рамо и Афра. Тази Дениз и Буче били приятелки на сета (вероятно и извън него вече).

Както винаги тия турските фенове в туитър не си използват главите и си пускат отровата един на друг.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 20:36 от bellie_ellie

# 607
В туитър има и интересни неща Grinning

Малко джумбиши за Бирсен

Първия коментар:

Скъпа Бирсен Алтунташ, въпреки че си блокирала половината фандом, знаем, че ни следваш тук.
Да момента на финала на сезона на #YalıÇapkını се надяваме и те молим да не въвеждаш новини, които ще се считат за спойлер.

Втория:

Слушай, жено, ако разкриеш финала на сезона, дадеш спойлери или нещо подобно, докато не закриеш акаунта си, ще се занимавам с теб @birsenaltuntas1, ще бъдеш единствения ми проблем.

# 608
Емрулах с това обяви

После така ретуитна

Срам, не срам ще питам. Кой/кое е фандом?

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 20:33 от stasha_s

# 609
Семейството на Мерт съвсем хванати от гората ги изкарахте вие.😅
Животът си е на Мерт, те нямат глас относно личния му живот, негова работа си е, каквото той си реши това ще направи - ако иска за Афра ще се жени, ако иска на друга. Освен да се съгласят с решението му друго няма какво да направят. 😃
А и помислете, ако бяха толкова консервативни е нямало да се преместят през 90-те в Шиле с цел да осигурят по-добро бъдеще на децата си (а тогава са имали вече 3 деца), а той едва ли щеше да стане актьор. 😇

Тези двамата "светски журналисти" пак са пуснали въображението си в действие само и само да привличат внимание към себе си чрез live-ове.😶‍🌫️💨

# 610
bellie_ellie не е съвсем така, както го описваш, ама нейсе.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 20:45 от Еванджелин

# 611

Тази е решила да дразни Фандома

Ама Мерт е толкова сладък 🥰🥹❤

# 612
Ай, че красива Афра! Heart

И един Мерт зад кадър

Сташ, фендомът са феновете. Навлиза в руския от английски  (fendom) и в началото се е използвало за фенове на фантастиката. Малко по малко се налага в разговорния език и сега всички фенове на конкретен актьор или сериал го наричат фендом. Това руснаците, аз понеже при тях чета основно за информация съврзана с турските сериали и го използвам. Чета обаче, че и тук по темите е разпространено доста.

Ох, докато редактирам 100 пъти и не съм видяла, че снимката с тази противнярка вече е качена, та ще я изтрия.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 20:49 от Бл@гуна

# 613
То тази снимка изглежда да е от сега. Такова нещо четох. Че сега е снимано и качвано, как можело да се държи той толкова неуважително, срам, позор и т.н 😁 и това при положение, че въобще не са сигурни, че има Афрам, ама все пак на друга не го дават.
За тези случки в миналото за кой каква новина лайкнал не пишеха одеве.
Та тази е същата, дето лайкнала ли?

# 614
Да, същата е Hands Metal

Снимано е днес в имението на Ихсанлъ

Общи условия

Активация на акаунт