Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 808
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Всеки сериал, който се снима седмица за седмица е така.
Няма как да надминат качеството на първите епизоди, за които са имали време да мислят за заснемане и детайли. И все пак, невероятни са!

# 241
  • София
Всеки сериал, който се снима седмица за седмица е така.
Няма как да надминат качеството на първите епизоди, за които са имали време да мислят за заснемане и детайли. И все пак, невероятни са!
Значи на мен дерта ми е да ги съберат, да не ги женят за Пелин и Тарък, да няма скок във времето. Другото ще го преглътна. И по някое време да имаме корханче.

# 242
Еве, много хубав клип.

ЛПН ми е най-любимият сериал евър. Не съм гледала много, де. Но тези са ми толкова на сърце и аз не знам защо. Имам си любими моменти и когато ме стегне шапката си ги пускам, много разтоварващо ми действат.

Често като нахейтя Буче и ми става някак гузно, все пак момичето се старае, просто толкова си може. Еми сега й гледам фотосесия за някакво списание. Нова е. Трагедия!
Никак не вярвам в приказките за митичния покровител благодарение, на когото я държат в сериала, сега и той да й е уредил снимките....  видях, че с чанта на Ноктюрно се е снимала, а тяхно лице е Ханде. Не, че съм й голяма фенка на Ханде, ама до Буче....
Искате ли да ви зарадвам с някоя снимка? Joy 

Лудите фенове са изчислили, че от Лондон до Истанбул пеша отнемало 24 дни, внука Халисов откакто изпратил СМС били минали вече 50. Чудят се да не се изгубил някъде по пътя.

В повечето сериали излизат доста снимки и видеа зад кадър. В този съм попадала на много малко. Има по някоя снимка, но нищо общо с другите.

# 243
На Буче снимките, ако може в скрит текст само 😂😁😁  тъкмо четох във ФБ как я възхваляват, колко талантлива била 😂😂😂

Значи да го видя този ЛПН и аз.

# 244
  • София
Внукът Халисов, ако прилича на дядо си, може да си остане в Лондон, няма да ми липсва. Откачалки в сериала имаме достатъчно.

# 245
На Буче снимките, ако може в скрит текст само 😂😁😁
ЛПН не е тежка драма. Различава се много от Рибарче. По-скоро на мен ми клони към комедия.

# 246
  • София
Скрит текст:
ЛПН не е тежка драма. Различава се много от Рибарче. По-скоро на мен ми клони към комедия.
Много, много приятна за окото романтична комедия с леки драматични нотки. От тези сериали, които знаеш, че ща завършат супер. Аз такива обичам, ама защо се хванах на хорото с Рибарчето, не знам

# 247
Да, абсолютна романтична комедия е ЛПН. Нищо общо с Рибарчето и играта им не нещо уау, но са симпатични, има химия между тях, много забавни моменти, главния го разхождат гол до кръста чат-пат.
Него миналата година го гледах. И там е имало някаква драма в реала между ГГ, но вече почти нищо не мога да намеря като информация.
Иййййй, големи сте гаднярки. Бучето в скрит текст. Дискриминация!

Емрулах сутринта е избухнал пак срещу някаква, която написала, че всичко това било сън на Ферит. Написал й, че е твърде скъпо да местят целия катун в Антеп, за да снимат сънищата на Ферит, та ще му се наложи да преживее всичко на живо.

Аз Рибарчето заради Мерт го загледах, както и Семейство заради Серенай, това след Шахмаран. Мерт е просто огромен талант, но ми идва на моменти твърде тежък, да не кажа, че са си доста.

# 248
Да, абсолютна романтична комедия е ЛПН. Нищо общо с Рибарчето и играта им не нещо уау, но са симпатични, има химия между тях, много забавни моменти, главния го разхождат гол до кръста чат-пат.
Него миналата година го гледах. И там е имало някаква драма в реала между ГГ, но вече почти нищо не мога да намеря като информация.

Емрулах сутринта е избухнал пак срещу някаква, която написала, че всичко това било сън на Ферит. Написал й, че е твърде скъпо да местят целия катун в Антеп, за да снимат сънищата на Ферит, та ще му се наложи да преживее всичко на живо.
Благи, аз за драма между Елчин Сангу и Баръш не се сещам да е имало. Просто не харесахме жената на Баръш JoyJoyJoy

# 249
  • София
Скрит текст:

Благи, аз за драма между Елчин Сангу и Баръш не се сещам да е имало. Просто не харесахме жената на Баръш JoyJoyJoy
Драма е нямало между ГГ. Двамата бяха обвързани, просто си играеха много добре ролите и феновете пощуряха, както винаги, започнаха да плюят по половинките им, а те са си и до ден днешен с тях. Баръш даже и дете има.

# 250
Скрит текст:
Скрит текст:
Много, много приятна за окото романтична комедия с леки драматични нотки. От тези сериали, които знаеш, че ща завършат супер. Аз такива обичам, ама защо се хванах на хорото с Рибарчето, не знам

Ами на, да страдаме сега всички заедно Joy

Да, нищо нямаше между Елка и Борко, ама феновете им още плюят Гюпсе Sunglasses

# 251
Linko, Драма любовна имах предвид Grinning И тях като АфРам са ги подозирали във връзка, за някакъв клип, който снимали как се целуват между сцените, пък уж репитирали, пък после изтрили клипа отвсякъде. Почти се събрали да живеят заедно. Такъв тип драма. А за жена му...разбираемо, защо не сте я харесвали Joy
Айййй, и там ли е било измислица всичко. Тц, тц, тц, пък аз се вързах. Нищо, де, пак ме кефят.
Ох, Елка и Борко ахахахахаха

# 252
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler]

Ами на, да страдаме сега всички заедно Joy

Скрит текст:
Да, нищо нямаше между Елка и Борко, ама феновете им още плюят Гюпсе Sunglasses
Еми, то на човек като му е малко акъла, нервите му трябва да са здрави. Joy
Обикновено ги надушвам аз тези драми и ги зарязвам до към 5-10еп, ама сега СейФер ме подлъгаха,

Linko, Драма любовна имах предвид Grinning И тях като АфРам са ги подозирали във връзка, за някакъв клип, който снимали как се целуват между сцените, пък уж репитирали, пък после изтрили клипа отвсякъде. Почти се събрали да живеят заедно. Такъв тип драма. А за жена му...разбираемо, защо не сте я харесвали Joy
Айййй, и там ли е било измислица всичко. Тц, тц, тц, пък аз се вързах. Нищо, де, пак ме кефят.
Ох, Елка и Борко ахахахахаха
Фенски измислици, той си беше с Гюпсе, тя си беше с нейния. И на награди ходеха четиримата. Не съм виждала клипове да се целуват извън сериала. Драмата беше в главите на феновете. Както едно време с Креме Б. и Ханде от Слънцето. Понякога човек влиза в роля, допада му героя, допада си с екранния партньор и нещата се получават. Имаше драма и с Туба и Джансел, а тя по това време вече е била бременна от Онур. Joy

# 253
Страдаме. Изгубих си апетита аз. Една комшийка каза, че съм отслабнала 😂😂😂

# 254
  • София
Страдаме. Изгубих си апетита аз. Една комшийка каза, че съм отслабнала 😂😂😂
То поне файда да има, а ние си страдаме, те си се бият,  женят се, развеждат се, самоубиват се. 😂

Общи условия

Активация на акаунт