Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Еве, много ти благодаря, че ми припомни, коя е точно 14 серия. Абсолютно ми е най-любима. Особено финала, когато стана от масата, думите, които му каза в стаята и когато си тръгна. HeartHeart

На Емрулах му нямам вяра ич. Каквото и да са ни приготвили, ясно е, че ще го гледаме. Да не им е уроки и във виртуала, и в реала казвам аз.
Ясно е, защо е Ферит баклаваджията, нали продаваше в магазина, пред който снимаха, а Антепското фъстъче вече  е Истанбулски локум, така че много поздрави Емрулах бей Grinning

Затвориха един цикъл.
От
Мразя те!
До
Много те обичам!

# 436
  • София
Силно се надявам Гюлгюн да успее да се осефери малко и да помогне на Ферит, само той ѝ остана. Асуман също да помогне, поне тя вижда любовта им.

# 437
Я вижте какъв хаштаг са пуснали

Нека Абидин да не си тръгва.

За този нищо не съм прочела. Освен, че снима с Ферит в Антеп и се върна да доснима в Истанбул. Да не са решили да го махат?

Гюнтер мега ме дразни с недомислиците си, но някак предпочитам да не го махат. Хубав, лош, сериала е с най-висок рейтинг.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 19:22 от Бл@гуна

# 438
Феновете казват , че се страхуват от думите на Емрулах, защото последния път когато казал , че епизода ще е супер .. беше епизода в който довлякоха Сейран в имението и я заключиха.. един от най-ужасните епизоди.Та така , не му вярват.

# 439
  • София
Феновете казват , че се страхуват от думите на Емрулах, защото последния път когато казал , че епизода ще е супер .. беше епизода в който довлякоха Сейран в имението и я заключиха.. един от най-ужасните епизоди.Та така , не му вярват.
И аз не му вярвам, започне ли да говори за пламъци, емоции и т.н., винаги гризваме дървото.

# 440
Коментар в туитър Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/NAAJDAY/status/1665524958796173312

Всичко започна тази вечер Hands Ok Hand Толкова е специално за мен. Благодаря на глупавия Кубилай за всичко.
Ти ни услужи толкова добре.

# 441
Щом Емрулах е казал добър епизод и е ползвал само две емоджита - значи - романтика, любов, романтика, любов, романтика, любов и после сватба.

# 442
  • Дъблин
Щом Емрулах е казал добър епизод и е ползвал само две емоджита - значи - романтика, любов, романтика, любов, романтика, любов и после сватба.
Амин! От твоята уста в божиите уши!!!!

# 443
Да се успокоим с това, че СейФер ще са живи. Кой и как ще пострада, ще видим. Аз очаквам драматичен финал, какво трябва да си бъде, за да поддържа напрежението за сезон 2.
Иначе аз си вярвам на Емрулах.
Нещо феновете в Т са пощурели, вчера и днес едни от никъде тръгват слухове. Вчера нападнаха Гюлсерен🤣

# 444
Да ви кажа, не мисля, че някой би отказал RomCom SeyFer през втория сезон, нали нашият сценарист не пише клишета!😼 Хайде дори да не е РомКом, поне да е както беше началото от 1-14 серия 😄🧿 Така сладко се закачаха, а уж по него време още не се обичаха.. 🥰😏

Щом с такъв тип сценарий и сюжет, тогава, сериалът направи рейтинг 15, г/д е ясно какво искат да гледат хората, пък да видим... 😄

# 445
На некво клипче с Пелин и Феро попаднах. Пфуу, как ме дразнеха🤦👿

# 446
# 447
Може пък дядката да се хвърли пред Сейран и да поеме куршума.
Тогава ще го избелят и ще стане пухкав и добър Simple Smile

# 448
Може пък дядката да се хвърли пред Сейран и да поеме куршума.
Тогава ще го избелят и ще стане пухкав и добър Simple Smile

Няма страшно , той не е в Антеп

Абидин пък защо ще искат да го махат. Ферит съвсем сам ще остане То за него нищо не разбрахме цял сезон , а Суна ?  Те Пела и Търо не махат , ами Аби
Но в туитър са по- опасни феновете Сега чета , как можело Мерт да се върне в Истанбул , а Баран да останел за още снимки И Баран ли ще сме гледали вместо Мерт Grin
Може и за Аби и за сценаристта да са пак проучванията им за 2 сезон

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 20:31 от KrasiAnna

# 449
  • София
На некво клипче с Пелин и Феро попаднах. Пфуу, как ме дразнеха🤦👿
Те добре, че изрязаха онази сцена, в която Ферит преспива с Пелин, че сега щяхме да видим кон боб яде ли. 🤦

За мен в сезон 2 са излишни Зерин, Асуман, Пелин и явно Хатуч.
Отделно Султан я забравихме.
Суна и тя не знае накъде да хване, Абидин пък го е страх от живота.
Заключената жена при Саффетови и тя остана назад във времето.
Да не говоря за двамата счетоводители във фирмата, които ни се чуха, ни се видяха. А от Корханови никой не ходи в тази фирма. Всички го удариха на интриги в имението.
Майсторът защо се появи на опелото, така и не разбрах. Каза две-три общи приказки и си хвана пътя. Ни пръстен даде, ни нищо.
Сейран забрави за рисуване, за учене.
Изобщо .....
Юсуф и той разнася там едни табли от дъжд на вятър и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт