Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 761
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Тази снимка е от сцена, която са снимали и са изрязали. От нея явно е украсата с прословутите балони. Въпросът е, защо на Фуат ризата му е в кръв. Някой е сънувал ли, Фуат по друг начин ли е трябвало да умре, сбили ли са се? Колко много сцени снимат и после ги изрязват не е истина.
С тази снимка Гюлгюн е поздравила Фуат за РД и е написла, че никой няма да я разбере.

# 466
Моите любими топ 3 :

1. Романтиката от 34 еп. евър

Дид, рано рано днес си запалила СейФерската искра Heart Eyes

2. Еп. 16, когато Феро си просеше целувка

3. Сцената с пръчката.

Имам още достаааа... Heart Дълбоко в сърцето ми влязоха СейФер какво да се прави. Grinning

# 467
Когато й каза, че я обича също много хубава сцена.
И тази от съня му също ❤️

Обаче масово харесваме сцената с напускането в 14 епизод. Музиката много допринесе за нея.

# 468
Момичета цял ден по задачи..... само ви чета:)

Моите любими СейФерски сцени са:
1. Халвета/събуждането на сутринта след това
2. Когато я отвлече от тях
3. Целувката на летището

Имам един въпрос, защо не си направим чат в телеграм и ние?

# 469
Аа, ще бъде готино да си коментираме там.
Аз съм съгласна.

# 470
Когато й каза, че я обича също много хубава сцена.
И тази от съня му също ❤️

Обаче масово харесваме сцената с напускането в 14 епизод. Музиката много допринесе за нея.

На мен скандалът преди това  И като си тръгна Сейран , направо камък ми падна от сърцето
Тогава не трябваше да се връща , ама пусти Ферит я отвлече

# 471
На мен ми е тежка сцената със скандала. Обаче тези двамата много се караха като се замисля. 🤦😂 Ферит по едно време само обикаляше при Пелин и Сейран да се кара с тях 🤦😂

# 472
И аз съм да си направим телеграм Blush
Въпросът е, че то и форумът тук е за коментиране и да не ни се разкъса много информацията.

# 473
Най-тежък ми беше скандалът , когато Ферит и каза , че иска дете от тъпото Пело Ейй идеше ми аз до го фрасна Joy

Но като каза Рени за целувката по крака , се сетих , че тогава се замислих за Афрам Много смело ми се видя това галене на Мерт по части от  Афра

# 474
  • Дъблин
Аз имам въпрос: в 19ти епизод, Пиуето ли си изфабрикува това нападение или Сертер наистина и обърна къщата ?
В този епизод, Ферчо и Пиуето спаха заедно нали ????

# 475
Ох,нищо не вдявам от този Телеграм
Пък Twitter ми е като пълна джунгла-кой,къде пише?Никой не отговаря…
Точно като в радио-сами си говорят,кой ги слуша?

# 476
Няма сцена със СейФер, която да не ме е докоснала и да провокира емоции от чувства-смях, тъга, яд, гняв, любов...цял коктейл. Както Ферит каза на Сейран "Имали ли сме лош момент?" та дори и когато са били най-зле на ръба на отчаянието.

Ще допълня и още една любима моя сцена, Ферит в дома на Кязъм, подпийнал за кураж, но силно притеснен за нея, просто да я види дали е добре и онази тъй жадувана прегръдка между тях, към която нямаше нужда дори от една дума.

# 477
# 478
На сцената с целувката по крака й пиша 6- заради полото на Мерт. Как можаха да го издокарат така бе?

# 479
На сцената с целувката по крака й пиша 6- заради полото на Мерт. Как можаха да го издокарат така бе?
😂😂😂 е малко нелеп беше. 😂

Тия фрагмент пак ли по нощите 🤦

Общи условия

Активация на акаунт