Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 722
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Дубай
Сташ, това са прословутите слушалки на Афра според феновете Joy Той явно обича да се кипри с нейните неща и шапката й носеше, и още нещо, но не помня какво.

Момичета, преди още да направите отделна тема май беше, някой написа много интересна информация за антепския фастък и как там никой не казва шам фастък. Някой помни ли, кой го сподели и къде да го потърся?

И фрага е с рекорден брой гледания 3.6млн до сега.
Спомням си, Да. Рени беше го написала поста с обяснението още в началните теми, но коя е, нямам идея. За съжаление нямам време да търся.
Виждам, че сте коментирали любими сцени на СейФер, та да кажа и моите кои са.
1.ва запознанството им още в първа серия-баклаваджийница. Още там си я хареса Феро...
После в 14та, целувката на летището
Когато Ферит посегна, но не я удари.
На паркинга след развода.
Новогодишната серия
В палатката
Халвета
Утрото след това
Целувката по бедрото.
Тяхните сцени са огън всичките, няма лоша.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 14:13 от I.V

# 556
  • Яко в Матрицата...
Аз писах за шам фъстъка, но не знам в коя тема е.

# 557
В турските реклами също го рекламират така- не шам фъстък, а Антеп фъстък.
Какво намерих за "рибарче"- известно с красотата и ловкостта си...моногамна птица, когато едната излети, другата не издържа и тръгва след първата. Казват, че там където живее рибарчето, водата е чиста и бистра- Ферит е дете на тази вода, истинската му същност е чиста, не е замърсена- по рано писах, че Сейран е водата, тази която успокоява Ферит. Изобразяването на морето е препратка към свободата, за която мечтаят Сейран и Ферит- който се е вкопчил в тази мечта, Сейран от друга страна носи морето в себе си.
Халис- облеклото му е нито черно, нито бяло, а сиво- и добър и лош. Джобният му часовник- Халис държи времето, но един ден ще се изправи пред себе си. С изключение на Сейран и Ферит, Халис е единственият човек, който остава в това имение, което е напълно празно. Има един Халис Ага, който променя хода на играта и наблюдава съдбата на СейФер отдалеч. Историята от миналото ще се повтори и времето, което е спряло, ще тече отново.
Халис само е обичал Хатуч, без да да се бори за любовта им. Той е озлобен и ядосан за това, че не е направил нищо и не се е борил в миналото, докато вижда, че Ферит го прави.
Ще стане пишман и най вероятно ще се промени, след като загуби Хатуч.

# 558
Суна е споделила тази снимка в профила си с плачещо емоджи. Що така? Абидин ще мре, ще напуска сериала, ще се откаже от любовта си към Суна?

ИВ, Рени, благодаря! Помня, че с голям интерес го четох.

И втория фрагмент щял да бъде вълнуващ.

# 559
  • София
Гюнгюр само да не реши да убива някой от главните и в сезон 2 да го гледаме в сънищата на другия, например, пък другите ще ги отмятаме по списък.

Скрит текст:
И Афра ли има такива розови слушалки?
Това вече е изпитана формула за преждевременен край на сериала (справка Пътят на Емир).

# 560
  • Дубай
Офф, не ми се ще Абито да мре... Докосна ха ме със Суна и искам да се съберат

# 561
  • София
Вероятно ще го занулят. Може би той ще се жертва заради Ферит. Да не излезе после, че са истински братя откъм Орхан.

# 562
  • Дубай
Вероятно ще го занулят. Може би той ще се жертва заради Ферит. Да не излезе после, че са истински братя откъм Орхан.
Не знам, но преди него има доста други дето трябва да ги занулят... За Ферит ще е голям удар-първо Фуат, ако загуби и Абидин съвсем няма да има гръб до себе си...
Винаги ме е глождил въпроса Абидин от къде е и как е попаднал в семейство Корхан, спомням си, че имаше информация, че Орхан го е вкарал в имението. Съвсем възможно е, да е аби в истинския смисъл на думата предвид факта, какъв чапкън е Орхан.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 15:37 от I.V

# 563
Занулят ли Абито-пак страдания за Ферит и отново чувство на вина,че става заради него
Не,не и не!!
Да напуска и да си търси нова работа,да заминава в чужбина..всичко,но не и смърт

# 564
Абидин е спасил живота на Орхан преди години и после са го сложили да се грижи за Ферит.

# 565
  • Дубай
Занулят ли Абито-пак страдания за Ферит и отново чувство на вина,че става заради него
Не,не и не!!
Да напуска и да си търси нова работа,да заминава в чужбина..всичко,но не и смърт
Да краде и Суна и да градят живот  извън Турция... Ама и ние сме едни , драма, драма да има

# 566

Да краде и Суна и да градят живот  извън Турция... Ама и ние сме едни , драма, драма да има
[/quote]

Да,то върви към разуряне къщите на Корханови и Кязъмови,така,че,всеки да си гледа себе си
Старите-старостта
Младите-младостта
Бунта е назрял!!!
Грабвайте оружьята,братя!!

Настроена съм кръвожадно днес!:imp:

# 567
Абидин е спасил живота на Орхан преди години и после са го сложили да се грижи за Ферит.

И аз така знам.

# 568
  • Дубай
Нали по едно време писаха , че е възможно да е син на Ифакат, Абито...
Да ви кажа нищо не е невъзможно в турските  сериали... Умрели възкръсват, лекарите правят чудеса, а лошите стават бели като платна.

# 569
Е може да плаче за АбСун. Приключи тяхната. Не е казано, че Абито ще загине.
Тоя Емрулах много ме дразни. Ще видим колко хубаво ще завършим, направо се плаша.

Общи условия

Активация на акаунт