Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Дубай
Бучето с този изсулен г@з, бая трябва да тренира, че да стане като Афра Stuck Out Tongue Winking Eye

ти пък, направо я смаза

# 587
  • Яко в Матрицата...
Нека тренира Бусе, все ще ѝ е от полза. Все ще повлияе добре на тонуса на някоя част от тялото ѝ Grinning

Сега надникнах в Туитър. Мерт бил в Истанбул, неее, не бил там, имал снимки с Афра в Антеп... Клонирал се е милият на сто места, за да угоди на феновете Wink

# 588
Каква е клюката сега в Туитър, че не ги разбирам съвсем. Някакво момиче се снимало с Мерт, какво казало, какво направило, ама сега била ли притеснена Афра, че момичето май било от сета. Цирк са.

# 589
  • Яко в Матрицата...
Оставете я тази девойка, тя е от екипа. Сега слушам Билял Йозджан на живо в ЮТ да си говори с някакъв Онур Акай. Та този Онур каза, че АфРам  са се били сгодили Joy Пръстени си разменили, това онова... Не вярвам аз, ама ще видим...

# 590
Оставете я тази девойка, тя е от екипа. Сега слушам Билял Йозджан на живо в ЮТ да си говори с някакъв Онур Акай. Та този Онур каза, че АфРам  са се били сгодили Joy Пръстени си разменили, това онова... Не вярвам аз, ама ще видим...
Ехее, откъде ги разбират те тези неща?
Ама дай Боже, страхотни са 🧿 🧿 🧿

# 591
Разкажете клюката, стана ми интересно😆

# 592
  • Яко в Матрицата...
Сега върнах видеото отначало, защото започнах да слушам отнякъде. Ще пиша после.

Този Онур има много познати в тия среди, на известните.

# 593
Мерт днес имаше снимки в имението на Ихсанлъ. Преди това казаха, че Латиф и Халис са там.
Не знам нищо за момиче от екипа.

Рени, нали този Онур беше казал, че Мерт предложил брак на Афра, когато ходиха за празниците в... къде беше?

Това момиче, което е на общата снимка на Мерт ли? Знам я, тя е приятелка на Буче и феновете я мразят, защото двете с безизразната бяха имитирали сцена на Афра и Мерт. Сега била репостнала снимката на Мердо с цветя и буболечки, но се коригирала набързо, като я нападнаха Grinning

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 19:26 от Еванджелин

# 594
Приятелката на Буче изобщо я няма на тази снимка.Друга е .. една блогърка.Тя няма как да се докопа до тоя сет, дори и като приятелка на Буче.

# 595
  • Яко в Матрицата...
Да, Еве, за същата май става въпрос.
Боже, този ли каза за предложението за брак в Урла? Забравила съм му физиономията Joy

Ето вкратце какво казаха:
АфРам били подписали споразумение, според което не трябва да обявяват, че имат връзка, иначе 10 милиона лири глоба. Онур го е разбрал от хора, работещи на сета. Но това лято връзката им ще излезе наяве - по един или друг начин, не могат да се скрият вечно. Пък и Мерт искал да се знае.
Преди няколко години Афра е наела къща или апартамент в Кадъкьой и сега това било любовното им гнездо.
Тайно се били сгодили, пръстените не ги носели, но искали да се женят. Ако продуцентите разрешели, можело и по-рано от края на сериала да се оженят. Семейството на Мерт е консервативно, но според тези двамцата са приели Афра, въпреки че вече е имала връзка…

Мерт все пак е 5-тото по ред дете. Сам каза, че той е бил оставен да прави каквото си иска. Според мен, няма да го спрат да последва сърцето си, дори и да се влюби в някоя с 4 деца Wink

# 596
Айй,Рени дано е истина , много ще се радвам за тях.Само да не ни ги урочасат.Да си бъдат щастливи и да се обичат .

Приятелката на Буче еHazel Seref ,дето имитираха Афра.Аз не в виждам на снимката.

# 597
  • Яко в Матрицата...
Айй,Рени дано е истина , много ще се радвам за тях.Само да не ни ги урочасат.Да си бъдат щастливи и да се обичат .
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

# 598
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

Мълча, нищо не казвам, мед ми капе на сърцето Heart Eyes

Марбела, Дениз Дурсун е момичето, и тя е приятелка на Буче и работи на сета

# 599
Ренко, благодаря за информацията!

Нищо чудно да е вярно, от толкова години се познават. Приятелството бързо прераства в любов. Нека се обичат!!! 🌹🐑🌹🐑🌹
А и журналистите в тези среди имат връзки и би трябвало да знаят.

А и щом бившия на Афра не и е предложил брак за 4ри години, ясна е била работата. Или знаеш, че човекът е за теб, или не.

Общи условия

Активация на акаунт