Тема 7 - за любителите на корейски и китайски сериали

• 32 258
  • 731
  •   1
Отговори
# 90

Охо, изглежда много добре. Къде е качен?

# 91
  • България
Гледам предимно на руски език:
https://doramatv.live/nasledie_iun_siana

# 92
  • пак на Рив Гош
Оооо, добре изглежда! И даже го има във Вики. Отбелязвам си го.

Между другото, Моарейн, ГГероиня от Пепелта е наистина много празноглава. Дано да се оправи по-нататък. Засега малко ми напомня героинята на Лу Си от Love Like the Galaxy, което не ме радва особено Joy

bb6, аз съм си оставила Bloodhounds за другата седмица. Дето казваш, 8 епизода са, би трябвало да ги минем бързо Grinning. Преди това ще се опитам да довърша Пинокио, че го мъча от известно време.

За момичетата, които питат за сериали с български субтитри - във Вики (Viki) имат доста сериали за свободно гледане с български субтитри - напр. The Heirs, Descendants of the Sun, While You Were Sleeping, My ID is Gagnam Beauty, Suspicious Partner, Mr Queen, Her Private Life, Healer, She Was Pretty, Wok of Love, и др. Имат и приложение за телефон/таблет, за компютър, признавам, не съм търсила.

pppqqq и от мен един глас за Hotel del Luna, аз много го харесах.

И да ви се похваля. Нали знаете, че съм малко луда на тема кухня - вчера ми пристигна новата книга с рецепти... вдъхновени от корейски сериали Joy. Та си намерих някои от моите любими в съдържанието, и тази вечер, вечерята ще е "от" Hospital Playlist Joy

# 93
  • България
Между другото, Моарейн, ГГероиня от Пепелта е наистина много празноглава. Дано да се оправи по-нататък.
Ще се оправи, обаче ще има да почакаш.
Актрисата е добра и това се видя точно в този сериал.
Мисля да започна Hotel del Luna - отдавна го споменавате с добро в темата, а аз още не съм го гледала Simple Smile
Добре че Olia T ме нави.
Особено много ми харесаха тоалетите на главната.
А сюжетът си струваше, още помня за какво става дума.
Съжалявам, че няма продължение. Новият управител на хотела ми е любимец.

# 94
  • пак на Рив Гош
Мерси, успокоих се! Ако трябва, ще чакам. Joy
А актрисата и аз я харесах.

Тоалетите на Ай Ю в Хотел дел Луна бяха невероятни Heart Eyes

# 95
  • вятърничава
Bloodhounds го намерих с всички епизоди накуп.
И да ви се похваля. Нали знаете, че съм малко луда на тема кухня - вчера ми пристигна новата книга с рецепти... вдъхновени от корейски сериали Joy. Та си намерих някои от моите любими в съдържанието, и тази вечер, вечерята ще е "от" Hospital Playlist Joy
Жалко, че съм далече. Щях да се самопоканя да похапнем и да попеем...... фалшиво Joy

# 96
Първи епизод на Хотела ми хареса, предполагам, че ще го изгледам бързо Simple Smile Главният актьор май съм го гледала в доста неща - красиво момче, въпреки че не е мой тип като излъчване.

А от Великия търговец научавам нови неща - днес за първи път чух израза "Пудрата ти мирише по-лошо от краката ми" Joy
Днес внезапно си дадох сметка, че не знам къде изчезна една от второстепенните героини, която имаше важна роля към средата на сериала. Умря ли, замина ли - нямам представа, а не ми се връща да разбера... Затова не трябва да се прекъсват сериалите...

# 97
И аз ще си избера да гледам някои от препоръчаните дорами.Същевременно търся съвременен за елита с лукс в интериор,автомобили,костюми,стига да има такива сериали.

Видях, че са ти препоръчали Пентхаус и вече си го загледала, но ето няколко заглавия и от мен.
Agency
Mine
Misty
Eve
Kill Heel
High Class
Royal Family
Graceful Family
High Society
Let Me Introduce Her
Love in Sadness
Midas
Love ft. Marriage & Divorce
Pandora: Beneath the Paradise
Show Window: Queen's House
Woman of Dignity
SKY Castle
Не знам какво точно би те заинтригувало като сюжет, но във всички споменати заглавия има намесено някое богато семейство.

# 98
  • пак на Рив Гош
Bloodhounds го намерих с всички епизоди накуп.
....
Жалко, че съм далече. Щях да се самопоканя да похапнем и да попеем...... фалшиво Joy
Особено аз Joy (това за фалшивото пеене... да не говорим, че бих успяла да изпея текста само на It's My Life от всичките Joy)
Bloodhounds и на мен ми излезе с всичките епизоди в Нетфликс. Това е хубавото на техните сериали - пускат всичко наведнъж.

Ейййййй, трябваше да стигна до 13ти епизод на Пинокио, че да започне да ми харесва достатъчно, че дори Park Shin Hye да не ми лази по нервите Joy Ще го докарам до края, значи.

pppqqq, и аз така имах чувството, че Главния от Хотел дел Луна съм го гледала вече и като проверих, се оказа, че е участвал в страшно много сериали като младата версия на главния актьор.

# 99
# 100
Един японски комик - Мешида сан, обяснява защо БЛ се прави основно за жени (според него, жанрът произлиза от Япония, корейците може да не са на това мнение):
Скрит текст:

Основното не е само за това, че има много красиви мъже и малко дразнещи жени, а и в самия характер на романса - няма противна част с преследване (само на мен ли това ми е противно, а не забавно за гледане?), а направо минават към любов без драма; няма ревност, няма конкуренция и съревнование и не на последно място - фактори като бременност и деца отсъстват изцяло.

# 101
Вчера започнах да гледам сериала The rational life по Netflix с Dylan wang и е страхотен. Има  елементи на криминална история, драма и романтика. Всички сериали с участието на Dylan са с висок рейтинг в imdb и има защо. Голям талант е

# 102
  • България
Дилън е страхотен във всяка роля.
Започвам шести епизод от същия сериал.
Вчера изгледах пет и стоях до никое време. Още един, хайде още един и без малко да посрещна изгрева.
Актрисата също много ми допада. На доста повече години, обаче изглеждат много добре един до друг.
Принципно не харесвам големи разлики и в двете посоки.

# 103
Дилън е страхотен във всяка роля.
Започвам шести епизод от същия сериал.
Вчера изгледах пет и стоях до никое време. Още един, хайде още един и без малко да посрещна изгрева.
Актрисата също много ми допада. На доста повече години, обаче изглеждат много добре един до друг.
Принципно не харесвам големи разлики и в двете посоки.

Аз съм на 5 епизод в момента и Да, много си подхождат двамата дори и повече отколкото с друга негова екранна партньорка Esther Yu.

# 104
  • България
Esther Yu ми е на границата да не я харесам.
Много лигава, сама се манипулирам, че е свястна, но не е съвсем така. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт