На море в Турция - тема 79

• 73 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, има ли хубави 5 звездни хотели AI (Анталия, Бодрум, Мармарис), само за възрастни 18+ и БЕЗ анимация? Има ли въобще такова чудо?

# 451
  • Sofia
Здравейте, има ли хубави 5 звездни хотели AI (Анталия, Бодрум, Мармарис), само за възрастни 18+ и БЕЗ анимация? Има ли въобще такова чудо?
Има, да. Галактик беше публикувала списък на такива хотели, върнете няколко страници назад.

# 452
Благодаря!

# 453
eli_r  ще дам подробен отзив когато свърши почивката ни за да съм максимално полезна.Цената е ниска защото е за първа година под шапката на Мегасарай.Имам дребни забележки.Ако очаквате много може би не е вашето място.Аз съм повече от доволна тъй като резервирах края на април.За тази цена предлаганото ме устройва.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 11:39 от mimi0585

# 454
Здравейте!На първата страница не открих информация за хотел Cesar’s resort side .Дали някой е почивал скоро и може да даде информация за самия хотел-храна,хигиена и обслужване.Отзивоте,които намирам са доста противоречиви 🤔Благодаря предварително, хубаво лято на всички ☀☀☀

# 455
Здравейте, за първа година сме решили със семейството ми да почиваме в Турция,  ще търся нещо за средата на август към Кушадасъ, притесняваме дали е подходящо да не е много  горещо, ще съм благодарна да споделите мнение!

# 456
  • София
Ако ви понасят жегите, няма да имате проблем. Аз лично не бих стъпила юли и август, та дори и до средата на септември. Играла съм го този филм и няма да повторя.

# 457
  • Стара Загора
Здравейте, за първа година сме решили със семейството ми да почиваме в Турция,  ще търся нещо за средата на август към Кушадасъ, притесняваме дали е подходящо да не е много  горещо, ще съм благодарна да споделите мнение!

Ние винаги почиваме август месец и то в курортите на Анталия. Не сме умрели от жега, водата е чай. Кушадъсъ е по на север и според мен няма да е проблем.

# 458
  • София
Ами аз точно в Кушадасъ съм била втората половина на юли и от опит говоря.
Тази година бяхме пак там началото на юни и на моменти беше доста горещо, но не се оплаквам, тъй като все пак идеята на морската почивка е да е топло. Гледам да избирам много добре озеленени комплекси, а не бетон с две-три рехави палмички.

# 459
Включвам се за малко само за да кажа,че от Емералд изпратиха инфо на мейла че ще ни компенсират с късен обратен полет заради закъснелия с 6 часа на 02.07 полет от София за Анталия! Виждам че има в групата и други хора с които в момента сме в Анталия! Ето и получената инфо на мейла, по телефона нямам обаждане:ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРОМЯНА В ПОЛЕТНОТО РАЗПИСАНИЕ!!!

Полет АНТАЛИЯ СОФИЯ 09.07.2023

Уважаеми дами и господа,

във връзка с техническото закъснение на полет TWI6234 от София до Анталия на 02.07 изпълняван от авиокомпания TAILWIND, по независещи от Емералд Травел обстоятелства и поради предварително планирания ранен час на връщане от Анталия на 09.07, с много усилия успяхме до договорим по-удобно полетно разписание, за да може пълноценно да се насладите на почивката си.

! Старо полетно разписание:
Връщане 09.07.2023 TWI6233: Анталия 08:30 – София 10:30

!!! НОВО ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
Връщане 09.07.2023 TWI6233: Анталия 15:50 – София 17:50

Информация за обратния трансфер ще ви бъде предоставена вечерта преди полета

Иначе отзив за хотел 🏨 Палома грида и за посещението ни в Тийм парка на Легендите ще дам отзив като се върнем че е бая за писане и през телефона не ми е удобно!

# 460
Здравейте, имам въпрос и ще се радвам , ако някой има опит в тази ситуация да ми даде съвет как да действам. С мъжът ми имаме резервация за началото на септември за Вон резорт. Синът ни (на 19г.), имаше планове с приятели да ходи на нашето черноморие. Но сега се оказва , че може да им се разпадне организацията. Ако реши да дойде с нас, дали ще можем да доплатим за трети човек в последния момент? Ние сме резервирали стандартна двойна стая. Дали ще може за се доплати нещо като за допълнително легло, как мислите? Благодаря ви предварително 🤗

# 461
Попитайте агенцията най добре.Само те могат да ви отговорят в случая.Знам че в такива ситуации на промяна ще ви таксуват като нова резервация.

# 462
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, имам въпрос и ще се радвам , ако някой има опит в тази ситуация да ми даде съвет как да действам. С мъжът ми имаме резервация за началото на септември за Вон резорт. Синът ни (на 19г.), имаше планове с приятели да ходи на нашето черноморие. Но сега се оказва , че може да им се разпадне организацията. Ако реши да дойде с нас, дали ще можем да доплатим за трети човек в последния момент? Ние сме резервирали стандартна двойна стая. Дали ще може за се доплати нещо като за допълнително легло, как мислите? Благодаря ви предварително 🤗
Ако има места на полета - могат да го добавят.
Задължително първо питайте за цената за него.
И като срок е грубо не по-късно от седмица преди тръгване.

# 463
Благодаря, ще питаме и в агенцията. Иначе сме със собствен транспорт. 🚗

# 464
  • София
Благодаря, ще питаме и в агенцията. Иначе сме със собствен транспорт. 🚗

21-ва година брат ми се ашладиса към нас, но мисля беше повече от месец преди заминаването, не са ни искали някакви допълнителни пари за нов човек...в смисъл нещо глоби, просто доплати 1/3 от текущата цена. Версо.

Общи условия

Активация на акаунт