На море в Турция - тема 79

• 73 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Наскоро се върнахме от Кушадасъ и минахме по моста Явуз Султан. Пътят се удължва, но е само магистрала и много "спори". Пътувахме много приятно, не го усетихме. Не мога да кажа къде да се нощува, защото не сме спирали. Взехме го за 10часа от Пловдив с чакането на границата, спирането и каране със 130км/час.

Колко пари излязоха таксите по маршрута?

# 556
Здравейте и извинете ако е писано, но не успях да прочета всичко.

За "Летония" не намирам оферта за края на септември, а тук се коментира, че имало. Аз ли грешно търся или вече не се предлага ?

# 557
# 558
  • Пловдив
Наскоро се върнахме от Кушадасъ и минахме по моста Явуз Султан. Пътят се удължва, но е само магистрала и много "спори". Пътувахме много приятно, не го усетихме. Не мога да кажа къде да се нощува, защото не сме спирали. Взехме го за 10часа от Пловдив с чакането на границата, спирането и каране със 130км/час.

Колко пари излязоха таксите по маршрута?

По информация от групата във фейбук, излизат 1200ТЛ. Като взимахме стикера и казахме маршрута, момчето каза заредете 1000лири. Сложихме 1100 за всеки случай. На 1-2 места платихме и в брой, не разбрах защо...казваха "проблем". Все още обаче не можем да проверим баланса по стикера...уж се регистистрирахме, но 2 седмица чакаме мейл за потвърждение...

# 559
  • Варна
Здравейте и извинете ако е писано, но не успях да прочета всичко.

За "Летония" не намирам оферта за края на септември, а тук се коментира, че имало. Аз ли грешно търся или вече не се предлага ?

Ами има оферти за Летония и с автобус, и със самолет, с тръгване от София и Варна. Емералд ги предлага.
Eто тръгнете от този линк

https://emerald.bg/bg/pochivki/189/fetie/?filter=YToyOntzOjM6InJ … 6IjIiO319fQ%3D%3D

# 560
Благодаря на отгворилите !

"Емералд" го предлага със самолет, "Ориент 99" - с автобус.

Бунгалото по-зле ли е от хотелска стая ?
В какво се изразява разликата между бунгало и бунгало промо ?

В Шри ланка в 5 - звезден хотел бунгалата бяха по-луксозни, но явно при всеки хотел е различно.

# 561
Някой може ли да помогне - търсих кой беше хотела, в който потребителка беше писала че имало молекулярна кухня. Спомням си че беше доста подробно описала как са прекарали в хотела, но сега не го намирам, мисля че беше в Белек.

# 562
  • Пловдив
Аз бях писала за моликулярна кухня и отзив за хотела.Хотела е Кирман Белазур-Белек.

# 563
Аз бях писала за моликулярна кухня и отзив за хотела.Хотела е Кирман Белазур-Белек.
Благодаря, ще си го запиша.

# 564
Славейче, вчера се върнахме от Сиде. На плажа термомеътрът достигна 51 градуса. На морето се издържа на сянка, подухва и водата разхлажда, все пак е двасетина градуса по-хладна от въздуха. Но вчера, като тръгнахме, само от автобуса докато влезем в летището - някакъв огнен ад, буквално.
По-късно ще дам отзив за хотела - Seven seas.

# 565
Здравейте, дами с приятелят ми искаме да идем на море в Турция през септември със самолет, иматели ли отзив за хотела SIDE CROWN SUNSHINE 5*? Бихте ли ми препоръчали хотел и от кои агенции да гледам. Бих искала да летим от Пловдив. Благодаря предварително имам си и бюджет който максимум за двамата общо е 2600+/-.

# 566
Здравейте! Търся отзиви за този хотел в Кушадасъ?INFINITY BY YELKEN AQUAPARK & RESORTS

# 567
Здравейте, съжалявам, че нахлувам така в тема. Опитах се почета малко назад, но не намирам това, което ме интересува и наистина нямам време за много обстойно търсене.
Има ли хубави место по морето, близо до България (от София), които са лесно достъпни с кола ( в рамките на 6-8 часа приблизително), с красиви, уединени плажове и с възможност за самостоятелно запазване на апартамент/ стаи. Бихме искали да си организираме почивка в края на август, но ние не обичаме големи хотели и изхранване. Съжалявам, ако е писано по темата, но гледам, че предимно се пише за големи хотели и не намерих инфо, дори по закачените постове. Видях някакви платформи за резервации, но като не знам накъде да се насоча, как да търся? Не познавам Турция въобще, ама въобще, така че всяка информация е добре дошла. Предварително благодаря на отзовалите се.

# 568
  • София
Имаше такава отделна тема във форума, може би потърсете. За жалост, не мога да съм полезна.
Чувала съм за най-близко Айвалък и остров Avsa

# 569
  • Пловдив
Alia1,от личен опит-Енез(Enez),след гръцко-турската граница Ипсала-Кипой има път към Карпузлу(Karpuzlu) и Енез,след това на изток(посока Кешан) е Ерикли(Erikli).В Азия-преди Едремит(идвайки от БГ) около 50км е плажна ивица(tatil sitesi).След това Айвалък(Ayvalık),но в града няма плаж,за тази цел са островите Джунда(Cunda) и Али бей адасъ(Ali bey adası),до които се стига с кола,има мостове.Саръмсаклъ(Sarımsaklı) е с много хубав плаж,на 2-3 км е след Айвалък.На Мраморно море има плажове-Силиври,след Текирда(Tekirdağ) пясъчни плажове има в Барбарос и Кумба(Kumbağ).Повече от 6-8ч път от БГ,на около 1000км е Чешме,Урла.На тези места сме ходили с ММ(неведнъж) самоорганизирано,и ние не харесваме all inclusive.

Общи условия

Активация на акаунт