На море в Турция - тема 79

• 74 324
  • 742
  •   2
Отговори
# 690
Благодаря, kisssa !
Ще помоля, ако има  почиващи в Бодрум, да снимат цените на допълнителните екскурзии, които предлагат от хотела.
Благодаря!

# 691
  • Варна
всеки хотел е с различни предложения
най - добрите оферти са по десетките ТА из центъра и пристанището , на място може да се наеме лодка с някаква разходка за 10Е/човек , разбира се може да се наеме лодка и за 150Е за голяма компания и с определен маршрут

# 692
eli_r Семейството което пътува с нас в автобуса се оплакаха от течащата стая,жената беше снимала клипче .Каза че е ходила няколко пъти на рецепция и не са ги приместили.Проблема с кърпите беше еднократен .След това всеки ден зареждаха.Козметика като цяло не ползваме от хотела.Но душгела ни хареса много,не заредиха до краят.Коктейлите които пихме бяха безалкохолни,харесаха ни .Но ние не сме голям критерий .А и друго което ме подразни от агенцията с която пътувахме.Теча в хотела едва ли си го бяхме измислили ние.Съжалявам че не снимах.Нямали оплакване и на следващата седмица ходили специално да проверят.Надявам се наистина да са го ремонтирали.
Мъжа ми е запазил, че и платил бил края на 07 м-Мегасарай, та  да видим на 20.08 сме там. Опитах да го разубеди предид коментара Ви, но ще се прежаля😂Стаята ни е комфорт - в сайта гледах 2 вида парк и езеро, дано да са тихите. Мисля да пробвам номера с парите и да помоля за нетечаща стая с климатик 🤫

# 693
eli_r Ще се радвам да споделите и вашата почивка.За стаята ако искате да не сте на дискотека вечер,да не е изглед езеро.

# 694
  • Варна
Опитвам се да направя резервация през otelz.com, обаче при въвеждането на мобилния телефон има място само за 8 цифри, т.е. последната от тел номер не може да се въведе и следователно номерът остава непълен. Някой, който е резервирал през този сайт имал ли е подобен проблем и как го е разрешил? Букинг не ми е опция,тъй като там цената, която ми дават е с около 90 лв.повече. Благодаря предварително!

# 695
  • Варна
Опитвам се да направя резервация през otelz.com, обаче при въвеждането на мобилния телефон има място само за 8 цифри, т.е. последната от тел номер не може да се въведе и следователно номерът остава непълен. Някой, който е резервирал през този сайт имал ли е подобен проблем и как го е разрешил? Букинг не ми е опция,тъй като там цената, която ми дават е с около 90 лв.повече. Благодаря предварително!
За резервация не ви е нужен телефонен номер, а имейл  за потвърждението.Трябва само за да си направите Z-wallet за получаване на кешбек. Но за съжаление е както казвате. Няколко пъти съм си писал със съпорта им , но те нищо не могат да направят. Дори се опитах да си направя портфейл , като използвах номера на приятел от Белгия (за там цифрите стигат), но не получавам код за регистрация на портфейла както е по условие. И вече се отказах да опитвам.
Иначе имам няколко резервации с тях и е нямало проблеми.

# 696
  • софия
Харесала съм Seaden sea spa в Сиде за октомври. Някой бил ли е там?

# 697
Мои близки търсят мнение за три нискобюджетни хотела и ме помолиха да попитам във форума. Моля, ако някой е нил в L'etoile Marmaris, Smart Stay Beach Bodrum и Emre Hotel в Мармарис да сподели. Не ползват Интернет, а аз дамата никаква представа, за да мога да ги посъветвам, кой да изберат. Благодаря ви!

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 13:14 от Tsugumi_

# 698
Aз бих се ориентирал по най-скорошни отзиви и според тях изборът ми би бил  Emre Hotel

# 699
Здравейте, другият месец ни предстои почивка в Vonresort. Тъй като сме с малко дете и ни е първа почивка в района, не ми се иска да носим памперси, кърпички и тнт. Видях, че в близост има няколко магазинчета и аптека - някой в същата ситуация може ли да потвърди дали мога да намеря всичко необходимо? Благодаря Simple Smile

# 700
Мои близки търсят мнение за три нискобюджетни хотела и ме помолиха да попитам във форума. Моля, ако някой е нил в L'etoile Marmaris, Smart Stay Beach Bodrum и Emre Hotel в Мармарис да сподели.

Aз бих се ориентирал по най-скорошни отзиви и според тях изборът ми би бил  Emre Hotel

Имайте предвид, че Emre Hotel и Emre Beach са са две прилежащи съоръжения в Мармарис. За Emre Hotel отзивите са, че е малко по-шумно понеже е на пътя, а Emre Beach е навътре към плажната ивица.

# 701
  • София
Здравейте, другият месец ни предстои почивка в Vonresort. Тъй като сме с малко дете и ни е първа почивка в района, не ми се иска да носим памперси, кърпички и тнт. Видях, че в близост има няколко магазинчета и аптека - някой в същата ситуация може ли да потвърди дали мога да намеря всичко необходимо? Благодаря Simple Smile
Близо до хотела има магазин Мигрос в него има всичко.

# 702
  • Варна
За резервация не ви е нужен телефонен номер, а имейл  за потвърждението.Трябва само за да си направите Z-wallet за получаване на кешбек. Но за съжаление е както казвате. Няколко пъти съм си писал със съпорта им , но те нищо не могат да направят. Дори се опитах да си направя портфейл , като използвах номера на приятел от Белгия (за там цифрите стигат), но не получавам код за регистрация на портфейла както е по условие. И вече се отказах да опитвам.
Благодаря, направих резервация. Обаче пише да се носи принтирана резервацията в хотела, а на файла за принтиране виждам, че пише, че цените са само за турски граждани
Дали всичко ще е ок, да не би да е проблем това после?

# 703
  • Варна
За резервация не ви е нужен телефонен номер, а имейл  за потвърждението.Трябва само за да си направите Z-wallet за получаване на кешбек. Но за съжаление е както казвате. Няколко пъти съм си писал със съпорта им , но те нищо не могат да направят. Дори се опитах да си направя портфейл , като използвах номера на приятел от Белгия (за там цифрите стигат), но не получавам код за регистрация на портфейла както е по условие. И вече се отказах да опитвам.
Благодаря, направих резервация. Обаче пише да се носи принтирана резервацията в хотела, а на файла за принтиране виждам, че пише, че цените са само за турски граждани
Дали всичко ще е ок, да не би да е проблем това после?
Аз последно ги ползвах април за Истанбул, тогава нямаше такова изискване. Просто им показах скрийншот на резервацията, на телефона и те я намериха. Платих на място с карта. Това може да е нещо ново. Помня преди години цените бяха само в лири и сайта ,само на турски,. Вече може да се избира валута и език и не знам защо пише само за турски граждани. Вариант е да опитате да се свържите с хотела по телефон, или имейл и да питате ,дали всичко е наред с резервацията ви.
Сега се сещам , че им бях писал имейл и ми казаха , че всичко е ОК.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 07:04 от ninoto

# 704
Здравейте,

Търсим седмична почивка в Анталия за мен и жената , + още една двойка Октомври месец, плануваме да пътуваме със самолет от София или Варна.

До сега не сме почивали в Турция и нямам база за сравнение, за това имам няколко въпроса.

Добър вариант ли са туристическите агенции за такава почивка? Ако да, както и кои агенции препоръчвате?

Какво е мнението ви за Анталия, какво бихте препоръчали, ако вече сте ходили.

Бяха ми препоръчали някакъв хотел , за седмица излизаше 8000+ лева за двама което ми се стори много за съседна Турция 😅. Но да , не сме ходили и не знаем как стоят нещата.

Ако трябва допълнителна информация питайте ❤️
Благодаря предварително, на който изкаже мнението си / препоръча варианти.

Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт