Чеситито на бебоцети ,който като нас навършват 3 месеца днес!newsm44
Да са ни живи,здрави, много да папкат и да слушат мамите си!Колко бързо мина това време,вече забравих за нощните ходения и носеня на ръце,дано не се повтарят ,че пак ще сваля 5 кг.за 4 дни.Не че е лошо ,но не по този начин!

Ние днес ходихме на разходка 2-3часа.Тук в Самоков също не беше много добро времето,но аз купих дъждобран метнах го от горе и стана супер,даже малката се беше позапарила вътре!

Ходихме да ни сложат лепенката на пъпчето,още не ни е минала тази херния

Но какво да се прави,при тези малки бебоци все нещо има,кой ака зелено,кой пада ,кой не папака,но нали ще ни порастат и всичко ще мине

Тази вечер беше много кисела мойта 3 месечничка,заспива почти час. Първо я приспивах аз ,после майка ми се бори с нея,мале ужас така се изморявам много,повече от всичко останало[smilie=smile3511.gif]
Диди днес си мислех и нещо друго за вашия проблем с акането ,ти каза че го кърмиш,помисли си какво си хапваш ти напоследък,защото и това има значение.
А за портокарите,дето и се хапват на кърмещата мама,на моята колешка детето беше станало като портокалче,тя се беше претеснила ,че е болно от жълтеница.Нейното педи и ги спря.
Ние се храним нощно време,последното ни хранене е в 9,00 след баня и след това в 3-4ч.и после в 7-8ч..Тя сама си разреди храненята през 4 часа,но не пропуска да си хапне през ноща.

Хайде лека нощ на всички,че ще ставам в 3ч

, че добре изглеждам, а и докато кърмиме диети и много физически натоварвания не може да прилагаме. И мен ме дразни, че само с бременните си дънки ходя и си купувам ХХL анцузи
, ама ще го преживея заради бебка и ще изчакам момента да дойде.

, а за бебчетата
Съжалявам само, че не мога да публикувам от онези големи торти

И на Ели гу

, и бебка е доволна и ние
, предлагам се ако усетя да е неспокойна но доста пъти ми отказа и си попръцква примерно / защото като и е неспокойно е или гладна или нещо ще ака или пръцка
Имам да свалям още 5 но са ми основно на д-то и краката и все се каня да започвам с упражненията. И с каненето си оставам. Успях да влеза в едни стари дънки ама гледката е отчайваща. 
(нали сега отказваме и бибата) И на мен ми е тъмна индия това захранване
, ами сокчетата