Новата година бързо дойде и ОКТОМВРИйчето бързо ще порасте

• 8 248
  • 263
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честита месечинка на Слави бейби! Много здраве и щастливо детство!   smile3525 Чакаме си Мавруда от мама Херка!  smile3521
Момичета, това за пюретата на Ганчев е страшно.  Cry Ами аз точно такива давам и сега съм объркана и не знам какво да правя. Сега всеки път ще гледам всичко под лупа.
А, вчера ми казаха че трябва вече да се записват децата за дет кухня, ако ще ползвате. Чакало се с месеци и се записвало 2-3 месец, за да я получиш 7-8.
Лови , абе и аз съм чувала, че се чака доста време, но не предполагах, че е толкова много.
Мами, кога смятате да записвате децата на детска кухня? Аз още се чудя и не съм решила  newsm78

# 256
  • София
Дбс, майка се разболя, когато бях на 8. В същото положение съм била. Татко едвам смогваше да ни издържа( двама тийнейджъри )и работеше денонощно. Не знам как издържаше.  Нямаше време да ни възпитава, но слава богу имам здрава основа от майка и семейството. Блъскахме се с живота взаимно и ще видим кой ще победи.  И той не се дава ама и аз съм инат Joy. Ангелинка, това е първата грешка която се допуска. Никога не можеш да изцедиш толкова, колкото ще изсуче бебето. Мама произвежа толкова, колкото е необходимо на детето, ако не я объркат с таблици, мерки и докторски съвети. Лошото е, че никой не дава самочувствие на мамите. Следователно те започват да се съмняват в себе си, че не са достатъчно производителни Rolling Eyes и кръга се затваря. Ето за това ми е мъчно. Нямаме вяра в себе си, което е породено от несигурността. Аз също се съмнявах, но много ми помогна форума и съветите на по- опитните мами. А за грешките  newsm78 - няма безгрешни.За Ганчев: ох, за баткото си ги правех аз и сега май ще е същото. Между другото, когато сварявах например пюре от ябълки, оставях колкото ще изяде, а другото още горещо в бурканчета и се обръщат. Така се вакуумират и издържат доста време. Флорес, и аз newsm78. Мисля, че изк. хранените са от 6 месеца, позабравила съм. Joy

# 257
  • Откъм Варната
Аз още кърмя и нищо друго не давам, щях да пробвам със сокче от ябълка, но забравих да му направя, ще оставя за по нататък, а за готовите пюрета и кухните хич нямам вяра какво съдържат, ще почна сама да приготвян храната за бебо пък ще видим как ще се справя, има време, смятам да сме на кърма до 6 м

# 258
Здравейте и от нас с Калоянче Hug
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СЛАВИК БЕЙБИ да ти е живо и здраво юначето Херка и малко маврудец и за мен да има hahaha Joy smile3525 newsm51  Gift
Ние също сме изцяло на кърма и никога не съм давала АМ .В началото и аз имах съмнение дали ми стига кърмата но както казва ЛОВИ произвежда се толкова колкото бебо има нужда.И все пак понякога не се получава така както ни се иска,важното е все пак бебоците да са ни живи и здрави. Praynig
Илиянка щом при вас се е получило така значи е по-добре да додаваш все пак не може да стои гладен маника.Но се иска упорство.
Аз с истинката съм почти на финала след като преминах през кашлица,хрема и температура-по гаден вирус от тоя не съм лепвала.
Криси пазете се и вие че най ми е жал за бебчетата.
За сега моя юнак се държи.
И ние днес малко ще помиткаме все пак времето не е никак за изпускане.Слънчев ден желая на всички ви.  bouquet

# 259
  • софия
Привет и от нас! Вече сме почти на три месеца и след като търси форума на октомврийските или ноемврийски мами, реших, че е това? Нали?
Бебе Елена се роди в последния ден на месец октомври - в един слънчев вторник в 14 и 15ч. Тя беше 4кг и 52см.. Вече е 6кг. и 64см, смее се, гука и е много лъчезарно и спокойно момечинци с руса косичка и теменужено сини очи.

# 260
Лови, сигурно е било грешка, но не мога да седя чсове наред с бебе на гърдата,когато съм недоспала, с болящи шевове и сама вкъщи!

# 261
  • Стара Загора

Благодаря ви за пожеланията момичета Heart Eyes Да ви се връща тъпкано  Mr. Green
Аз нещо се позагубих но с това хубаво време Crazy пък и гости имахме два дена, че идваха да ни канят за кумове...нали варненска кума ще ставам Mr. Green
Някой питаше на Аптамила1...кога се минава на Аптамил2. Значи аз съм решила /въпреки, че пише, че 1 е до 4 месеца/ да карам с еденицата докато започнем захранването, което ще стане през петия навършен месец. Когато започнем захранването ще минем на Аптамил2 вече.

# 262
  • София
Явно дори с тези си изчисления съм я прехранвала малко и дръпна в кг, ама човек греши неволно Mr. Green
  А за грешките  newsm78 - няма безгрешни.
Ангелинка, не сме се разбрали, най малко аз искам да определям кое е грешка и кое не. Просто исках да ти кажа, че никой не е застрахован. И аз съм в това число. Наистина не ти е лесно да си  сама и го разбирам абсолютно.  Hug  love001

# 263
зДРАВЕЙТЕ

Херка, да ти е живо и здраво момченцето, много да ви радва и слушка - голям сладурко е, какви мигли извити имааа

НАПРАВИХ НОВА ТЕМА - ЗАПОВЯДАЙТЕ ТАМ: Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158300.msg3068742#msg3068742

Общи условия

Активация на акаунт