Новата година бързо дойде и ОКТОМВРИйчето бързо ще порасте

• 8 248
  • 263
  •   1
Отговори
# 45
Дитита, акито може да е зелено от храна, ако е изтинало детето или ако си му давала лекарства. Аз наскоро дадох един път нурофен и се подриска, даже имаше слуз в акито и спрях. Преди време и ние имахме зелено аки със слуз и ходихме до докторката заедно с насрания памперс. Тогава бях изтинала и вземах парацетамол и още му давах да суче. Доки каза, че сигурно е от парацетамола и каза да спра са 48 часа да го кърмя докато се изчистя. Оправи се акито на детето.

# 46
  • София
Не, не съм му давала лекарства, а и аз не пия никакви и нищо не съм променила в храненето си...

Освен това във вторник трябва да му бият ваксината и не знам дали не е проблем сега с такова ако да се слага ваксина...

# 47
didita4u и ние имаме слуз спрях овесените ядки и минах предимно на картофи ориз и пил.месо.Док каза че перисталтиката не му била добре на Сашито.Ваксината ще я сложи след като се изчисти акото .
Ама то така или иначе няма Пентаксим .Сашко не показва с нищо ,че го боли стомахчето .Утре ще отида при друга педиатърка да видим тя какво ще каже.
Днес деня беше прекрасен и го прекарахме в разходки .
ЦЕЛУВКИ
И да добавя и на мен ми дойде цикъла .Кърмата ми щи намалее ли?

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 21:45 от илияна сърталанска

# 48
  • София
Илияна, аз овесени ядки не бях яла от много време, но се чудя дали не е от прясно мляко или мяйонеза. И аз се изплаших за кърмата като ми дойде, но майка ми каза, че си е имала редовен цикъл, а ни е кърмила доста време. И доколкото си спомням някои от момичетата тук имат цикъл от 1-2 месеца, а си кърмят, нали?

# 49
Добро утро, мами!
Честита ни нова тема!Благодарности!  bouquet
Честито на всички, които са имали и имат повод за празнуване!  bouquet Здраве, щастие и любов на вас и вашите семейства и близки!  bouquet
Моя малък Влади е добре!Няма температура, но се изрина целия!Указа се , че се получавала такава реакция при малките бебчета прекарали вирус.Та сега чакаме обрива да мине.Вече се смее, играе си, спинка си и е доста по-спокоен.Заради този обрив миналата нощ почти не спа и ние с него.Тази нощ спа по-спокойно, но нещо се повреди и се събужда два пъти, а аз за да не реве му давах да си цокне малко и пак си заспиваше.Докторката ще дойде днес да ни види.
Благодаря ви за подкрепата!Много сте мили!  bouquet
Дано днес имам време да ви изчета, че вие пак сте изписали мнооогооо  Wink
Целувки!   bouquet

# 50
  • Откъм Варната

Да ви почерпя, днес ставаме на 3 месеца

# 51
Здравейте мамчета:-)

Честито на четвърт годишните! Grinning Както се казва, това си е една сериозна възраст. Нека да са здрави и щастливи!!! Heart Eyes

Онзи ден ходихме да пазарим на Ема активна гимнастика, но се прибрахме с топка за волейбол, перца за федърбал и топчета за тенс на маса. Вчера пробвахме част от тях докато Ема си спеше в количката Laughing а след като си тръгнахме от парка успяхме да й вземем и гимнастиката. Вече е изпрана, подсушена и сега Ема си лежи върху нея и разглежда Heart Eyes

Илиянка,  аз преди време бях писал, че се притесних заради ваксината и кърмата ми намаля. Взех мерки, но след два дни ми дойде цикъла. Нямам представа дали е съвпадение или е следствие, но е факт. Цикъла ми свърши, а кърмата ми се възстанови и вече не пия чай. Даже ми се струва, че гърдите ми се пълнят повече от преди. Между другото цикъла си ми беше нормален (не обилен, не оскъден......както преди.....)

# 52
  • Стара Загора
Честити три месеца на Митаче  Heart Eyes Да е жив и здрав и много да слушка мама и тати, че на мама да и остава време за по една биричка Mr. Green
От почерпката ще си взема от онези скачащите работки /биричките/ Mr. Green и от мръвката. Сладко отказвам защото вчера брат ми донесе от Линд /Швейцария/ разни шоколадови работи и вече съм тотално преяла на шоколад /не вярвах, че това е възможно/ Crazy

# 53
Добро утро

Лелеее уревахме блока.  Голям гласд....от 9 ми е заревал и чай не иска вече. Смуче пръсти, примлясква, а в 6 сутринта изяде 200мл. Видяла съм се в чудо, честно ви казвам. Сега направих 200 и тях ги умуя за 10 минути #CrazyТакъв глад и лакомия , е не съм чувала досега ooooh!
Мислих да захраня от 5-ти месец, ама няма да я бъде. CryКак си отваря хубаво устичката, като му давам витамин Д от лъжичка и я облизва - готов е от сега. Но ще поизчакам малко и от 4-ти месец започваме...Нямам друг избор за съжеление Cry

Хера, умирам за този шоколад. Вчера мъжът ми купи от три вида Линд и изядох един веднага - най ми е любим червения Laughing

Клима, да ти е жив и здрав бебо и да порастне голям юнак Hug

Дбс, голям кеф са тия играчки за мъниците. Цеци като я хване неговата гимнастика,има един котарак и го джаса, джаса...бандит, пребива котето. Grinning Има и една дрънкалка, успява да си завре ръчичката в кръгчето и бой, бой, голямо дрънчене...аз откачам #Crazy Grinning

И нашето ако е едно странно такова...но предполагам, че е от илачите дето ги пием. В сряда трябва да ни сложат Пентаксима и дано всичко е ок. Чувам, че никъде го нямало, добре че ние си купихме и трите дози. Малко се ухарчихме наведнъж, но щом е за дебеланчо Heart Eyes

Аир я няма никаква напоследък. Надявам се причината е хубавото време и от миткане не сяда на компа Simple Smile

# 54
Добро утро и от нас! Simple Smile
Кали, да ти е жив и здрав юнака! Благодаря за почерпката, точно време за закуска, ммммм!  Joy
Илиянче, и аз смятам, че може кърмата да ти е понамаляла мъничко и затова да ти е дошло, но както казва ДБС не пречи пак да си кърмиш, а и ако видиш, че кърмата не стига, можеш да пиеш нещо, за да я предизвикаш!
Таралежче, така се радвам, че с Влади сте добре вече! Той обрива за 2-3 дена ще повехне. Аз например и до ден днешен, като вдигна температура, след 2-3 дни лицето ми се обелва... гадно е, ама минава! Simple Smile
Момичета, ако знаете как ме вбеси снощи свеки!!! #2gunfire #2gunfire Нарочно ме дразнеше май! Брех тази жена... То не бяха забележки да давам пюрета, не бяха забележки как съм я облякла Али, а когато я отрязах, че аз съм майката и аз ще определям как ще се гледа детето, тя 2 часа му вися над главата и го пипаше по лицето, ръчичките и крачетата. Аз си я взех на ръце, защото това висене над нея толкова време ме издразни, а тя зад гърба ми продължава да й пипа бузките!!!  #Crazy Накрая и казах, че не ми е приятно да я пипа непрекъснато и тя каза добре и пак продължи да си вре лицето в нея!!!! Ама полудях ви казвам!!!!  Rolling Eyes
Накрая пришпорих мъжо да си ходим и си го изкарах на него. А той ми веика отрежи я!!! Та не знам какво ще правя сега... мисля като дойде у нас, ако пак се държи така наистина да я отрежа!!!
Оххх, и аз ви се наоплаквах, сори! Embarassed

# 55
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС!
 newsm51 smile3525
ЧЕТА НЕЩАТА ,КОЙТО СТЕ НАПИСАЛИ ЗА ЗАХРАНВАНЕТО.НИЕ СМЕ НА 2М.И 26 ДНИ ВСЕ ОЩЕ СМЕ САМО НА СОКЧЕТА,НО МИСЛЯ ДА ПОЧВАМЕ ПЮРЕТАТАТ ВЕЧЕ.
ОБИЧА ДА ПИЕ СОКОВЕ МНОГО-ОТ ЯБЪЛКА,МОРКОВ ,КРУША ДАЖЕ И КИВИР, ПИЕ ПО 100 МЛ.НАДЯВАМ СЕ СЕГА ДА ХАРЕСА И ПЮРЕТАТА,КОЙТО БАБА И ПОДГОТВИ.
ДАНО ГИ ХАРЕСА!А ЗА АКОТО ПО НЯКОГА И НАШЕТО Е ЗЕЛЕНИКАВО ,НО СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ТОВО Е ОТ СОКОВЕТЕ,КОГАТО НЕ СЕ ИЗАКА ПО НАВРЕМЕ ,А И ПРЕСТОИ В КОРЕМЧЕТА.ИНАЧЕ НИЕ СМЕ НА АДАПТИРАНО МЛЯКО ОТ 20 ДЕН,НЯМАХ КЪРМА Cry
МАЛКАТА ОТИДЕ НА САМОКОВ ВЧЕРА С БАБА СИ.ЗАСПАЛА В 18,30 ДО СУТРЕНТА САМО С ДВЕ ХРАНЕНИЯ.ЯВНО ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ ТАМ И ДЕЙСТВА МНОГО ДОБРЕ! Simple SmileПРОПУСНАЛА Е ДАЖЕ И КЪПАНЕТО Grinning
СЕГА ПАК Е ЗАСПАЛА smile3501

# 56
кръци - определено сте за захранване аз съм за късно захранване но на кърмено бебе - като е на ам най добре е даси се захрани малко по рано от кърмените - 4месец е напълно нормално според мен - а и то детето си показва само - давай с оризче примерно - на хип имат без мляко или поне кафяв ориз си вземи от диетичен магазин и печеш една тавичка и после киснеш по малко в една лъжичка с вода за една нощ и на сутринта сваряваш за 5 минутки и е готова манджата -  Mr. Green дано му се услади на дечко - ако ли пук с плод - най добре да е домашен - нали си знаеш каде е библиотеката - статийките ги препрочети ако си минала вече като бешебременна  Mr. Green и давай смело  Hug , само по един вид плод или зеленчук помалко - и за няколко дни не го сменяй за да видиш дали му понася  Peace може и картофче да дадеш заначало - аз даже го предпочитам пред плодовите защото мисля че им се услаждат и после с всичко останало е малко по  трудно понякога

честито на месечинките и от мен   Hug гоооолеми да порастнат дупенцата  Crazy то като се замисля вече трудничко се носят напред назад ама нека да ни радва това  Mr. Green

ние вече разказваме играта на играчките и едно каране и пищене пада  Crazy , нов номер ни е от една седмица - две и такива писаци - радва ли се или като се ядосва - малеее мома с характер ще е  #Crazy
а да и за смеха - вече на всяко нещо се смеем с глас - голям смях пада - а и кака и постоянно я разсмива - има си специални начини, тя се прави на маймун , аз и попръцквам като е голичка по коремчето , баща и и той си има много специален начин - подхвърля и една играчка и тя пада от смях чак  Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 10:22 от krissie

# 57
  • Откъм Варната
аз днеска ще дам сокче за пръв път ( ако не забравя ) 3 капки и половина, толкова събира лъжичката, на обяд да видим какво ще стане

# 58
Здравейте момичета!
Честито на малките човечета, които днес правят четвърт годинка! Калима, страхотна почерпка, мерси!   bouquet  bouquet  bouquet
Йо Йо, добре дошла!  Hug
Илиянче, аз вече 2 пъти се оциклях, сега чакам лелката за трети път и още кърмя. Гледай да си спокойна и да се наспиваш, за да имаш кърма, цикълът не играе кой знае каква роля.
Кръци, голям змей си имаш.   Hug И моят гледа жално жално към масата като се храним с татито, не знам докога ще издържи само на мляко. Щом детенцето ти показва, че е готово, захранвай си го. Само с храните с глутен внимавай.
За Ейрчето имам спомен, че писа, че има "скъпи" гости, сиреч свеки е у тях, та щяла да бъде по-заета.
Аз сега грабвам малкия и заминавам на разходка, преди това ще ходя до университета да видя какви документи ми трябват за издаване на диплома.
Лек ден и много  Hug !

# 59
Здравейте!!
Честити 3 месеца на малкия принц на Калима!! smile3525 smile3525 smile3525
Как ще се почерпя за негово здраве... smile3508

Криси, Анастасия също се кара на играчките. То са викове, скандали,мята ги вече много надалече! Освен това се изнервя след 10 мин на активната гимнастика и се разревава. Нещо я дразни, но още не съм открила какво.

Отиваме на ортопед, да видим има ли проблеми, или не. Много съм притеснена за рахит, защото има някои от признаците... Пък и нали си е голяма мома....

Общи условия

Активация на акаунт