Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 822
  • 592
  •   1
Отговори
# 150
  • до най-прекрасния мъж
Вчера ходих за тениски за ММ и мен. Ами...излагация пълна. Дамски имаше много (нормалната серия S-XL), но от мъжките от XXL варианта бяха заредили смешно мижави количества. В 8.50 ч едва изрових по 1 бр от двата цвята. И не, не бяха разграбени, защото щендерът беше пълен. Просто им бяха отредили супер малко място в горните кощници, над кошовете. Точно 2 реда по 5-6 тениски. Не стига, че ги пускат супер рядко, тази година само в две разцветки, ами и сложили по 1-2 бр от размер и цвят.

# 151
Аз ходих вчера за едни къси цикламени панталонки, някак си ми се виждаха на картинката, че са от трико, но се оказаха от тънък, смачкан и неприятен плат.
За препарати за стъкла съм най-доволна от Сано, намирала съм го в магазините за паралелен внос.

# 152
Ooo, редовно има само по няколко бройки от по-големи мъжки номера в нашия магазин. И то в деня на кампанията. Ще опитам днес да се доредя за ягоди, че на откритите пазари вече се скапват много бързо, последно хвърлих почти половината.

# 153
  • до най-прекрасния мъж
Преди години не беше така, пазаруваме за ММ големи номера, откакто е отворил Лидл в БГ, никога не е било чак такова мижаво зареждането. Говоря за 3 и 4ХL. Става въпрос за Лидл Тракия. Последния път имаше бройки дни наред и бяха цял кош.

# 154
Ее доживях да опитам и аз роте грюце или както там се пише Grinning Много ми хареса, киселко такова и със сладоледче много ми върви Simple Smile Като му гледам съставките не са много сложни, ще взема да си намеря рецепта да си го правя

Чипсът дзадзики също е хубав, но този ,който е с риган повече ми харесва 

# 155
Преди години не беше така, пазаруваме за ММ големи номера, откакто е отворил Лидл в БГ, никога не е било чак такова мижаво зареждането. Говоря за 3 и 4ХL. Става въпрос за Лидл Тракия. Последния път имаше бройки дни наред и бяха цял кош.
И моя все ме пита няма ли нещо голям размер. Ми няма. И аз за себе си преди колко неща съм купувала. Сега дрехи не помня от кога не съм си вземала

# 156
  • Асеновград
Ако някой се интересува от раниците за ръчен багаж в Пловдив ги има в Лидл във Виа Север,който е след моста в Кършияка,към Ален Мак,имаше още 3 раници и си купих и от органайзера с от 4 части за куфар.Много са хубави и са за без пари!

А случайно някъде да сте мяркали калъфи за куфари. Имам взимани от Лидл от преди години и вече са за подмяна.

# 157
  • shumen
Дрехи и аз вземах от Лидл преди,но последно време големи номера няма.

# 158
Подарявам:

Скрит текст:

# 159
  • София
При следобедното ми пазаруване в Лидл днес ми направи впечатление на някои продукти са  сложили жълт етикет "Ново". Иначе продуктите са добре признати - сладолед Фамилия във фунийка, бира  Козел в златен кен и други продукти имаше, не ги запомних всичките.
Страхотно разширяване на асортимента. Simple Smile

# 160
Някой ползвал ли е апарата за измерване на кръвното налягане на Sanitas да сподели дали е добър.

# 161
От скреча вече няма ли нещо за по 1  стотинка?

# 162
  • София
Някой ползвал ли е апарата за измерване на кръвното налягане на Sanitas да сподели дали е добър.

Да, ползвам за китката от години. Добър е, носих го при ЛЛ и при кардиолог и измереното отговаряше на техните, професионални. Да е имало 3 -4 единици разлика. Важно е батериите да се сменят при първия признак, че остаряват.
Имах и от другия - за мерене над лакът. Не успях да се справя с него и го върнах.
С 3 г. гаранция е апаратчето. Ако не ти хареса може да го върнеш до 30/60 дни.

# 163
Ползвахме апаратче за над лакътя няколко години. При ММ мереше идеално кръвно, но когато при мен започна да мери доста високо решихме, че се разваля. Взехме Омрон, е високо си е. Има малка разлика в показанията на двата апарата, но върши работа. На мен в момента ми трябва по-прецизният, но Лидълският стои в шкафа за резерва.

# 164
Апаратите за китка не измерват точно при хора над 35 год. Така ми е казала докторката. Да се ползват от под 35 годишни.

Общи условия

Активация на акаунт