Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 813
  • 592
  •   1
Отговори
# 165
  • shumen
Тези за китка не мерят много точно.

# 166
Подарявам останалите кОпончета от тази седмица 👇

# 167
Добро утро!
Вчера в бързината грабна едно шише за вода Аквафор, от стила до касата, но цената която ми се стори че видях беше 14,99лв, о на класовата бележка по-късно видях че е маркирана на 22,99лв.
Дали някой е обърнал внимание за какво е била по-ниската цена ?!
Благодаря предварително

# 168
Ани, може би за филтрите. Те са 2 бр вътре.

# 169
За филтрите е, да

# 170
Някъде в София да сте мяркали несесерите за куфари?

# 171
Подарявам купон за пържена царевица 1+1.

# 172
От скреча вече няма ли нещо за по 1  стотинка?

И при мен няма напоследък, последно малка минерална вода имах иначе само някакви отстъпки пускат в стил "дай ни първо ти, за да ти дадем"... JoyJoyJoy
Хитри са, все пак -20% за клиента де факто значи +80% за Lidl. WinkStuck Out Tongue Winking Eye

# 173
От скреча вече няма ли нещо за по 1  стотинка?
Хитри са, все пак -20% за клиента де факто значи +80% за Lidl. WinkStuck Out Tongue Winking Eye
Или 0 за лидъл.

# 174
Интересни неща от днешното пазаруване -
Сирене за печене - продава се в глинена купичка, която се ползва във фурната (всъщност го взех заради нея):

А тези неща ги търсих преди няколко седмици и изобщо не бяха заредени, даже питах за тях. Сега са намалени, сигурно някой е изгубил кашончето и сега го е намерил:

# 175
Каква цена е това сирене и къде стои в магазина?🙂
По вашите филиали има ли още кордон бльо? Вчера търсих и не видях, а преди няколко дни имаше доста...Помислих, че са ги прибрали, за да направят място за артикулите от тази седмица (в същите фризери са наредени)...

# 176
5.99 е сиренето в паничка, стои на хладилните рафтове при новите неща.
Чийзкейкът с лимон също ми хареса Simple Smile Само ми се вижда малко, като за цената си.

# 177
  • София
Във вашите филиали тази сутрин имаше ли Едамаме?! При нас нямаше. Нямаше и извинителна бележка. Обясниха, че може би друг ден ще го доставят.

# 178
Идвам да се похваля. Купих машината за сладолед и вчера я пробвах. Получи се страхотен сладолед с невероятен вкус. Не мога да си представя да ям вече магазински Joy Имам едно питане обаче - когато започнах да го прехвърлям в кутия отгоре беше по-кремообразен, с най-отдолу на дъното беше сякаш залепнал и по твърд. Така ли се получава? Не мисля, че е проблем, но все пак ми е интересно защо.

# 179
Купата е отдолу и отстрани, а отгоре няма студена повърхност.🙂 Ако се действа бързо с изваждането, не съм забелязвала да се случва. По каква рецепта прави сладоледа?🙃
В тази тема ли съфорумка беше споделила рецепта за сладолед с фъстъчено масло? Може ли пак да я сподели?😃

Общи условия

Активация на акаунт