Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 776
  • 592
  •   1
Отговори
# 270
  • София
от това на картинката нищо не бих си взел.
не мога да нахвърлям 3- 4 страници от брошурата.

# 271
На мен без крем/масло не ми хареса. Сух ми идва масажа и леко драска като че ли. Но с масло ми е супер, после и кожата ми е много мека от маслото.

# 272
  • София
Здравейте момичета! Интересувам се от грила който утре ще е на промоция.  Заслужава ли си, доволни ли сте? Благодаря!
Скрит текст:

# 273
    • София
    Имам контактен грил от Лидл (не посочения, един друг модел) и не става за нищо друго, освен сандвичи - месо, че и риба трудно пече. Имам и Оптигрил и разликата е огромна; разликата в цената - също.

# 274
    Подарявам:

Скрит текст:
    Седмичните също са свободни

# 275
    • Перник
    Имам контактен грил от Лидл (не посочения, един друг модел) и не става за нищо друго, освен сандвичи - месо, че и риба трудно пече. ...

Аз имам точно посочения. Сандвичи пече идеално, с кренвирши също се справя, но до там.

# 276
    Някой питаше за купон за дъвки Орбит? Сега ми се падна и го подарявам.
    Подарен

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 21:44 от DayInMay

# 277
    Здравейте момичета! Интересувам се от грила който утре ще е на промоция.  Заслужава ли си, доволни ли сте? Благодаря!
    Скрит текст:

Ако искате да печете месо, Ви е нужен грил с  поне 2000W; тези 1000 само топлят...

# 278
      Оф, Лидл в Младост 3 пак е много зле. Не успях да намеря сладкарския стелаж, едва си изрових една пижама в мой размер, ръкавици за миене на промоция, ама само xl, сокът от ябълки български свършил... Поколебах се за четка за лице за 20 лв, ама се отказах. И адски бавно на касите, само две работеха.
      Колко струва машината им за сладолед, че се зачудих? Цена нямаше, половината стока на тия щандове разпиляна, объркани етикети...

# 279
      • София
      Оффф, прочетох "ръкавици за миене на прозорци"  и 3 пъти разлистих брошурата да видя кои са.... Хахаха....

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 21:16 от Amiamo

# 280
      Машината за сладолед струва 50 лв.

# 281
      • Карлово
      Оффф, прочетох "ръкавици за миене на прозорци"  и 3 пъти разлистих брошурата да видя кои са.... Хахаха....
      И аз така прочетох, та след твоя коментар се върнах да видя какво точно е казала потребителката.

# 282
      Купих си контактния грил, който е на промоция.
      Чак сега видях, че става само за сандвичи.
      Сега се чудя дали да го върна.

# 283

Здравейте. Някой дали има същия комплект за рисуване? Искам да взема на дъщеря ми и се чудя

# 284
      Подарявам+седмичните
      Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт