Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 777
  • 592
  •   1
Отговори
# 255
Не пречи да подадете сигнал до КЗП, става и електронно. Редовно глобяват за такива практики, макар че глобите явно не ги притесняват.

За антицелулитния по-назад има подробни мнения.

За пилата за крака - аз имам, но е на Сапир, т.е. един и същ китайски модел, леко ъпдейтнат и го продават под различни марки, гледам, че лидълския е много подобен. Върши ми работа, доста мъртва кожа сваля, но трябва да се работи търпеливо и внимателно. И не оставя кожата идеално гладка, а някак "рошавичка", после минавам леко с пемза за изглаждане. И едно наум - ако прекалиш и протриеш, после кожата там бързо загрубява.

Днес ще ходя да поровя за летни пижами. Ако някой има, да сподели хубави ли са. Най-удобните ми и мекички пижами са от лидл, макар че поизбеляват бързо и не са толкова трайни.

# 256
Още миналата година се чудех за масажора и така и не го купих. Но сега като го видях просто нямаше как да пропусна. Пробвах го, почервенях от него (което си е нормално, аз след вендуза каква ставам😂), само на места където имам повече целулит ме болеше леко, но е търпимо. Очаквах да е по-бърз, но за 30 лв толкова. Доволна съм. Ще видим като го ползвам няколко пъти дали ще понамали целулита.

# 257
Крем слагахте ли?

# 258

Ползвах масло от гроздови семки.

# 259
  • до най-прекрасния мъж
Идвам да измрънкам. Не че ми е за 3 лв., но е тъпо така да мамиш.
Днес намалена цена 2.99 лв.
Скрит текст:

утре - регулярна 2.49 лв.
Скрит текст:

Това са селски тарикатлъци.
Някой обясняваше преди време, че цената, от която намаляват, трябва да е най-ниската цена, на която се е продавал артикулът за последния един месец или нещо подобно. Иначе ги грозят глоби за налоялна практика. Съвсем наскоро го четох някъде. Иначе, излиза, че вдигат цената, за да я намалят уж впоследствие, а реално да няма намаление.
Например, ако лимоните миналата седмица са били 2.49, а тази са 2.99, няма как да напишат, че ги намаляват от 2.99, защото тази цена не се е задържала достатъчно дълго и може да се предположи, че намалението е фиктивно.
Тези, които купих, бяха "намалени" от 3-и-нещо.
Очевидно не е много ясно каква точно е цената. Така или иначе био лимоните и още 2-3 продукта остават тези, заради които ходя там чат-пат. Да правят каквото знаят. Големи ежеседмични сметки в Лидл вече отдавна не правя. Нямам време и желание да се превръщам в ценови следовател, но щом на мен ми правят впечатление селските тарикатлъци с цените, не ще да не се стараят в тази посока.
Обясних какво съм прочела по темата, написано от друг потребител, който предполагам е по-наясно с ценообразуването и изискванията за промоции и намаления. Аз, лично, съм далеч от тази сфера.
Иначе, Лидл ми е магазин за определени артикули, които остават все по-малко за съжаление. И веригите, като цяло. Ориентирах се към малки магазинчета и съм в пъти по-доволна.

# 260
Без крем може ли?

# 261
Някакви отзиви за четките за грим, струват ли си?

# 262
Според мен е кофти без крем.

# 263
Защото? Всякак го ползвам, и с крем, и без, но не много регулярно и не мога да дам мнение наистина ли премахва целулит. Иначе ми харесва масажът, по-силен е, отколкото очаквах.

# 264
Здравейте, интересува ме дали имате отзиви за блендера за смути? Благодаря предварително

# 265
  • Sofia
На Сточна гара има ли Гьоза? На Алабин и Лъвов мост само етикет стои от Понеделник.

# 266
  • София
Кое става от азиатските храни, не за ми трябва Уок и т.н.
Тези крекери съм ги гледал във филмите, а бирата е май тази в един тайландски ресторант...
Кимчито, става ли?

# 267
  • Буркина Фасо
от това на картинката нищо не бих си взел.

# 268
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 22:21 от Viara T

# 269
Фъстъците с уасаби са готини. Малко лютички, но на мен ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт