Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 787
  • 592
  •   2
Отговори
# 300
Подарявам
Скрит текст:

# 301
  • In transit
Вчера пазарувах, взех малини и аз. Наистина са много сладки и вкусни. Взех и животинската сметана, сега съм на вълна домашен сладолед. Исках и бри с купон, но цялото налично беше със срок до 24.06 и вече намалено на 2,99 и се отказах. Рядко взимам неща с глупавите купони, то е обидно и смешно "намалението" в повечето случаи.

Може ли да ми кажеш с какъв срок на годност е? Най-сетне доживях да я пуснат на нормална цена и силно се надявам да не ѝ изтича срока след месец.

# 302
Наскоро бях в Гърция.
Танче, как се използва Lidl plus в Гърция, предполагам, че трябва да се инсталира друго приложение?

# 303
Наскоро бях в Гърция.
Танче, как се използва Lidl plus в Гърция, предполагам, че трябва да се инсталира друго приложение?

Не, същото приложение със същата карта, просто сменяш държавата от настройките и избираш любим филиал.

# 304
  • In transit
Наскоро бях в Гърция.
Лидл+ може да се ползва в цяла Европа. Само си сменяш от настойките езика и страната. Избираш си някакъв филиал и готово.

# 305
Аааа, супер! Много ви благодаря, не знаех.

# 306
  • София
Наскоро бях в Гърция.

Не съм Таня, но приложението е същото. Само сменяш избрания магазин с някой, който е близо до тебе в чужбината. Първия път дават купони в евро и после всичко е според местните прИмоци.
Поне в Герм. е така.

# 307
  • София
Наскоро бях в Гърция.

От "Настройки" сменяш държавата. Заради особените ни азбуки нашите две държави са последни в списъка. Само помни как са положенията на бутоните, защото всичко става на гръцки език.

# 308
  • София
Исках и бри с купон, но цялото налично беше със срок до 24.06 и вече намалено на 2,99 и се отказах. Рядко взимам неща с глупавите купони, то е обидно и смешно "намалението" в повечето случаи.

Ако срокът те удовлетворява, а сиренето ще е добро доста време след посочената дата, в такива случаи цената става още по-ниска.

# 309
Вчера пазарувах, взех малини и аз. Наистина са много сладки и вкусни. Взех и животинската сметана, сега съм на вълна домашен сладолед. Исках и бри с купон, но цялото налично беше със срок до 24.06 и вече намалено на 2,99 и се отказах. Рядко взимам неща с глупавите купони, то е обидно и смешно "намалението" в повечето случаи.

Може ли да ми кажеш с какъв срок на годност е? Най-сетне доживях да я пуснат на нормална цена и силно се надявам да не ѝ изтича срока след месец.

нищо ѝ няма дълго след срока. и след половин година съм ползвала - ок си е. държа в хладилник и срокове не гледам Wink
брито също не ме притеснява като срок, но при нас нямаше толкова евтинджос вчера.

# 310
  • In transit
Жената, това ми е ясно, но не съм ОК с това, да ми пускат продукт с купон, защото му наближава срока и бързат да се оттърват от количествата.
Тази сметана в Румъния си е на цена 4,69лв от 2 години и през цялото време не ѝ вдигнаха цената, като у нас, за да стигне до 7,69лв. уж заради инфлацията.

# 311
вероятно ще си разочарована тогава Wink на бас, че ѝ изтича срокът....мда

# 312
  • Mostly in my mind
Здравейте.
Знаете ли кога и в каква седмица пускат гилотина за рязане на хартия?

# 313
В Румъния произвеждат повече мляко ( и ядат повече сметана), много български мандри внасят румънско мляко. Странно ми е, че в България сметаната е доста скъпа.

Стана ми интересно - Лидълската какъв срок на годност има? UHT в кутиите си мислех, че се разваля бързо след срока. По принцип сметаната е нетраен продукт.

# 314
  • Бургас
До 9 август е годна сметаната, която взех преди малко Wink

Общи условия

Активация на акаунт