Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 745
  • 592
  •   1
Отговори
# 285
Дали някой може да ме ориентира къде имаше посочени съставките на продуктите от пекарната на Лидл?
Помня, че някой тук беше пускал линк, но рових в сайта им и не откривам, а и тук на първа страница погледнах, но не видях да има инфо.

# 286
Дали някой може да ме ориентира къде имаше посочени съставките на продуктите от пекарната на Лидл?
Помня, че някой тук беше пускал линк, но рових в сайта им и не откривам, а и тук на първа страница погледнах, но не видях да има инфо.

На пекарната отстрани ги пише.

# 287
Ако тоя контактен грил е само за сандвичи, не си струва парите. В пъти по-евтини грилове за сандвичи има, със сигурност не са по-лоши.
Онзи ден взех краве масло от най-намалените, в срок на годност до 26.06 и хич не е зле. Ползвах вече половината за печива. То с такъв срок в Т-маркет ще го продават ненамалено поне до 24.06.

# 288
  • Перник
Ако тоя контактен грил е само за сандвичи, не си струва парите. В пъти по-евтини грилове за сандвичи има, със сигурност не са по-лоши.
Онзи ден взех краве масло от най-намалените, в срок на годност до 26.06 и хич не е зле. Ползвах вече половината за печива. То с такъв срок в Т-маркет ще го продават ненамалено поне до 24.06.

2 пъти купувах грил за сандвичи на "пъти по-ниска цена", даже имаше затваряща се дръжка. Е, точно тази дръжка се счупи и двата пъти. Та, ако се ползва редовно грила си заслужава.

Аз редовно си купувам намалени продукти 2-3 преди изтичане на срока на годност. Това, което е подходящо за замразяване (месо, риба, масло) прибирам във фризера и ползвам, когато ми е необходимо.

# 289
С риба не рискувам, в Лидл и в срок на годност съм  попадала на риба, която е на ръба.

А за сандвичи години наред ползвахме преса на Финлукс, може би 7-8 години издържа, преди да се счупи част от дръжката - пак работи, но не се затваря плътно. С Лидл гаранцията е 3 години, а и не съм сигурна гаранцията поема ли счупена дръжка. Може и да е хубав грила, но освен почистващи, вече се отказвам от лидл електрически уреди.

Ядосах се на епилатора им Simple Smile броени пъти го ползвах, въобще не си струва парите, дори и намален.

# 290
  • Перник
Аз съм най-доволна от кафемелачката - какво ли не сме млели в нея. По едно време имаше странен звук, оказа се, че гаранцията е изтекла и реших да я отворя. Ама докато се наканя тя се оправи сама Grinning Имаме и други уреди от Лидл, но нея ползвам най-редовно.
Разочарования: звукова четка за зъби, която много скоро отказа, а аз и допълнителни глави и взех. Не можах да я върна, защото се оказа, че не пазя бележката. И зъбен душ, който поне се повреди в гаранция, та ми върнаха парите. А, и от един винтоверт ММ не е доволен.

# 291
Малинките тази седмица са много сладки : ) Миналата седмица голям киселяк бях взела

# 292
Подарявам купон стафиди с шоколад за 2,19 с отстъпката.

# 293
  • София
Подарявам
Скрит текст:

Важи още 2 дни.

Другите cа до края на седмицата:

И всички седмични купони.

# 294
  • Велико Търново
Подарявам си лидл + акаунта. Напълно ненужен ми е вече, изобщо не ме вълнуват повечето от купоните 4+1, спести 1.50лв, - 20% и подобни. Нямам лента, няма печалби от скреча...

# 295
  • София
Подарявам си лидл + акаунта. Напълно ненужен ми е вече, изобщо не ме вълнуват повечето от купоните 4+1, спести 1.50лв, - 20% и подобни. Нямам лента, няма печалби от скреча...
Правилно! Joy

Наскоро бях в Гърция. Може да е, защото станах нов техен потребител, но за 1 седмица ми подариха два купона от 3 евро. Първият беше при похарчена сума от 10 евро, вторият при покупка от 30 евро. До втория не стигнах, но ми хареса как първия път ми намали сметката с 3 евро. Лентата не беше особено изгодна, но подаръците за достигната сума също бяха във вид на пари. Първо бяха 50 цента, после 1 евро и 50, другите не ги помня. Но макар и малки суми, така е много по-добре от ненужни подаръчета. Иначе седмичните купони бяха с малки отстъпки - 20-25%, но поне нямаше от типа 4+1 подарък, което на мен ми е много дразнещо.

# 296
  • София
и кой ще вземе чужд акаунт Smile
Мен ми е нужен, ако искам да върна нещо след 30тия ден 😁🌞
Пп.
Имат ли право да ти върнат нов апарат, който е с друг номер (даден за сервиз), вместо парите?

# 297
Аз минах само да си взема шоколадовите бонбони за рожден ден.🙂
Забърсах и едни пилешки фенери, намалени с 50%...🙂

# 298
Вчера пазарувах, взех малини и аз. Наистина са много сладки и вкусни. Взех и животинската сметана, сега съм на вълна домашен сладолед. Исках и бри с купон, но цялото налично беше със срок до 24.06 и вече намалено на 2,99 и се отказах. Рядко взимам неща с глупавите купони, то е обидно и смешно "намалението" в повечето случаи.

# 299
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт