Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 683
  • 592
  •   1
Отговори
# 465
Сьомгата изглеждаше потресаващо. Щях да взема, но трябваше да прочета, че е сьомга, че на външен вид не го докарва. Едно бежово нещо с кафяви точки. Иначе взех всичко набелязано - айсберг, бернски наденички, чоризо, лабне, бебешки кърпички, протеинови ххл пудинги. Никакъв интерес към нищо нямаше тази сутрин на Искърско шосе. Само няколко жени се бяха струпали около бельото.

Искам да похваля охраната на магазина, нов човек е там. След като преди няколко седмици негов колега ме предреди, за да си купи халва с мотива "аз само набързо", което дори нямаше да ме впечатли, ако бебето ми в количката не се разбуждаше, то този нов човек днес ми пренесе стека с газираната вода до колата без да съм го молила. Щях да се справя, казах му, но настоя. Пак бях с количката този път със спящо бебе, та драми нямаше 😄 накрая човекът ми пожела здраве, аз на него също.

# 466
Днес открих зърно ориз с лилаво оцветяване.
Да се притеснявам ли?

# 467
  • Буркина Фасо
притеснявай се
аз съм откривал зърно с черна точка, но не се притесних Smiley

# 468
Вътре в зърното най- вероятно има буболечка.

# 469
Четейки ви усещам, че драстичното намаляване на пазаруващите в моя, по правилно претъпкан филиал (под руски паметник), не се дължи на започващите отпуски, както е според ММ.
 На еднакво разстояние от блока ми е лидл, а също така и Билла, като там купувам доста повече неща за бюджет 80_100лв, сравнено с лидл.
Днес се пуснах  за бельо и чорапи. Грабнах и два стоманени ножа, не че нямам, но тези могат да се мият в миялна Simple Smile
 Все още се чудя на чиниите с Фрида Кало, а уж мислех да взимам нещо изчистено и минималистично.
 П.С- от както има каси за самотаксуване ми е далеч по-удобно и приятно да приключвам пазара си по този начин:)

# 470
притеснявай се
аз съм откривал зърно с черна точка, но не се притесних Smiley

И аз така. Черните не ме притесняват.

# 471
  • Mediterraneo
А с какво е притеснителна лилавата точка на ориза? Никога не гледам ориза, сипвам, мия и готвя.

# 472
Прилича ми на някакво хим.вещество. Може да го обработват с разни химикали... Не знам какво е и затова се притеснявам.

# 473
  • Буркина Фасо
сигурно е украински Smiley
на пакета има името на доставчика. пиши му за проблема. изпрати му и снимката.

# 474
Аз ходих онзи ден, ама пълна скука . Само вода и още няколко неща взех

# 475
  • София
Ходих за диня. Огромни са и не взех.
Купих айсберг. Още днес ще се употребява за салата. Еми, в хладилна камера ги държат. От повечето вода течеше и кухи.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 15:48 от Amiamo

# 476
И аз днес посетих Лидл ,че не бях ходила май от миналия понеделник- нещо разнообразих с Кауфланд и Била и аз.
Днес бях за пилешки хапки, сладоледи, шунка и сьомга , взех един пакет бишкоти за една лека тортичка с ИД ( но малини нямаше), в клошарския кът имаше много масла и взех 5 малки за по 1,18 всяко Wink и изварените барчета с шоколад ( с малината повече ми харесваха ,че са като мини чийзкейкчета ...ама няма май вече ) . В четвъртък ще ходя за късите гащи , че нещо са ми много удобни такива лятото , само че предишните са бая късички и не става и до магазина да отида с тях Sad

# 477
  • Gorni Bogrov
Момичета,имам нужда от помощ.Виждали ли сте някъде в някои Софийски магазин хлебопекарна?

# 478
  • shumen
И аз не гледам ориза.Сипвам го,мия го и го готвя.
Дините при нас са големи,но и не съм сигурна дали са хубави и се отказах да вземам.

# 479
Момичета,имам нужда от помощ.Виждали ли сте някъде в някои Софийски магазин хлебопекарна?

Преди няколко дни гледах в Младост 2, ама може да няма вече. Има струпани много неща от кухненските кампании в един кът малко след зеленчуците, вдясно от средната пътека.

Общи условия

Активация на акаунт