Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 691
  • 592
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Едно време, в началните години, не беше ли така и при нас, от четвъртък до сряда и после го промениха да започва от понеделник? В Гърция и Испания новата брошура е от четвъртък.

# 451
Малко по-гурме въпрос- пастата от артишок на делукс дали е в постоянния асортимент?
Скрит текст:

# 452
  • на Мелмак
Не е в постоянния.

# 453
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

Купона за шоколадовите бонбониери е даден.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 23:54 от Viara T

# 454
  • shumen
Не е в постоянния.
Боксерки утре сутринта.Днес не вярвам да са заредели.

# 455
Ще помоля за купона за шоколадовите бонбониери Simple Smile
Благодаря!

# 456
Ще помоля за купона за шоколадовите бонбониери Simple Smile
Благодаря!
Изпратен е. Simple Smile

# 457
Купоните пак са за пазаруване на едро- по 4/ 5 бр

# 458
Подарявам
Скрит текст:

# 459
  • Велико Търново
Вече лидл могат да пускат веднъж в месеца брошура. Всичко изглежда еднакво, така или иначе, а само да въртят купони с - 20% всяка седмица.
Наистина, забележителен отлив на интерес  има към седмичните им оферти.
Успешна седмица на всички и много дива сьомга да наловим Simple Smile

# 460
На мен цените на тематичните седмици ми минаха психологическата граница за това ниво качество. Купувам предимно основни хранителни продукти, но нищо интересно за коментиране в темата, гледам че тук се набляга предимно на по-любопитни неща, паста от артишок, млекца, барчета и т.н. които у нас не се почитат много ¯\_(ツ)_/От нехранителните последно си взех тениски, много готинки за лятото, тънички, мекички 100% памук, прах няколко пъти още не са се разтегнали, и една голяма градинска пластмасова кошница, която се оказа по-тънка от тези от другаде, но изглежда здрава, еластична и съм доволна. Готварските им неща са отлични, керамични тавички, стъкло, микрофибър кърпи, четки и т.н. вече са ми само от там, но пак не са интересни за коментиране. Въобще купувам скучни, но много необходими неща Smile Освен това паркингът ми е много по-практичен, защото е по-празен, за другия магазин паркингът е тъпкан и мразя да паркирам в сгъчкано. Въобще смених тактиката, досега Лидл ми беше магазин за интересни неща, а другите за ежедневни, напоследък стана обратното.

# 461
Купихме смесителя с термостат, на кутията пише 5 години гаранция, а лидл не предплагат ли максимум 3 години.

# 462
  • In transit
skk007, Grinning винаги ме радваш със свежите си коментари. Вече толкова ми е безличен Лидл, че дори да има нещо изгодно, забравям да отида, хем ми е на 5 минути.
Пушената дива сьомга не я харесвам, много ми е суха, така, че ще оставя да има за вас.

Май само за шунка и яйца се очертава да ида до там, тази седмица.

# 463
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Днес ходих само, за да взема Меломакарона, че ни стана любим десерт вкъщи. Иначе пълна скука, абсолютно скучни брошури, купони подигравка, липса на лента и високи цени. Все по-често предпочитам Фантастико и малките магазинчета.

# 464
Вече лидл могат да пускат веднъж в месеца брошура. Всичко изглежда еднакво, така или иначе, а само да въртят купони с - 20% всяка седмица.
Наистина, забележителен отлив на интерес  има към седмичните им оферти.
Успешна седмица на всички и много дива сьомга да наловим Simple Smile
На всичко отгоре поне 10 страници са излишни  - например, цяла страница с едно хлебче или едни гащи, които така или иначе вече са показани на предните такива. И 5 страници "кариера, партньори" и др.

И аз от 2 седмици нищо не съм купувала от лидл, но пък харесах доста неща от К., което не е обичайно за мен.

Общи условия

Активация на акаунт