Лидл 176 - юнска леко скучна

• 56 638
  • 592
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Това със сладоледите е при някои видове. Шоколадовите например са си твърди (взимам за децата). Кофичка лайм и малина стои мек след седмица във фризера. А фунийки шоколад с шам фастък - шоколадовата половинка е твърда, а пастичото - меко Joy

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 19:49 от Gorg0nzola

# 541
Аз сутринта успях да се вредя за тези пижами, но честно казано съм крайно разочарована. Доста тънък плат, особено на гащичките, изглежда ми като протрит.
Миналата година си закупих сходна пижама не от Лидъл и като сравня плаха този точно си евтенее- като закупена от Пепко /нищо лично против магазина и аз пазарувам от него, но на други цени/. Та тази пижама според мен изобщо не струва 17 или 18лв, а колкото обявената промоционална цена. Отделно гащичките не са с ластик, а с една връвка, нанизана, която се пристяга. Абе евтино изпълненение. Малко се поразходих около кошовете и попаднах на пижама от предни седмици на цена 12 или 13 лв беше. Ами съвсем друга история - хубав мек и плътен плат, пак памук, с ластик и много кипри крачолчета. Взех и двете, все пак исках да се видя с промоционалната, но едно, че не стои добре, не е и толкова комфортна, второто, че цената не си струва, ще я върна.
Според мен Лидъл се подиграват с клиентите си. Онзи ден взех пушената сьомга 2 на цената на 1- уж избрах с по-хубав цвят. Като в отворих имаше  цвят на умряла риба - гадост.
Отделно гледам все повече продукти, които са на акция са обявени с голямо намаление на 50% уж промоция, а точно разчистват бройки, срок до 08м. Единия пример е сметаната 36% голямата, овесеното малко на 50% и др.
Намали ги с 50%, но  с етикет за кратък срок на годност, с не мащабна кампания, че е на промоция, а всъщност да заблуждаваш купувача.

# 542
Благодаря за информацията, nteri! Изобщо не съм очаквала такова нещо, относно качеството. До сега каквото и да съм взимала за мен и детето, по-радко за таткото, винаги съм била много доволна. Иначе ми изглеждат много сладурски на брошурата. Ще си помисля утре дали да ходя специално заради пижамите, едно, че не знам дали изобщо ще ги има, друго и качеството.

# 543
  • Бургас
Да споделя колко е свеж и апетитен промо айсбергът, който взех Confounded

Скрит текст:

Скоро едно такова авокадо имах - от три в мрежичката - 3 за хвърляне, сега това... Утре ще им го пратя поне на снимка да си го видят. Толкова падна контролът вече там Frowning1

# 544
  • shumen
Това със сладоледите не е при всички.
Брада,аз затова рязко намалих пазаренето от Лидл.

# 545
Взех днес от пижамите. Имаше 10-15 броя по обяд. Лично аз много ги харесвам. Имам такава от преди 3-4 години. Още си я нося, но вече е на издихание. Днешните са същите като материя. Хубави, мек памук. Ползвам ги като домашно облекло, идеални са ми за лятото.
Купих си и тениска. Хубава материя, но са къси. Ще си я нося, за домашна.
Панталоните, които са памучни, много ми харесаха в магазина. Купих и от тях, в розово, но вкъщи, когато го облякох не ми хареса как стои. Отпред един широк, все едно ми е голям, а си е мой размер. Така, че за мен са несполучливи и ще го връщам.

Мнения за мъжките боксерки? Загледах ги, много приятна материя изглеждаха.

И при мен сладоледът е по-мек. Особено този на клечка. Мислех, че нещо не е наред с камерата и дори увеличих градусите😂

# 546
И на мен ми направи впечатление, че сладоледът в моя фризер стои по - мек, отколкото беше първоначално (купих голяма, жълта кутия с вкус на ванилия).

Мъжките боксерки са хубави. Купувам редовно на ММ. От предното пускане, обаче, на един-два чифта се разши украсителния шев, не е проблем, макар че е неприятно още след първото носене да видиш провиснали конци. Отрязах с ножичка висящите конци. Здрави са, ММ ги носи, харесва ги.

# 547
  • София
Отивам за офис материали вчера - само химикалки, маркери, шредер и лепящи листчета.  Tired FaceNo Mouth Очаквах повече офис материали.
И аз вече много рядко ходя в Лидл.
Купих намален вариегатен бръшлян, в малка саксийка за 1.49лв., който си беше за спасяване, уморен от засушаване. Реалната цена в това състояние на растението е 0,30-0,50лв.

# 548
-1 за пушената сьомга 2 на цената на 1 - цвета много блед и неапетитно кзглеждаща. Не купих онзи ден.
Спестихте ми разхождането за къси панталони. Обаче съжалих, че от предишнито.пускане на онези с двата джоба не си купих още един чифт.
За храна почти нищо не ми хареса тази седмица.
Другата евентуално италианските неща.
При нас имаше останали бански и те не ми харесаха.

# 549
Само на мен ли ми е страшно студено в магазина?

# 550
И на мен ми направи впечатление, че сладоледът в моя фризер стои по - мек, отколкото беше първоначално (купих голяма, жълта кутия с вкус на ванилия).

Аз точно от този взимам само - голяма кутия, 2.5 литра, ванилия - и е като камък във фризера на моя хладилник.
Трябва да изчаквам всеки път докато поомекне.

# 551
  • София
bradata, айсберга, който купих тази седмица от Лидл беше същия. Не го снимах и не им писах, защото преди месеци не ми отговориха за една умряла бегония и измръзнала, опадаха й листата след махане на целофана, която беше 12-13 лв. Аз ги питах как може да продават такива цветя на безумни цени. Приложих и снимка и касовата бележка - не ме отразиха. Sad

# 552
взех сьомга, беше съвсем наред. също и айсберг добър напипах.

# 553
  • София
То и моят беше добър на пипане, когато го разрязах - изгнил отвътре. Rage

# 554
кофти. чиста лотария си е с тези зеленчуци. аз ги видях, че не са мега читави, но викам ще рискувам.

Общи условия

Активация на акаунт