Лидл 176 - юнска леко скучна

• 56 630
  • 592
  •   1
Отговори
# 555
  • In transit
Днес засякох пушена пъстърва на -30%. Да знаете, че е вкусна. Даже не знаех, че се предлага при нас. Последно пролетта съм купувала от Румъния, там отдавна е в ПА.

# 556
Чудна е сьомгата. Спретнах едно руло от тиквички и крема сирене с нея.

# 557
  • Бургас
Съвсем ОК си беше айсбергът отвън, само дето целофана лепнеше (и на касата  жената пред мен също така установи) и мислех, че с нещо протекло  са изцапани отвън. Вкъщи почиствам обикновено външните листа, подрязвам кочана и прибирам в хладилника в торбичка - всичко си беше наред. И когато го изкарах да направя салата... само дето не повърнах от тази гнусна кафява каша :/

Току що ми пратиха стандартния си отговор:
Благодарим за Вашето съобщение. Много съжаляваме за създалата се ситуация и за причинените неудобства. Молим да приемете нашите искрени извинения.

Сигналът Ви е изпратен до отговорния отдел, за да се извърши проверка.

При отклонения като описания от Вас случай, Ви молим да връщате продукта с касов бон в нашите магазини - колегите ще възстановят заплатената от Вас сума за конкретния продукт, а опаковката ще бъде придвижена за вътрешна проверка.

Как пък да не хукна в 8 вечерта с айсберга към тях или пък да си завия чинно с торбичката и да изчакам до другия ден, че да се разходя, ако нямам друго за правене, че да си поискам двата лева обратно! Rolling Eyes

# 558
От сладоледите в кутия си има такива дето са си меки, такъв вид сладолед си е ¯\_(ツ)_/¯ Но май са станали леко по-меки и по-пухкави, с повече въздух 😁 Аз не вземам често лидълски сладолед, последно взех някакъв ягодов и беше с вкус на дъвка, което не е моето. А ваниловия също не беше достатъчно ванилов и сега го ползвам само за да го слагам в кафето. Засега ми харесват само тези на клечка, но по принцип сладолед пазарувам другаде.

ММ каза да не вземам повече ядки, че вече сънувал как се тъпче с фъстъци. Взех две саксийки лавандула, много плодове, исках и сиренце обаче точно там се мотаеха две групички младежи с изглед на туристи, такива неориентирани и голямо обсъждане падна докато се начудят какво да си вземат, омръзна ми да ги чакам да се отместят и се прибрах без сиренце.
Имам кръглата четка от "помощник за почистване", маха й се дръжката и ми е много удобна за лъскане на банята, познайте какво правих вчера? Smiley
Този месец имам спестени от купони почти 8 кинта при минимално пазаруване, мисля че е добре.

# 559
Ваниловият сладолед в голяма кутия  всички вкъщи харесаха. Видях и фунийките за сладолед - с етикет “нов продукт” са.

# 560
Пийк, не си само ти - в магазина е супер студено. Служителите стоят със суитчъри, даже днес едната касиерка напомни на другата да се облече.

# 561
Мен вчера чак главата ме заболя, а стоях максимум 30 Мин. Не знам как работят цял ден на тези температури.

# 562
Може би е студено за да издържа зеленчука повече? Изключвам айсберга, нещо по съхранението му явно е било ненаред, едва ли се е скапал така на щанда (отщя ми се салата днес след тая картинка по-горе)😵

# 563
В Лидъл лятото влизам с жилетка в чантата и на втората минута съм я облякла.
Обаче изляза ли на жегата ми се завива свят. Затова гледам да е вечерно време
посещението.
Преди два дни не успях да си взема от малкото масло Пилос. Да не са го отлистнали
вече или просто за момента е свършило. Не предпочитам големите от 250 гр.

# 564
Някой дали погледна бикините дали са хубави този път ?
Точно такива не съм взимала.

# 565
Напоследък и аз все на меки попадам... сладоледи :Р, особено този на пес патрул си е направо полузамръзнал крем.
 А докато сме на такава студена вълна, като човек, който хич не обича жегите,  бих казала, че намирам за особено неприятен контрастът в температурата навън и тази вътре с климатика. Наистина държат твърде студено понякога. Чак съчувствам на клетите салата айсберг и нас така ни третират :р

От италианската седмица да похваля пестото със сушени домати и бадеми.
 Мн е вкусно.
 Интересно ми е да опитам карпачото от октопод и сиренето страчетела.

Да попитам за отзив за пасатора 3 в 1
Харесва ми, че частта за пасиране не е от пластмаса. Дали купите не са от стъкло?

# 566
Ние вече пробвахме фунийките и децата много ги харесаха. Взех 2 кутии сладолед - ванилия и шоколад с парченца вътре.
Зеленчуците и на мен не ми харесват вече. Айсберг скоро си поръчах от ебаг, ами вярно, че беше 4 лв, но правихме 3 салати с него - огромен, хрупкав и нито едно кофти листо. Но ябълките от лидл все още ми харесват, както и бананите.

# 567
  • Sofia
Карапачото от октопод е много вкусно, добре че само аз си го ям.

# 568
Гледам от днес пак са пуснали лентата

# 569
Карпачо от октопод този път ще купя. Детето о ича едни мини октоподчета от Метро, ама цената им стана златна вече.
Такъв температурен шок за организма хич не е добре с тия климатици. И вкъщи ползвам, ни не ги слагам на 18 градуса.
Зеленчуци по това време купувам основно от плод - зеленчук или пазар.

Общи условия

Активация на акаунт