Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 506
  • 592
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,
Хладилната чанта с бири Ефес дали е хладилна наистина (т.е. напр. Се слага лед някъде и охлажда) или е по-скоро термо чанта (и може да се ползва за кутия с топъл обяд)?

# 91
Каква е актуалната цена на маскарпонето?
Благодаря.

# 92
  • София
Добро утро,
Хладилната чанта с бири Ефес дали е хладилна наистина (т.е. напр. Се слага лед някъде и охлажда) или е по-скоро термо чанта (и може да се ползва за кутия с топъл обяд)?
Термо чанта с фолио е но вътре може да се сложи охладител, от тези които се замразяват в камерата, нямам спомени охладителя, който ползвахме е купен със нея дали или ползвахме друг.

# 93
Здравейте. Някой има ли парочистачката, която са пуснали тази седмица и дали си заслужава?

# 94
Сапуните Дав дълго време бяха на редовна цена 1,40 в Метро, едва преди няколко месеца (т.е. в началото на тази година) се усетиха, че навсякъде другаде ги продават по-скъпо и им вдигнаха цената.

# 95
Здравейте. Някой има ли парочистачката, която са пуснали тази седмица и дали си заслужава?

Аз имам ръчната от предната акция. Заслужава си, предполагам, че и голямата е на същото качество.

# 96
Здравейте,
Има ли някой тази чистачка за стъкла. Дали си заслужава

# 97
Знам ,че  съм в Лидълска тема ,но все пак....относно сапуните Dove,ако някой иска мога да му подаря ваучери да си купи за една стотинка,но от Била.Със сигурност важат за Бургас и Плевен,поне за тези градове се издават,но не знам дали могат да се ползват за други.Ако има желаещи ,да пишат на лично.

# 98
Подарявам:
Скрит текст:

# 99
Някой видя ли принадлежностите за почистване на живо https://www.lidl.bg/p/spretnat-dom/prinadlejnost-za-pochistvane/p84125 ? Изглеждат ли добре?

# 100
Здравейте! Никъде във Варна не мога да открия четката за почистване на батерия, която пуснаха от понеделник. Ако някой я има и иска да се раздели с нея, моля да ми пише ЛС. Благодаря!

# 101
# 102
  • shumen
Сиси,благодаря за брошурата.Харесах някои неща от другата седмица от нея.

# 103
  • Sofia
Ох, аз така се надявах нищо да не харесам, пък то....

# 104
  • София
Благодаря и аз за брошурата. Това антицелулитното нещо някой ползвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт