Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 849
  • 592
  •   1
Отговори
# 120
Някой беше похвалил едни малки принтерчета,дали някъде има останало? Късно се сетих,но на една приятелка й трябва и издирваме.

# 121
  • София
Ей, и аз се зарадвах за чаршафите от предстоящата брошура, но ако не са от памучен сатен ,няма да взема.

Не са! Sad

# 122
Мисля, че долната част с ролките на антицелулитния масажор може да се маха и да се мият. Ще погледна по-късно.

# 123
Харесах банските от другата седмица, но може ли да се връщат, защото ще меря на око и после в къщи.

# 124
  • Буркина Фасо
Харесах банските от другата седмица, но може ли да се връщат, защото ще меря на око и после в къщи.
мери на място де Smiley

# 125
А, да ме изтипосат някъде Grinning

# 126
Подарявам
Скрит текст:

# 127
  • София
Скрит текст:

# 128
Имало ли е лодки и друг път? Някой с мнение за тях?
Надуваемата лодка от четвъртък гледам.

# 129
Масажорът го имаше и миналата година. Май на същите пари. Имам го. Събира прах. Кабелът често се вади и за мен е слаб масажа, някак си повърхностен.

Четките за грим са хубави. Имам ги и ги ползвам.

# 130
Здравейте. Някой има представа къде в София са останали от раниците, които са за ръчен багаж с размери 40/25/20? А също дали сте виждали все още от надуваемите играчки за плаж от брошурата от 1.06?

# 131
Този масажор го използвайте с крема на Кройтерхоф ( или както там се казва) и ще ви почервенеят и запарят бутчетата Wink

# 132
Масажорът го имаше и миналата година. Май на същите пари. Имам го. Събира прах. Кабелът често се вади и за мен е слаб масажа, някак си повърхностен.
Моят кабел не се вади. На мен ми е екстра масажът, от антицелулитен масажор очаквам точно добър повърхностен масаж, защото де факто и целулитът е повърхностен...🙂

# 133
А изчезна ли ви целулитът от този масажор?

# 134
  • Sofia
Моя се повлиява добре, почти изчезва като го ползвам редовно.

Общи условия

Активация на акаунт