Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 708
  • 592
  •   1
Отговори
# 345
Като човек работещ (е, добре де последните 3 години и следващите 2 съм майчинство ама...) във верига за хранителни стоки, не е това целта. Постоянното добавяне на нови артикули го налага, за да бъде всичко подредено и изложено максимално. 

И спокойно, не само клиентите мразят пренареждането. Служителите също го мразим, особено като трябва да сме до 2ч на работа през нощта и от 14ч на обяд пак да сме там.

Целта е да минете покрай нетипични за вас рафтове и да купите и непредвидени артикули. Какво чудно има? Във всички вериги пренареждат, а и не всеки филиал е със стандартна подредба.

# 346
Освен ако не е супер мини-чопър, две скилидки чесън нито един няма да накълца добре. По-смотаните чопъри имат ножове, които минават далеч от стените на съда и трябва да уцелиш точно количество.

Аз си кълцам с кухненския робот най-често и спокойно се справя с малък морков и малка глава лук, макар че съдът е голям. Чопър с големината на лидълския спокойно ще си кълца нормално количество лук, чесън, орехи и т.н. като за едно готвене. Едва ли човекът кълца пет орехови ядки, две люспи лук или само скилидка чесън.

За смесване на сосове - чопърите имат ограничение да не стига течност нагоре към корпуса, иначе може да изгори. Ако иска да смеси малко количество гъст сос, сигурно ще стане. Ако иска да мели редки домати, е рисковано.

# 347
Някой, който има мини чопър на Silvercrest, може ли да ми каже малки количества може ли да кълца това нещо? Човека, за който ще го взимам, иска да го ползва за малки количества - скилидка, две чесън, лук, магданоз малко (не цялата връзка), малко орехи… И също може ли да смеси продукти, пак малко количество, за сос или е само за кълцане?

Скрит текст:
Преди имаше едни пасатори на Мулинекс с допълнение мини чопър към тях, ама наистина мини (размер: бурканче от бебешко пюре си представете) и бяха перфектни точно в тези функции. Тези с по-големите “мини” чопъри не се справят с малко количество продукти - подарявала съм такъв и се оплакаха, че само разхвърлят по стените, дали 2 или 4 ножа (регулират се). А този на Лидл не съм го виждала на живо, ама в брошурите преди големичък ми изглеждаше, не много мини. Ножовете не знам дали са му 2 или 4 , и мнооого се чудя дали ще върши работа или да търся друго.

Аз имам и го ползвам точно за малки количества.  Стават на парченца, не на пюре

# 348
  • София
Отзиви за гроздето без семки?!

# 349
На имейла са ми пратили линк да попълвам анкета в приложението.

# 350
що пък 3. Всичко това ...
Скрит текст:

# 351
Има ли вече в Лидъл слънцезащитни продукти на Cien? Последно като ходих все още нямаше стилаж.

# 352
Има ли вече в Лидъл слънцезащитни продукти на Cien? Последно като ходих все още нямаше стилаж.

Има доста слънцезащитни, да. Масла, спрейове, кремове..

# 353

Има, повече от месец вече, поне в магазините в Сф и Варна, в които съм влизала.

# 354
Аз пак да помоля някоя добра душа да погледне, ако има дамски маратонки/обувки за 20+ лв., да пише Sparkling Heart

# 355
  • shumen
Слънцезащитни вече в Лидл има доста.

# 356
Може ли снимка на мини чопърите?🙂

# 357
Има слънцезащита, но изобщо не стои при козметиката.

# 358
adream Ще опитам да мина днес (ако двете ми малки момичета не възразят) за да проверя в лидл под руски паметник дали има от търсените маратонки
 Ако може да ми изпратиш снимка и да ми кажеш какъв номер търсиш?

# 359
    adream Ще опитам да мина днес (ако двете ми малки момичета не възразят) за да проверя в лидл под руски паметник дали има от търсените маратонки
     Ако може да ми изпратиш снимка и да ми кажеш какъв номер търсиш?
      Много ще съм ти благодарна Sparkling Heart
      Ще вземем 3 броя - 37, 38 и 39 номер, защото и аз искам да си купя за тренировките, какъвто и да е цвят Simple Smile
      Но ми се искаше децата да ги мерят, иначе щях да кажа още тогава да ми ги вземат... но ги изпуснахме в Овча купел
      Скрит текст:
      А ги взимаме за спорт и не ми трябва нещо скъпо. Пък и децата бързо скапват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт