Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 716
  • 592
  •   1
Отговори
# 330
И аз се отчетох с 1 сметана , но смятах,смятах и реших ,че тези от преди 3 за 4,99 ( 200 гр) са били по на далавра и че не си заслужава повече да взимам.
Взех и един панталон,който е малко прозрачен , ама какво да се прави.
Иначе , така като няма никакви хубави намаления на млечните и много нагорно ми идва ( моите са мега консуматори на кисело и прясно мляко и 10-15 лв само за мляко оставих).  За кроасани , мляко ,кускус и един панталон и някакви дребошляци - сметката ми пак почти 70 лв удари ...ужас

# 331
С бадем никога е нямало от тези маслини- чисти, с чушка и чесън!На охладено при маслините има с бадем.
Честно казано не разбирам първото изречение,за кои става въпрос?Тези,които са от купона на ''baresa'' в малките бурканчета търся.От тях съм купувала с бадем.Явно като има намаление,няма да ме огрее,здраве да е.Ще купувам от др.търговци,както правя с останалите стоки.Не е фатално,а те да продължават да се правят на интересни с боклучавите им намаления на дъвки,гофрети,люти чушки и пр.

# 332
Гледам, че на самия купон са дадени маслини с бадем.
Скрит текст:

# 333
  • Буркина Фасо
И аз се отчетох с 1 сметана , но смятах,смятах и реших ,че тези от преди 3 за 4,99 ( 200 гр) са били по на далавра и че не си заслужава повече да взимам.
Взех и един панталон,който е малко прозрачен , ама какво да се прави.
Иначе , така като няма никакви хубави намаления на млечните и много нагорно ми идва ( моите са мега консуматори на кисело и прясно мляко и 10-15 лв само за мляко оставих).  За кроасани , мляко ,кускус и един панталон и някакви дребошляци - сметката ми пак почти 70 лв удари ...ужас
не си попаднала на точното място.
аз видях десетки намалени с 30% к.млека - Верея и още една марка.

# 334
Имало е много рядко от маслините с бадеми,  купувала съм, дори имам още някое скътано такова бурканче. Това е направо като да нацелиш от тотото, че да намериш някой път, но ще стане вече отдавна да не съм намирала такива, за мое съжаление.

# 335
Аз взимам маслини с бадеми в пластмасова кофичка (при колбасите и тортите). А тези в бурканчетата при нас са само със скилидки чесън (ужасяващо за мен).

# 336
  • shumen
Аз взех домати на клонка,но не са много хубави.Имат вътре доста голям кочан.Взех и кускус,но детето много обича и варя често.

# 337
Понеже преди няколко поста се спомена лентата. Съществува ли още? Аз втори месец нямам. От месец и нещо чак сега имам печалба сусамки от скреча. Другите купони също рядко ползвам. Сега взех бонбоните, че майка ми ги харесва. Сладкарска сметана 5 броя леко абсурдно ми изглежда.

# 338
  • София
Понеже преди няколко поста се спомена лентата. Съществува ли още? Аз втори месец нямам.
Да, втори месец няма лента. Аз я споменах, защото в Гърция имаше и наградите за достигната сума бяха малки, но пък във вид на пари, които се приспадат при следващо пазаруване, а не безсмислени подаръци.

# 339
То и аз мога да си купя от много места маслини с бадем,но въпроса е принципен.Уж избор,а на практика само с чесън.Не е сполучлива тяхната комбинация.Пробвала съм.Иначе много обичам чесън,но точно в този случай не е ок.И тук уж от лентата приспадат понякога някоя мижава сума.Тип:купи за 700лв. и на следващата покупка от мин.30лв. ще получиш 3-5лв.отстъпка.Rolling Eyes

# 340
Момичета, знам, че тук ще ми помогнете. Доскоро в Лидл Овча купел е имало едни дамски маратонки, тъмносини и май черни, на около 23-25 лв. Днес ходихме децата да мерят, няма ги вече.
Ще бъда благодарна, ако някой от вас е мяркал подобни в някой магазин, да свирка къде. За София става въпрос, много ви благодаря Simple Smile

# 341
Понеже преди няколко поста се спомена лентата. Съществува ли още? Аз втори месец нямам.
Да, втори месец няма лента. Аз я споменах, защото в Гърция имаше и наградите за достигната сума бяха малки, но пък във вид на пари, които се приспадат при следващо пазаруване, а не безсмислени подаръци.

Питах, защото преди едни имаха, други нямаха. Да се ориентирам, дали изобщо са я махнали. Като се замисля в това приложение единствено почти безполезните купони и единият скреч /веднъж на високосна/ останаха. Махнаха офертите Лидл+, лентата, игрите. То само ми заема място тоа приложение и май скоро ще го махна.

# 342
Някой може ли да ми каже този био сироп за разреждане ли е или  не?

# 343
  • Буркина Фасо
Някой може ли да ми каже този био сироп за разреждане ли е или  не?
щом е сироп би трябвало да е за разреждане. ама био-то ме притеснява Smiley

# 344
Някой, който има мини чопър на Silvercrest, може ли да ми каже малки количества може ли да кълца това нещо? Човека, за който ще го взимам, иска да го ползва за малки количества - скилидка, две чесън, лук, магданоз малко (не цялата връзка), малко орехи… И също може ли да смеси продукти, пак малко количество, за сос или е само за кълцане?

Скрит текст:
Преди имаше едни пасатори на Мулинекс с допълнение мини чопър към тях, ама наистина мини (размер: бурканче от бебешко пюре си представете) и бяха перфектни точно в тези функции. Тези с по-големите “мини” чопъри не се справят с малко количество продукти - подарявала съм такъв и се оплакаха, че само разхвърлят по стените, дали 2 или 4 ножа (регулират се). А този на Лидл не съм го виждала на живо, ама в брошурите преди големичък ми изглеждаше, не много мини. Ножовете не знам дали са му 2 или 4 , и мнооого се чудя дали ще върши работа или да търся друго.

Общи условия

Активация на акаунт