Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 732
  • 592
  •   1
Отговори
# 315
  • In transit
Брадата, благодаря. И моята, която взех преди малко е със същата дата. Имаше едно кашонче до 14.07.
Сиренето Бри също е до средата на юли.

# 316
  • Бг-мама
Въпросната сметана е със срок август , но точната дата не съм сигурна . Върти ми се нещо като 29 , но като се прибера от работа мога да кажа точна.

# 317
Ох с техните позиционирания не мога Joy
Обиколих целия магазин за маслините с купон, те наредени до вратата до стелажите с цветята...

# 318
Имаме и в нашия филиал нова подредба. Луда ставам , когато търся нещо.

# 319
  • София
От централният офис им изпращат как да подреждат продуктите по брошура и купони.

# 320
  • София
Целта е да минете покрай нетипични за вас рафтове и да купите и непредвидени артикули. Какво чудно има? Във всички вериги пренареждат, а и не всеки филиал е със стандартна подредба.

# 321
При мен е обратното. Нищо непредвидено не купувам, няма и да ме накарат да купувам. Каквото съм харесала на брошурата, това е. Ако ще и захарен памук и златни рибки да сложат пред маслините.

# 322
Геос , не ми е чудно. Просто губя време да търся нещата , за които съм влязла в магазина.

# 323
Вчера слънцезащитните бяха преместени точно срещу местата им с цените. Не знам каква е логиката да ги свалят от единия регал и да ги сложат в кош срещу него. Проблемът е, че нямаше цени на преместените продукти, бяха си оставени на старото място и аз не мога да гадая кое колко струва. Т.е мога, но нямам време да търся и сравнявам.

# 324
  • София-Младост
Целта е да минете покрай нетипични за вас рафтове и да купите и непредвидени артикули. Какво чудно има? Във всички вериги пренареждат, а и не всеки филиал е със стандартна подредба.
Тази цел при мен не сработва...даже леко се изнервям и най-много да изляза без да купя нищо.

# 325
  • In transit
И аз така, изнервят ме с постоянните си размествания. Налага ми се да търся и занимавам някой служител, кое къде стои. Досадно е и ми губят времето.

Марина, при нас маслините си бяха на обичайното място.

# 326
Вчера пазарувах, взех малини и аз. Наистина са много сладки и вкусни. Взех и животинската сметана, сега съм на вълна домашен сладолед. Исках и бри с купон, но цялото налично беше със срок до 24.06 и вече намалено на 2,99 и се отказах. Рядко взимам неща с глупавите купони, то е обидно и смешно "намалението" в повечето случаи.

Може ли да ми кажеш с какъв срок на годност е? Най-сетне доживях да я пуснат на нормална цена и силно се надявам да не ѝ изтича срока след месец.
Мики, сметаната е годна до 14.07.2023 г. Разбрах защо е на промоция Joy, но все пак взех.
Да допиша и за бри-то, не ми харесва, когато му изтича срокът на годност. Вкусът е променен и има дъх. Вчера реших да не рискувам иначе да, с купона щеше да излезе още по-евтино.

# 327
И аз така, изнервят ме с постоянните си размествания. Налага ми се да търся и занимавам някой служител, кое къде стои. Досадно е и ми губят времето.

Да, и аз не обичам като се разместват стоките. Някой ден се надявам да има такова приложение за телефона, като търсиш нещо конкретно, да ти показва къде точно се намира и да те заведе до него

https://imgur.com/a/AwFt0z9

# 328
И аз не обичам да разместват местата на стоките и не си губя времето в издирване.Благодарение на жалките им ''маркетингови'' трикове и без това сведох до минимум посещенията във веригата.Вчера се вдигнах специално за маслини с бадем от купона.По път проверих на Ст.гара,ЛМ,мин.чешми и на ''Алабин'',нЕма.Само с чесън и чат-пат с чушка.Сигурно като изтече купона ще се появят и с бадем.Wink

# 329
С бадем никога е нямало от тези маслини- чисти, с чушка и чесън!На охладено при маслините има с бадем.

Общи условия

Активация на акаунт