Лидл 176 - юнска леко скучна

• 56 661
  • 592
  •   1
Отговори
# 510
  • София
На фурна си стават, за няколко минути на 180 гр,даже на опаковката го пише. Аз отскоро ги мушкам и в тостера и стават и там.

# 511
  • София
Никак не съм очарована от овесеното мляко. Sad Няма да допусна втори път такава грешка.

# 512
Направете си домашно овесено мляко, супер лесно е и за смешни пари.

# 513
Никак не съм очарована от овесеното мляко. Sad Няма да допусна втори път такава грешка.
Защо, аз не намирам разлика с други? Но пък имаше много намалено от него напоследък, освен да е била кофти партида, скоро не съм вземала.

# 514
  • Sofia
Някой да си е купил масажорът за крака?

# 515
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гръцките питки ги слагам във фрайера и стават супер. Иначе да похваля черешите, много вкусни, здрави, големи като хрущялки.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 19:27 от Jess!

# 516
  • София
Соевото мляко не ми хареса на вкус. Редичко и сладни. Нямам намерение в къщи да правя соево мляко.

# 517
  • In transit
Най-вкусното овесено мляко за мен е това на Scotti. Мисля, че съм го виждала и в Лидл, но не съм сигурна дали е в ПА. Всички останали са ми блудкави и редки. А какви вкусни питки стават с него. Yum

# 518
В Била в момента е намалено млякото от горната снимка.
Аз също много купувам, но вкусът е без значение, защото правя протеинови шейкове и смутита с тях, та основния вкус на млякото не се усеща.
Овесеното мляко в Лидл сега е на оферта, защото Алпро гонят 8 лв на редовна цена..

# 519
Гръцките питки правя на тиган с масло, много ги обичат вкъщи.
Утре ще отида за череши, не издържах на описанието Simple Smile
Скоро взех манго и пъпеш, и двете не ставаха. Мангото беше пихтиесто отвътре, а пъпеша развален.

# 520
Благодаря за съветите за питките, на сух тиган ги правих ,накрая намазани с масло и шарена сол и бяха топ.
Пъпеш днес взех, по-зелен и гаден пъпеш никога не бях купувала, хрупа като ябълка и няма вкус на абсолютно нищо

# 521
Посегнах да взема кордон бльо днес. Но нещо ми се стори, че са променили състава (към по-лош, естествено)?🤔🤔

# 522
# 523
Благодаря за брошурата, харесах си скаморцата. Много харесвам това сирене, но откакто го направиха 7 лв не купувам. С намалението бива.

# 524
  • shumen
Питките на тиган стават хубави.Вкъщи също много се харесват.

Общи условия

Активация на акаунт