Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 350
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив

Най-коментираните сериали, екранни двойки, актьори и актриси за седмицата (11-17 юни)

# 286
  • Варна

Най-коментираните сериали, екранни двойки, актьори и актриси за седмицата (11-17 юни)

Браво, някои излъчваха последен епизод тази седмица, но ние сме начело Yellow Heart

Момичета, името на Фърат Танъш го няма ?? Статия за втория сезон, който ще се снима
Грешка, пропуск на Бирсенката ?
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/zeytin-agaci-sete-cikacak-ya … gisecek-mi/25286/

# 287
Aниста, не съм гледала сериала на Туба - Фърат главен герой ли е, на снимката са главните, така разбирам

# 288
  • Варна
Aниста, не съм гледала сериала на Туба - Фърат главен герой ли е, на снимката са главните, така разбирам
Араселиа, еми не е главен, но е все пак ключов, то и изброените мъжки персонажи не мога да нарека главни.

# 289
Привет.

Напоследък  само Ви чета, ще опитам да бъда по-организирана. Връхлитат ме  разни непредвидени ситуации.

Благодаря Ви за всичко,което споделяте. Blue Heart

Както се казва в "Срещи": "Който и да сме били, откъдето и да сме дошли, всички сме имали история. Нашата история подхранва кои сме, как ходим, как изглеждаме и най-важното, дълбочина, която само ние знаем, която призоваваме, но не знаехме много добре каква е тя, определяйки каква трябва да бъде.

Много красив цитат.  Не  е единствения в статията. Бирсен може просто да е пропуснала Танъш.

Радвам се,че сме първи  в класациите.  Много ми липсва  ФаХир.  Добре,че и лято, деня е  по-голям и имаме много занимания навън с които  да се разсейваме.
В тази връзка,дано  спре да вали,че  направо ни удави . Има и твърде засегнати  хора  от наводненията. И за жалост отново, ще се справят сами   Confused

# 290
  • Пловдив

Добро утро в понеделник. Както винаги сме в очакване...
Днес започва телевизионният пазар в Будапеща, където ще бъде представен и нашият сериал "Казвам се Фара". Успех и дано начим нещо, че дистрибуторът не е много словоохотлив.

# 291

Добро утро момичета Two Hearts
Да захванем новата седмица с надежда за слънце!
Хубав и успешен ден!

# 292
  • Пловдив

Дали вече е решил в кой град ще е следващата презентация с автографи. Все си мисля, че ще е в Анкара.

# 293
Хубава седмица на всички!

Марианче, сигурно ще е Анкара, все пак му е родния град

# 294
Най-красивото на новия ден, е шансът за прекрасно ново начало и надежда... Успешна и усмихната нова седмица. 
Добро утро...

# 295
Добър ден момичета.
Нова седмица - слънчева, усмихната и пълна с новини.

Благодаря за превода на статията от тяхната преса.
Ще станат три седмици откакто нашият сериал не е на екран, но продължаваме да бъдем най - обсъждания и държим първото място във всички категории.

Желая успех на нашия сериал в Будапеща.

Успешен ден на всички.

# 296
  • Варна
Привет, момичета!

Хубава седмица и слънчев ден Yellow Heart

# 297
  • Пловдив

Статия, която излезе преди малко - продължават да цитират Енгин от репортажа от 10.06.2023г.: https://seriesturkish.com/the-second-season-of-adim-farah-can-be … t-season/25389827

ВТОРИЯТ СЕЗОН НА ADIM FARAH МОЖЕ ДА БЪДЕ МНОГО ПО-АМБИЦИОЗЕН ОТ ПЪРВИЯ СЕЗОН!

Сериалът Adım Farah (Казвам се Фара), който се срещна с публиката в сряда вечер по Fox TV, излезе на преден план като успешен проект. Рейтингите на шоуто, макар и не много добри над средните резултати, все пак отразяват силния зрителски интерес. „Казвам се Фара”, който се очаква да бъде един от най-добрите дебюти за сезона, не постигна това напълно през първия си мандат, но е факт, че привлече много внимание.

Енергията и синергията на двойката Енгин Акюрек и Демет Йоздемир, които са в главните роли на „Казвам се Фара”, също бяха много ефективни за разпространението на сериала в чужбина. Въпреки че не е на много светло място по отношение на рейтингите в Турция, „Казвам се Фара” си направи име с огромната вълна от взаимодействие, която създаде в средата на социалните медии.

Първият сезон на сериала беше завършен с 14 епизода и екипът си взе лятна почивка. Екипът на сериала, който ще се събере след 2,5 месеца, ще разкрие много по-ефективен проект във втория сезон. В това отношение са важни думите на Енгин Акюрек.

Актьорът, който спечели сърцата на публиката като Тахир Лекесиз, обясни, че проектът е бил много успешен за него със следните думи: „Направихме финала на сезона, ще продължим сезона. Много се радвам за себе си, надявам се и публиката да е доволна. Мисля, че имахме добри отношения и с публиката. Независимо от историята, мисля, че е нещо различно. Мисля, че ще продължим сезона с добра и красива история.”

Енгин Акюрек, който каза, че ще продължат с красива история за втори сезон, също даде послание, че ще има трансформация в сериала и разкри, че ще има важни промени в „Казвам се Фара” със следните думи: „Мисля, че ще видите много по-различна и много по-добра работа през следващия сезон. Не знам пълните подробности за историята и трансформацията.”

Известният актьор, която хвалеше партньорката си Демет Йоздемир при всеки удобен случай, заяви, че тя се е превъплътила успешно в образа на Фара.

Енгин Акюрек каза: „Наистина ми харесва да работя с Демет, мисля, че имаме добра енергия на работа. Мисля, че това се отразява в работата. Мисля, че Демет игра много добре Фара, която свърши страхотна работа.”

Известният актьор смята да си вземе почивка за малко през лятото, която ще прекара с промоциите на книгата си „Безвремие”. Приоритетът на Енгин Акюрек обаче е книгата и вторият сезон на сериала.

Актьорът каза: "Имам планове за лятна ваканция, може да има процес на подписване на книгата. Няма ваканционен период след работа по книгата, ще започнем поредицата съвсем скоро. Разбира се, ще си взема и ваканция“, каза той.

# 298
  • Варна
Снимки от вестник Милиет със статията

# 299
  • Пловдив

Демет току-що пусна снимки в ивстаграма си. Ето, тук може да се видят всичките - общо са 5: https://www.instagram.com/p/Ctqt-j6I4vH/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт