Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро момичета и честит първи юли.
Много усмивки и положителни емоции.

Благодаря за всички новини и новости, които сте сложили.
Чудесно е, че нашият сериал продължава да оглавява класацийте, а се надявам втори сезон да отвее всички конкуренти.
Честито на Енгин, че отново е начело и е избран за "Крал на драмата". Да не забравяме, че той е и Кралят на сърцата.
А по отношение на "агнетата", вероятно в първия епизод на новия сезон ще ни покажат какво се случва с Орхан и Али Галип. Мисля, че Тахир не е застрелял агата и вероятно ще го вкарат в затвора, но преди това дано има смелостта да разкаже истината за семейството на Тахир и Мехмет.
А за Орхан, не зная, вероятно смъртта на Мехмет ще е в представите на някого, вероятно Иляс, и той ще съумее да попречи на Орхан да извърши това престъпление. Или той ще се изпречи пред пистолета на Орхан за да спаси приятеля си и да изкупи донякъде вината си за всички смърти, които е причинил и ще бъде тежко ранен или Иляс ще натисне спусъка и ще убие Орхан. И това ще е краят на "агнетата". Написах си сценария до тук, а нататък какво ще бъде не искам и да си помислям.

Хубав ден на всички.

# 481
  • Варна
Добро утро, момичета !
Честито Юлско утро Nature Sunny
актуален изгрев от днес/ но не мой/

и една слънчева, най-слънчевата, усмивка да озарява деня ви

# 482
  • Пловдив

Ох, започнах бавно и славно да преговарям "Казвам се Фара", но се получи нещо като маратон. След като гледам сега и знам какво става, много неща си имат обяснението защо така са ни показани, защо така са се случили в историята. Вече съм в 9 епизод. Препоръчвам, намерете време да изгледате отново сериала - има време до началото на втори сезон.

Аnista, няма да ни оставят в незнание, права си, сигурно всичко с актьорите - агнетата, е снимано, но ще го видим в новата история... Дали в 15 епизод - ретроспекция, дали и в други, според ситуацията - но ще разберем края им.

# 483
Всеки изгрев е красив и е ново начало.Да бъдем благодарни, че можем да видим слънцето и се радваме на утрото.
Честит нов месец, нека ни донесе радост и късмет! Да си пожелаем здраве и сбъднати мечти!

В края на сезона бяхме сигурни,че  нищо няма да е такова каквото изглежда.  Както в края на всеки епизод от сериала.
Чай или кафе... с пожелание за приятен уикенд.

# 484
  • Пловдив

Трети пореден ден, сме на върха по гледаемост.

# 485

Сериалът ни си е супер!
Щом "агнетата" няма да ги има във втори сезон, кой ще оглави двете фамилии?
Разбра се, че игрището е собственост на Орхан. Бекир така или иначе искаше  "бизнеса" на чичо си.
Каан знае доста, нищо че се прави на "ни чул, ни видял".
Вера и Перихан  какви ветрове ще ги завеят след разкриване на истините от миналото.

Тахир ще се бори за Керимша, но биологичният баща може да поиска нещо /напр. семейство с Фара/ ако някое от другите му деца стане донор.
Интересно какво би решила Фара, защото  Тахир  е ясен - той е съпруг и "баща" докато имат нужда от него.

# 486
  • Пловдив

https://www.facebook.com/engingreekfc/posts/pfbid02exR6u6WcFntH1 … gjtFivNEcA1LQ5Xal

Както вече всички знаем, Disney plus изтегли всички турски сериали и филми от своята глобална платформа, а също и от турската платформа, заедно със сериала "Бягство" на Eнгин Акюрек. На 10 юни при подписването на втората книга, когато го попитаха за втория цикъл на "Бягство", Енгин се обърна към продуцента на сериала Йомер Дурак и той отговори, че с Божията воля това ще се случи. Знаем, че ако Енгин не е сигурен в нещо, той никога не казва нищо. От само себе си се разбира, че той е бил наясно с цялата тази ситуация. Вярвам, че и Енгин, и продуцентската компания ще са си взели мерките. Все още съм оптимист и вярвам на това, което казва Енгин. Дай Боже, ще дойде, може би на друга платформа.

Жега е, да се поразсъблечем..

# 487
Днес пълен релакс.
Относно “ Бягство” и втори сезон - знаем как пише Енгин своите истории, така че финалът на първи сезон си е съвсем нормално завършен. Мен ме удовлетворява.

# 488
  • Пловдив

За сладки сънища...

# 489

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и релаксиращ ден неделя!
Да пием по кафе и да си подредим деня по най-добрия начин.

# 490
  • Варна
Добро утро, момичета !

Disney +  са супер нелоялни,дано нашите хора да излязат без много загуби,
надявам се наистина да имат план 2  Smile

Аз съм поизостанала с преговора, още на 3 епизод, но наистина е хубаво да е като маратон,
да не се губят някои неща Relaxed

От фейса припомнят снимка с журналистката Айше Арман. И на други им липсва някое
 ново интервю с Енгин

хубаво интервю беше Yellow Heart

Хубава неделя !

# 491
Добър ден момичета.
Слънчев и усмихнат неделен ден.

Да се надяваме на нещо новичко. Я новина, я някоя снимчица изпаднала от някеде. Нашето момче така се покри, че не можеш го намери.
И аз съвсем скоро ще започна преговор на първи сезон.

Хубав и спокоен ден на всички.

# 492

Не е лошо да сме някъде където релаксът ще е на макс.

Скрит текст:

# 493
  • Пловдив

Здравейте в неделя.

https://twitter.com/diziveefilmler/status/1675433148086120448

Според последното допитване: Най-популярният сериал на FOX TV е "Казвам се Фара". Честито!

# 494

Така хубаво вали при мен...
Приспивно някак...

Общи условия

Активация на акаунт