Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 311
  • 737
  •   1
Отговори
# 510

Един от хубавите моменти.

# 511
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник - успешен да е. Да видим днес ще имаме ли новини...

# 512

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и слънчев ден вторник!
И днес си чакаме новини, снимки и въобще нещо интересно.
Звездите си почиват - едни открито се индикират, други по- завоалирано, а трети така са се покрили, че нямат откриване. Припознавате кой - къде е, нали?
Важното е като дойде време за работа, всички да са отпочинали и в кондиция.
Ние да си пием сега по кафе и да си подредим деня!

# 513
Чашка кафе, усмивка и поздрав за един прекрасен ден!
Добро утро !

Да се радваме на лятото,че се забърза и ще си отиде неусетно. На есен ни очаква началото на втори сезон Heart Eyes

# 514
  • Варна
Привет, момичета !

Радвайте се на хубавото време, гребете с пълни шепи от днешния ден, утре вече го няма Yellow Heart

От мен едно кафе в хубава компания

# 515
  • Пловдив

Продължавам с любими моменти.

# 516
  • Варна
Ето и от мен един готин момент

# 517

А от мен спомен от предишно лято.
Как сега  никой, никъде не го засече...

# 518
  • Пловдив

Ей, като няма новини, съм така:
Скрит текст:

ДОПЪЛВАМ - Енгин в сторито си - 4-то издание на "Безвремие". Браво!!!

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 16:48 от mariana51

# 519
  • Варна
Браво за преиздадената нова книга на Енгин, купуват я като топъл хляб Yellow Heart

Аз да ви върна назад във времето с Керим, преди десетина години, ей времето наистина лети Smile
Този сериал ме разтърси и е началото на лудостта   ....  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не мога да си го представя вече Енгин да се появи с такава коса Relaxed

ах, този Керим Two Hearts

# 520
  • Пловдив

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2414022

Извадка - а дано: Netflix преговаря с Disney за придобиване на правата върху оригинални сериали на компанията.
Енгин има филм в Нетфликс - "Лек път".

# 521
Привет!

Скрит текст:
Имах много емоции тези дни, вчера се сбогувахме с училището , където учиха и двете ми деца, Имаше трогателно тържество Sob 10години  бяхме свързани с него - толкова спомени, ковид, маски, онлайн... Но през всичките тия години бях спокойна за децата си, имаха прекрасни учители и съучници. Само хубави неща мога да кажа за това училище . А и детето ме направи горд и щастлив родител с получената награда .Да ми е жив и здрав и да има още много успехи.

Благодаря за всичко, което споделяте. Толкова сме свикнали с изчезването на Енгин когато не е на екран, че вече е съвсем нормално Simple Smile Радвам се ,че книгата има такъв успех, и ще има още много средства за хората в нужда.

Сериала отдавна не е на екран, но е сред най-коментираните и през изтеклата седмица

Аниста, и аз не мога да си го представя с дълга коса, но и няма как ,минали са години, косата не е същата вече

Хубава вечер!

# 522
  • Варна
Араселия, браво на синчето ти, наистина си е за гордост Yellow Heart да продължава все така !
Браво и за учителите, защото там вече има големи проблеми, късмет, че сте случили на добри !

Мариянка, дано да излязат от ситуацията с Дисни +  по най-добрия начин ! Наред са адвокатите, нали
си има !

# 523
araselia Two Hearts браво на младежа!

Момичета Two Hearts  за първи път се "срещнахме" с Енгин като Керим и визията му.
Определено той винаги експериментира с всеки свой нов герой - затова е и толкова различен.

# 524
  • Пловдив

Време е за сън - любим момент.

araselia, браво на синчетата... Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 09:03 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт