СЕДМИ КЛАС - дишайте дълбоко, последна седмица (5.06 - 11.06)

• 21 073
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Поради същата причина и аз няма да давам да носи храна - да не остави някое петно някъде. Не отива на лагер в гората за три дни, нищо няма да му стане ако не яде, докато решава тест.
При нас не са казали нищо за часовниците, но нашият човек много държи на ръчния си часовник със стрелки, така че ще отиде с него. Просто говорихме да не се разправя, ако го помолят да го свали.

# 211
  • Къде ли не
За моите деца съм разбрала, че едно качествено шоколадче им се отразява много добре при изпити и състезания. Казваме му "храна за мозъка". Simple Smile За наборката пък е задължително да си носи нещо за хапване, защото когато е под стрес не може да закусва

# 212
Това с яденето никога не съм го разбирала. Ако носят шоколад децата се изкушават да го ядат, шумкат, мажат, абе изобщо стрхотно допълнение към изпита.

Дали пък 2 часа и половина без храна могат да издържат?Ами ако на детето зад него му се дояде шоколад и мисълта му е все в него.
Обикновенно на важни изпити винаги работи егоистичното чувство на родителя - важно е моето да е добре.

Нищо за ядене няма да носи. Все пак сукалче е бил преди доста време.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 12:16 от Hope for Two

# 213
Говорих с Класната ще им дадат бележките в понеделник.
Това добре.
Ядене няма да носи, евентуално вода.
Часовници ще има в стаите.
С входящия номер се влизало за проверка в infopriem, код  за достъп нямало да дават?! Как така?
Само с входящия номер ставало?!
https://infopriem.mon.bg/login Е как ще влезнем тука не знам.
Ще чакам да видя какво ще им се даде в понеделник.
Дано се даде и код?

# 214
  • Sofia
Това добре.
С входящия номер се влизало за проверка в infopriem, код  за достъп нямало да дават?! Как така?
Дано се даде и код?

На бележките има и кода.

# 215
Това добре.
Дано се даде и код?

На бележките има и кода.
Дано!!!!
Благодаря за успокоението!

# 216
  • Once there was a Hushpuppy...
Поради същата причина и аз няма да давам да носи храна - да не остави някое петно някъде. Не отива на лагер в гората за три дни, нищо няма да му стане ако не яде, докато решава тест.
При нас не са казали нищо за часовниците, но нашият човек много държи на ръчния си часовник със стрелки, така че ще отиде с него. Просто говорихме да не се разправя, ако го помолят да го свали.

Абсолютно! Точно, когато човек мисли и отговаря под напрежение за време, е в несъстоятелност да яде. Сигурна съм, че гладът е резултат от изтощение и веднага след изпита децата ще си поискат да хапнат.
Смятам да дам малка водичка, ако нещо му пресъхне гърлото, но не вярвам и да я отвори.
Ще станем рано и мисля да му дам лека закуска.

# 217
Часовници има в стаите, но вече си знаем, че в някои избързва/забавя, хич им няма вяра девойката. Ходи си с ръчен часовник със стрелки от първи клас, иманавика да й е на ръката... Ако я накарат да го свали, ще се разправя и още как! Директорката изрично беше извадила частта от инструктажа за квесторите, забраната касае електронни и смарт часовници.

# 218
  • Къде ли не
Hope for two, как решихте, че всички деца се изкушават от шоколад и ще зарежат задачите ,и ще започнат да си разопаковат шоколада, и ще изкушават другите деца и ще им пречат?  Да не забравяме, че между излизането от дома и започването на изпита има поне час. И да, за мен моето дете е най - важно, за Вас не е ли Вашето най - важно?

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 15:13 от enimna

# 219
При нас относно храната беше казано, че може извън стаята. Ще има за след края. Иначе само смях е имало, когато след състезание е разказвала за някое дете, пита що дали вече може да си яде шоколада. Според девойката, стаите в които е разпределена си имат работещи часовници.

# 220
Получих бележката, влязох в инфоприем и компа ми предложи да вляза в профила на сегашната единадесетокласничка, с пеперудки в стомаха заредих номер и парола за втората реколта Simple Smile. Айде, не остана!
Същото и при мен... Heartbeat

Мисля, че училищата са задължени да се погрижат във всяка стая да има работещ и сверен стенен часовник..

# 221
Да, всеки има право да си носи храна, но за един час работа, ако отдели 5мин да си го отваря, чупи (ако може тихо), яде... Ще пречи не само на друготе, а и на себе си... И да не изключваме вероятността да падне парченце, да остане на пръстче... Мазало върху изпитната работа.
Мойто дете ми е най-важното, но няма да допусна да саботира друг, само защото на нея й е кеф. Както щракане на химикалка, докато те изпитват устно или казваш стихотворение, същото е и шумкане на вафла и шоколад при преразказ или разписване на задача.
Аз мисля, че хапвайки вкъщи и после веднага след изпита, няма да пририта от глад Hands V

# 222
  • София
Аз си спомням в  теми от предишни години, че имаше идеи за носене само на 1-2 пакетчета захар, ако на някой му падне кръвната захар и му стане лошо. Хем не е шоколад да се маже и изкушава, хем ще свърши работа в краен случай ако се наложи.

# 223
Може да е просто един мюсли бар без шоколадово покритие. Ако все пак е належащо някакво хапване, породено от стрес.

# 224
  • ВАРНА
Ходенето по състезания през годините и пробни изпити през настоящата помогна за пълно абстрахиране от това кой яде, пие, плаче, щрака с химикалката и прочие   Simple Smile Плюс една камара препятствия преди самите изпити  - спукана гума, закъснения, спрян ток вкъщи.... Имали сме екшъни. Надявам се на спокойни сутрини вторник и петък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт