Какво повече НЯМА да купя - 23

• 95 134
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
И ние спряхме да посещаваме Хепи в гр. Бургас в Лазур след като от една малка ракия, недоизпита с ММ се почувствахме ужасно зле, на мен ми стана много лошо. От тогава не сме го посещавали! За съжаление и в Бургас много от заведенията увеличиха драстично цените и занижиха качеството на храната и обслужването! След като при платена сметка от 150-170лв трима човека си тръгваме полу гладни, рязко намалихме посещението на ресторантите Simple Smile!

# 601
Като гледам какво изхвърлят от централния им склад в Пловдив, от който се предполага, че зареждат в доста голям периметър ресторантите им, ми се отщява да седна. Най-много ме е яд, че са наредили кофите за боклук, по изискванията уж, а в края на работния ден, жените с натоварени колички изхвърлят миризливите остатъци в кварталните контейнери за битови отпадъци, на 20-на метра от входа им. И нито отдел Екология на районното кметство, нито РИОСВ могат нещо да направят по въпроса, защото документацията им е изрядна. В летните горещини, през три пресечки смърди на мърша.

# 602
  • София
В рамките на една седмица попадам на заразени с буби пакети. Първо леща Крина с гъгрици от Фантастико, затова си взех от ДМ, където поне нямам забележки. Купих обаче от там и био царевица за пуканки, изобщо не ги огледах и като ги сложих в тенджерата и се напоиха с мазнина, в някои зърна започнаха да прозират някакви черни неща. Не съм сигурна дали са ларви, червеи или буболечки, обли са и с дължина около 2 мм.
Скрит текст:

# 603
Поръчвам цяло пиле с гарнитура от Maxi Foods Пловдив. С доставката 19,64. Идва доставчика на Глово, както винаги няма ресто, отваря се пилето, беше увито в нещо като станиол и замириса на леш. Веднага го изхвърлих в коша, а мислехме да поръчаме 2 пилета. 20 лева отидоха и те в коша, не знам ХЕИ защо спи или взимат яки подкупи, защото това е практиката- бутат на проверяващите и ония си затварят очите и затова ядем лайна

# 604
  • София
От Хепи Младост нямам кой знае какви забележки, но не е и нещо уау.
Хепи Севастопол (Варна) твърдо не. Загубиха ме с храна и липса на качествено облужване.
Бурата в Парадайз твърдо не- толкова неподдържано и мръсно ми се видя самото заведение. Храната изобщо не беше на ниво.
От ХИТ купувам пакетирани храни и то основно немски. Месо, кайма и т.н. само от месарници. В големите вериги за мен месото и колбасите отдавна не струват. Излъжа ли се да купя, задължително заминава в боклула.
Изненадана съм от "гредата" в ДМ, ама явно и там вече запознаха да свалят качеството, за да не пипат много цените.

# 605
Поръчвам цяло пиле с гарнитура от Maxi Foods Пловдив. С доставката 19,64. Идва доставчика на Глово, както винаги няма ресто, отваря се пилето, беше увито в нещо като станиол и замириса на леш. Веднага го изхвърлих в коша, а мислехме да поръчаме 2 пилета. 20 лева отидоха и те в коша, не знам ХЕИ защо спи или взимат яки подкупи, защото това е практиката- бутат на проверяващите и ония си затварят очите и затова ядем лайна

Подайте сигнал до БАБХ. Писмен, през сайта им. Като има писмено оплакване са длъжни да направят проверка.

В Младост 2 край нас (и то не много близо) виждам само една месарница, продават свинско. Няма черен дроб например. Телешко откъде купувате извън големите вериги? И пилешко? За месото на парчета нямам забележка.

# 606

Подайте сигнал до БАБХ. Писмен, през сайта им. Като има писмено оплакване са длъжни да направят проверка.

В Младост 2 край нас (и то не много близо) виждам само една месарница, продават свинско. Няма черен дроб например. Телешко откъде купувате извън големите вериги? И пилешко? За месото на парчета нямам забележка.
Бозмов - Младост 4, Партньори 1979 - пазарите на Младост 1 и на Красно село.

# 607
  • софия
Добротица. Телешкото им е разкошно. Вчера имаше страхотен джолан. Пилешко нямат.
Месарница "Братя Илиеви" на пазара Красно село. Има всичко.
Р. Василева до Руски паметник и "Моята месарница" на Н. Рилски и Цар Асен.
От Партньори отдавна не купувам.

# 608
  • In transit
Потвърждавам за телешкото и свинското на Добротица. Отлично месо. Последно взех свински ребра и телешки шол.
В тази тема постоянно се бъркам дали някой хвали или се оплаква от нещо. Grinning

# 609
Козметичните тампони за грим на марка ipek. Гнусно меки и разслояващи се още щом ги извадя от пакета. Влакнести. Редя ги заедно с гнусната тоалетна хартия сиси. Не знам от двете кое е по-голям боклук..

# 610
  • София
Из Младостите точно месарници бол. Да, коства малко време пазаруването, ама пък на мен ми омръзна да хвърлям. Последно писах за Стария ловец. Колега казал на ММ, че много добри. Еми, извинявам се, но го изхвърлихме цял. Още при отрязването си пролича колко е "добър". Затова предпочитам да пообиколя за месо и колбас, ама да не хвърлям. Месарници, млекарници има. Пробвам, харесвам, вземам и така докато не развалят марката, и пак започвам с пробите.

# 611
Като имате време да обикаляте... Младост 1 около пазара винаги ми е било неприятно, каквото и да продават. И накрая като missence с този Стар ловец - уж хвалено, а не става. Приятелят ми няколко пъти купува някъде от пазара на Младост хвалено пилешко, уж тип "домашно". Ами никаква разлика с обикновено пилешко Лудогорско или подобно.

Не знаех, че Добротица продават и месо, само млечни съм купувала.

А колбаси купувам много, много рядко. Последно ми донесоха от Ромбус-Пазарджик. Разликата с каквото и да е  от най-прехвалените месарници тук е огромна.

Тук в темата споделяме какво няма да купим, аз да споделя къде няма да отида - СБА в Младост 3 за технически преглед. Само дето платих по-скъпа карта за "безплатен" преглед. Догодина и картата си няма да подновя. Първо се зарадвах, че няма да чакам, защото имаше само една кола, а после:
"Прегледаха" ми колата за няма и пет минути (аз си я вкарвам, те с такива неща не се занимават) и ми заявиха, че трябва да я спрат, за нищо не става, за бракуване е, не трябва да се движи, нищо не могат да правят, така че да си ходя.
Колата ми е произведена 2006 г., скоро минах основен преглед, смяна на масла, обгрижена е, знам, че се движи идеално, спирачките са наред, пътува без проблем. Питах какво толкова не е наред и как доста по-стари и разнебитени коли се движат, отговорът: "Не знам, ходете на друго място" и ми "препоръчаха някаква верига за ГТП, където всичко било лесно, записваш си час и т.н. В СБА час не успях да запиша, никой не вдига телефона, между другото.
Върнах се и отидох на пункта, на който си ходя обичайно - никакъв проблем с колата, прегледът си мина по всички правила.

# 612
  • София
Цитат
Като имате време да обикаляте...
Нямам време, но пък и нямам пари за хвърляне в боклука. Аз лично споделих как действам. Пробвам, харесва се и се спирам само на тоза магазин или марка, докато не прецакат нещата. После започвам пак с пробите. Досега голяма част от емоционално закупените продукти са отишли в кофата. От типа "О, това е ново, я да го пробваме" и бам, греда!

Хипермаркетите постепенно взеха да отпадат от класацията ми. В СБА, Т-маркет и др. подобни, не съм влизала с години. В КАМ влязох от любопитство, нищо интересно не намерих.

Слагам в темата този препарат за чистене на прозорци. По-скоро замазва, отколкото чисти.
Скрит текст:

# 613
Относно ресторант "Хепи наскоро бях на вечеря там, за 2-ма човека оставихме близо 80 лв сметка. На мен честно казано много ми се видя. Не сме консумирали нещо "специално" там.... Но за жалост не е само Хепи,има и други ресторанти които също режат от грамажа и надуват здраво ценит. Да вдигнат цените но да вдигнат качеството.

# 614
  • София
Цитат
има и други ресторанти които също режат от грамажа и надуват здраво ценит
Масово е. По-скоро режат грамажа, за да не увеличават драстично цените. На мен порциите са ми все още на ръба на ОК като грамаж, но мъжете у нас не се нахранват със салата и основно. Идват им малки порциите и затова сметките ни са солени, не само в Хепи.

Общи условия

Активация на акаунт