С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 285
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
Ма Ко, вЕрно ли искаш да ти напиша защо е недозрял??!
Защото не разбира, че така си залага капан за НЕГО си.
Той обича майка си каквато и да е, но жена му след тези негови действия и думи НЕ я обича.
Ти сериозно ли мислиш, че заради тази конкретна случка, снахата не обича свекървата? А от това следва, че сина е недозрял JoyJoyJoy Уби ме аргумент, признавам Grin
Как се изказваш с такава сигурност за чувствата на хора, които изобщо не познаваш, не мога да си обясня. И се тръшкаш, че знаеш по-добре от собствената му жена. Освен, че е смешно и несериозно говори за нечии дефицити. Не на сина обаче

# 136
Точно това казвам - ти си имаш собствено лошо мнение за нея, но той го засилва. Той обаче си я обича...

А не мислиш ли, че ако толкова я обичаше и му пукаше какво мнение имам за нея, нямаше да се опита да ми промени мнението в положителна посока?

# 137
Ма Ко, то и аз не мога да си обясня как толкова ги разбираш нещата като даже никога не си имала свекърва 😜

Карина88, знам че човеците сме сложни същества що се касае до психика. Той винаги ще я обича, дори и да не разбираш защо.

# 138
Ма Ко, то и аз не мога да си обясня как толкова ги разбираш нещата като даже никога не си имала свекърва 😜

Карина88, знам че човеците сме сложни същества що се касае до психика. Той винаги ще я обича, дори и да не разбираш защо.

Аз не коментирам кой кого и дали обича. Теб те вълнува това. Просто коментирах след Б. к. а една от изцепките й. Много задълба, направи някакви супер не ориентирани констатации и така измести темата.

# 139
Да ви разкажа един за мен куриозен случай . Моя позната посреща свекърва си и зълва си след раждането на детето. Те са от друга народност , от друг континент даже. Мисля , че дотогава не са се познавали. По нейна преценка изкарват добре и след като си заминават , тя въодушевено казва на мъжа си колко са си допаднали. Той изтърсва - "Те не могат да те понасят" .

# 140
  • при късмета

Трябва да имам свекърва, за да кажа, че да определяш  човек, който изобщо не познаваш дали обича този или онзи е неадекватно ли? Сериозно?

# 141
Свекървата на Карина не е за обичане - нито от сина си, нито от снаха си. Да си остави детето. Мъжът е трябвало да й бие хикса отдавна.

# 142
Аз винаги съм се чудила как тези ужасни свекърви родиха вашите прекрасни мъже.
С мерак са ги родили ... очевидно Joy Ей така като почнете ми бъркате в д-то .
А това с обичането какво общо има с историята на Карина не разбрах ( може да съм изтървала нещо .. не знам Joy )
Тя му била майка ... Той я обичал.... Joy

# 143
Мм също ми споделя глупостите, които майка му плещи по мой адрес. Може би, не всички, но много от тях. И не, не е незрял. Просто е толкова втрещен понякога, че явно иска да сподели. Аз вече разказах, че му напомням да отиде да ги види, ако не е ходил една седмица, а тя на вратата го кове: не идваш, защото жена ти не те пуска, нали? 😂
Не иска явно да я плюе пред приятелите си и като няма с кой, споделя с мен. Но аз не се карам с него, смея се, не я плюя, то няма нужда, тя сама се закопава пред сина си.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 23:26 от Чи лу

# 144
Аз винаги съм се чудила как тези ужасни свекърви родиха вашите прекрасни мъже.
С мерак са ги родили ... очевидно Joy Ей така като почнете ми бъркате в д-то .
А това с обичането какво общо има с историята на Карина не разбрах ( може да съм изтървала нещо .. не знам Joy )
Тя му била майка ... Той я обичал.... Joy

Той 🍉 май нищо не разбра от това, което исках да кажа. А за това как ужасната свекърва го е родила.... Предполагам като всички жени ама знам ли, друг начин има ли? А че е прекрасен го дължи на баща си, който го е възпитал.

# 145
  • Варна
Малко встрани от темата, но аз се чудя защо изобщо не я е зачеркнал от живота си, че и зачестил контактите с нея покрай бебето. Тая заслужава синът й да не я погледне, камо ли внуче да вижда.

П.п. И на мен ми намирисва, че я обича и търси одобрение. Защо иначе ще я пуска в живота си след като го е изоставила буквално?

# 146
A не е ли малко прекалено да съдим отстрани? Нямаме никаква идея кога, как и защо и къде е живял мъжа като дете. Обстоятелствата, при които дете заживява с единия родител след развода, понякога са по-трудни, отколкото е възможно да си представим. Не знаем каква е била договорката, отношенията, не сме били там.
Майката / свекървата може да си е изначално досадна и т.н. но в миналото й няма как да надникнем. Не знаем какво е преживяла. Съвсем добронамерено го казвам, че понеже живеем днес и сега, смисъл от ровене в миналото и заклеймяване много не виждам. На всяка от жените с малко дете  може да й се случи да се раздели с мъжа си, а детето й в някакъв момент да живее при баща си.

# 147
Аз не мога да оправдая свекървата, сори. Ок, остава мъжът при баща си при развода, а защо е оставен сам да се оправя след смъртта на бащата? И защо лелята, а не майка му го взима?
Тази не мога да я нарека майка.

# 148
Не знам - може би все пак синът е бил на възраст и той да има мнение? Тийн, който е ядосан на родител, може да е ядосан с години. Понеже лично се опарих в тази насока (съвсем никога не съм допускала, че може да ми се случи) сега се благодаря на съдбата, че размина. Но никога не бих заклеймила семейни истории, с които не съм наясно. Особено такива след развод, отпреди години.

Може би дистанция и редки контакти са в пъти по-добре, отколкото вечни заклеймявания и ужасии със свекървата. Че и обвинения с давност - полза няма.

# 149
Момичета, не мога да отговоря на повечето въпроси, които повдигате, просто защото и аз не съм наясно в детайли за миналото им. Моя проблем с нея е, че е груба и нагла, че се държи така все едно ние сме й длъжни с нещо, че е вечната жертва. Когато се държах добре с нея, бях лоша, неподходяща за синът й, когато ограничих контактите си с нея,почна да реве по телефона, че съм го отделяла от нея, тя колко много ни обичала, искала да има връзка с внука си и тн. Понеже съм директен човек, ако й кажа нещо, което не й харесва съм лоша. Ако не кажа пак намира начин да обвини мен, а тя е бяла и чиста. А се е държала наистина грозно с мен, но винаги когато него го е нямало. Затова той й забрани да идва, когато него го няма.

Общи условия

Активация на акаунт