С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 081
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Римона, ако не ти харесват условията в дома на тъщата - идете на хотел. През деня може да сте с нея, вечер за спане на чистите чаршафи в хотела. Какъв е проблемът?

# 691
Няма как. Живеят на село, в къща са, имаме самостоятелна стая. Има двор, достатъчно широко е. Просто стискам зъби, понеже вече с детето ходим доста по-рядко и така.

П.П. Детето не е бебе вече. По повод изказването ми, че свекъра го е страх да го гушне, че да не се разплаче. Това беше оправданието, като беше бебе, а сега вече не знам какво е.

# 692
И моята свекърва е на село, ходим с кола, оставаме да спим в хотел в съседния град. Нито един град с хотел ли няма на около 30-40 км?

# 693
И моята свекърва е на село, ходим с кола, оставаме да спим в хотел в съседния град. Нито един град с хотел ли няма на около 30-40 км?
Няма, а и да има, би било обидно досега да сме били там и сега изведнъж да не ни хареса, така че остава варианта да потърпя.

# 694
Няма, а и да има, би било обидно досега да сме били там и сега изведнъж да не ни хареса, така че остава варианта да потърпя.

На теб нали винаги не ти харесва.

# 695
Кое винаги не ми харесва?

# 696

На теб нали винаги не ти харесва.
Не й, ама за свекито ще е новина.
Ако пробват може и двете страни да са по-щастливи. Сина оставя снахата в най-близкото нас.място с хотел под предлог, че ще разглежда музея. Може и някое близко СПА. Взима внучето и на село. Мисля всички ще бъдат доволни от такъв план.

# 697
Синът няма да е доволен от тоя план. Wink

# 698
А тя няма да е доволна да си остави детето...и какво правим?!  Отново опираме до престоя в къщата на село. Явно жената е...хмм как да е по дипломатично казано,  не знам - леко небрежна към хигиената. Въоръжи се с мокри кърпи, за останалото със здрави ръце и дипломация - уж приготвяйки нещо за хапване на детето почисти мивка и печка ...и така , друг начин да запазиш мира не виждам. Лято е 🏕 имат двор - стойте навън и наблягайте на лека, свежа храна .

# 699
  • София
Защо само бащата и детето не отидат на село?

# 700
Един път вече чистих тоалетна и печка, захабени като след 5 години ползване и изобщо не чистене. Втори път няма да си го причиня, като ги заварвам пак в окаяно положение.
Да, права си, ще седим предимно навън.

Бащата няма как да пътува сам, детето не обича да се вози, мрънка, реве, някой трябва да го занимава. Понякога и повръща от пътя.

# 701
Е да де , ама цяла седмица как?

# 702
Е да де , ама цяла седмица как?
Този път сме само за три дни.

# 703
  • София
В какъв смисъл "как"? Детето е с родителя си.

А, сега виждам, че е за 3 дни. Да отидат двамата и готово.

# 704
Няма как двамата. Детето не обича да пътува, някой трябва да е отзад, да го гледа, понеже често и повръща от пътя, трябва да се занимаваш, иначе губи интерес и иска да слезе. Никога не спи по време на път.

Общи условия

Активация на акаунт