Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 31 880
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря за препоръката за помагало за подготовка за НВО по БЕЛ.
А за математика, кое бихте препоръчали?

# 136
  • София
Бях купила сборника по математика на Булвест 2000. Изхвърлих го и писах имейл на издателството, че трябва да го изтеглят от мрежата. Беше пълен с грешки. След това купих на издателство Архимед и на мен ми харесва до момента, но не сме решавали още кой знае колко много.

# 137
Благодаря за препоръката за помагало за подготовка за НВО по БЕЛ.
А за математика, кое бихте препоръчали?
Кое е помагалото за подготовка за НВО по БЕЛ? Благодаря!

# 138
Ще.се справят децата с тая математика. Да не се шашкат толкова

# 139
  • София
Ще.се справят децата с тая математика. Да не се шашкат толкова
Сигурно е. Мен повече ме плаши психозата която ни чака, изобщо истерията около това 7-мо класно НВО. Включително при майките, себе си също слагам в това число... Joy

# 140
Истерията е голяма.
Ще гледам този път да не й се поддавам и доколкото мога, да съхраня психиката на детето.
Опитът ми показва, че дори детето да се представи отлично, дори да влезе по първо желание на първо класиране в мечтаното училище, това нищо не гарантира. Дъщеря ми постигна тези условия, но не е щастлива с избора си - нито сплотен клас,  нито свестни учители, нито нови приятели. Затова си пожелавам най-вече здрава психика и за двете страни и детето да има късмет, да си попадне на мястото.

# 141
Аз го подготвям, че има много училища, да не се фокусира само в едно. Да учи и да се старае, но да знае, че има и други добри училища и без училище няма да остане. Никак не искам да е пренавит и разочарован.

# 142
  • Варна
В София има много училища! Ние какво да кажем от Варна,
само НУИ и ХГ има паралелки с рисуване по 26 деца.
И когато детето иска само и единствено това, рискът от
пренавиване и изпушване е огромен.

# 143
От днес вече и моята щерка официално е в отбора на тийновете. Да ми е жива и здрава, да има една успешна година и да се пребори за място там, където иска. Следобед заваля и малко дъжд, за да й върви по вода следващата година.
Весело лято на всички наборчето. Четете и почивайте, играйте, пътувайте и се забавлявайте. Събирайте сили за седми клас. И успех на всички.

# 144
  • София
Mama Ru,  да ти е жива и здрава тийн-ката! Да премине с лекота приз всички трудности и усмивката винаги да сияе на лицето й! Весел празник Kissing Heart

# 145
Благодаря

# 146
Честит празник! Да е здрава и много щастлива!

И моята девойка е Близнаци.

# 147
Записах си аз кои задачи могат да се решат от шестокласнии и мисля да го пробвам младежа. А 22-ра могат ли да решат, Sali?
Ако е удобно, мога ли да помоля да ги изброите кои са те? По математика, уви, не се занимавам аз и ми е "тъмна и мътна". Благодаря предварително!
Честит празник на дъщеричката на Мама Ру. Нека да е здрава, усмихната и много щастлива!

# 148
Mama Ru, да е жива и здрава госпожицата! Много щастие и късмет да има! 🌹
Aз не мога да го накарам засега да види НВО -тата. Нещо решава обаче от сборник по Математика по задание от учителката, за да му се маха от главата.

# 149
Мама Ру, честит празник на порасналото момиче! Да бъде здрава, успешна и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт