Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 32 174
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Шшшшт! Не подсказвай!

# 496
Есе - отговор на нравствен въпрос - се дава като творческа задача за създаване на текст на олимпиадата по БЕЛ в 7. клас, освен това има и характеристика на герой и ОЛВ, които се изучават до 7. клас. Нашата учителка в училище ги тренираше всичките наравно с преразказ точно, защото някъде в някоя наредба било описано, че може да се падне и нещо друго, а не само преразказ.

# 497
Много интересно, по какви критерии се оценява такава писмена работа, ако е по литература, а не по философия.

# 498
В тоя контекст бивни(ци)те ще ни се сторят безобидни в сравнение със споровете, които ще породи оценяването на есе върху морален въпрос. Все пак проверящащите нямат рутината на учителите от американския колеж. Да кара по-полека новият министър, а!

# 499
Единственото що-годе положително нещо от такива нововъведения в последния момент е, че масово децата ще са недостатъчно подготвени и ще паднат резултатите и баловете. Ама това не мисля, че и МОН ги устройва.

# 500
Здравейте момичета, майка съм на вече бивша седмокласничка. При нас кандидат-гимназиалните трепети днес приключиха, затова реших да попитам тук дали има желаещ да му предам щафетата като админ на една от групите във фейсбук за кандидатстване след 7 клас. Миналата година също в темата за 6ти клас с мен се свърза майка от предходния набор, която заместих.
Ако някой има интерес да замести мен нека ми пише на ЛС, за да се разберем.
Предполагам, че за паролата с пощата на седмокласните в абв вече си имате някаква организация.
Много успехи и късмет желая на вашите дечица и се надявам догодина по това време да има много сбъднати мечти и усмивки по лицата ви!

# 501
Привет, в какво се изразява админ-стването на тази група? Отнема ли много време?

# 502
Привет, в какво се изразява админ-стването на тази група? Отнема ли много време?
Не, направила съм много настройки, които облекчават администрирането и само от време на време трябва да одобрите/или не желаещ да се включи в нея. По-голямата част става автоматично, но хора, които нямат никакви приятели в групата чакат за одобрение. Общо взето  вие избирате колко да сте активни като админ. Има и чат към групата във месинджър, който направих за бързи въпроси /но може да си го мютнете, защто общ чат с над 1900 майки на седмокласници, особено в разгара на кампанията си е изпитание Wink
ПП- групата има няколко администратора, така че има кой да помага

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 17:35 от Дамасцена

# 503
  • Пловдив
Може ли линк към групата?
Натоварено.ми е много напоследък и не ставам за админ Innocent

# 504
Може ли линк към групата?
Натоварено.ми е много напоследък и не ставам за админ Innocent
Пиша на лс

# 505
За админ не ставам, че не съм много наясно, но ще помоля за линк към групата и парола за АБВ пощата Simple Smile

# 506
И аз ще помоля за линк към групата.

# 507
И аз ще помоля за линк към групата.
Аз също. 😊

# 508
Може ли да получа достъп до пощата?

# 509
Не мисля, че е предадена пощата все още.

Общи условия

Активация на акаунт