Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 32 277
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Казаха ни с кои помагала ще работят наесен по математика:
Скрит текст:

И при нас ще работят по същите, но Книга за ученика на Архимед има ново издание от 2023, което ще излезе на пазара вероятно през юли. Посъветваха ни да вземем него.

За Стаматов, понеже не мога да кажа нищо хубаво, ще замълча. Joy

# 241
"А по отношение на комбинирания изпит - трябва да има дискусия и да се въведе не през следващата учебна година, а през по-следващата. За което трябва да бъдат много добре обмислени поставените предмети и задачи."
Не е за нашите. Пак да кажа - без паника.

Втората дата е супер като възможност. Дано влезе от тази година.

# 242
Е, ти пък сега, ново издание. Нашият клас вече закупи помагала, уч.тетрадки и т.н за 7- ми клас. Дадоха госпожите списък и класът поръча. Сега, госпожите са искали добро да направят, но пък издателстмото са могли да кажат и да изчакаме с поръчката. Нищо, сега ще имат двойна печалба, залежалите ще продадат и новите отново.

# 243
Е, ти пък сега, ново издание. Нашият клас вече закупи помагала, уч.тетрадки и т.н за 7- ми клас. Дадоха госпожите списък и класът поръча. Сега, госпожите са искали добро да направят, но пък издателстмото са могли да кажат и да изчакаме с поръчката. Нищо, сега ще имат двойна печалба, залежалите ще продадат и новите отново.
Браво и каква ще е разликата?

# 244
Не знам. 15 лв, колкото струва старото. Пък може да работим по старото.

# 245
Говоря за съдържанието

# 246
Не знам, кой да каже. Струва ми се редно, издателството да са предупредили, че ще има ново издание, да стопират закупуване на стари.

# 247
  • София
Влязох в темата с идеята да се представя и изохкам, че след 4 години почивка, пак трябва да съм в седми клас, и осъзнах колко много дами тук от седмокласната тема покрай голямата ми дъщеря. Та, драго ми е да видя, дами! И се радвам на всички, които тепърва ще опозная!

# 248
Говоря за съдържанието
Говорих с издателството. Щяло да има нов учебник и затова и нова книга се наложило, имало малки разлики, това са думите им.

# 249
  • София
МОН щели да местят датите на НВО с една седмица по-късно. Rolling Eyes Само тъпотии се мислят. Дай да ги направим август, че да е удобно за всички.

# 250
  • София
Санака, не казаха ли по-рано? За да може резултатите да излязат по-бързо и деца и родители да имат повече време...

# 251
Аз също четох за седмица по- късно.

# 252
  • София
Тц, една седмица по-късно. Повече време за подготовка щели да имат. Rolling Eyes Понеже като бяха в края на май преди, все неподготвени се явяваха...
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14788433

# 253
Стига вече, от тъпотия на тъпотия. Всички  си правят  експерименти.  До тук нищо разумно. Само се забавляват и взе много да ми писва. Реформи и пак реформи

# 254
Понеже видях че сте качвали тестовете на Междучасие, да попитам на място ли се провеждаха, защото на мен ми ги пратиха и бяха онлайн?
Не бяха онлайн пробните изпити. Имат по принцип по 2 дати - едната е стандартна в НПМГ през почивните дни и другата обикновено е в работен ден в офиса им за децата, които не успеят на редовната дата. Доста се бавят с обявяване на резултатите според мен, макар че от самите учители получаваме по-бързо върната работата с корекциите и разбито оценяване на работата по български. Решават и обсъждат допуснатите грешки на самите занятия. Тази година пратиха онлайн тестове за определяне на нивото на детето. Да не би да имате това предвид?

Да, имах предвид тестовете за определяне нивото на детето. Имаше ли при вас верни отговори, дори написани едно към едно, но отбелязаникато грешни?

Общи условия

Активация на акаунт