Киндер - Хари Потър фигурки - размяна

• 4 999
  • 18
  •   1
Отговори
  • София, България
Здравейте,

Не намерих тема за фигурките от Хари Потър, които в момента са в Киндер Джой. Някой събира ли ги?

Имам повтарящи се:
2 Дъмбълдор
1 Муди

Търся: Рон, Макгонагъл, Хагрид, Снейп, Чо

# 1
Здравейте! Ние също ги събираме. Откъде сте?
Здравейте,

Не намерих тема за фигурките от Хари Потър, които в момента са в Киндер Джой. Някой събира ли ги?

Имам повтарящи се:
2 Дъмбълдор
1 Муди

Търся: Рон, Макгонагъл, Хагрид, Снейп, Чо

# 2
Здравейте,
търсим книгоразделител на Луна
За химикал -Хари Потър и Хедуик .
Имаме за размяна замък , влак , фигура на Луна и за химикал Доби.

# 3
Здравейте!
За Пловдив
Търся фигурки на Хари Потър, Снейп и Рон, книгоразделители Луна и Седрик, за молив Хедуик.
Предлагам влак, фигури на Дъмбълдор 2 бр. и Муди, Доби за молив.

# 4
Здравейте,
Фигурки знам, че бяха пуснали в киндер яйца. А книгоразделители и такива за/молив/химикал от къде?

# 5
Серията за Хари Потър на Киндер Джой

# 6
Здравейте, трябва ми Муди и Снейп, а имам Хари Потър и този с изкуственото око 2 бр избяга ми името

# 7
А някой следи ли номерата на яйцата? Аз имам 4 кода на различни фигури, като за една фигурка има поне 2 различни кода 😂 утре пак ще купувам, защото се харесват, но новата цена е ..  А ако има някой разменящ от Кюстендил - да ми пише ☺️🍀

# 8
Здравейте аз търся следните:
Тези който са задраскани имам ги
Другите ги нямам

# 9
Здравейте,
Търся фигурките: директор Дъмбълдор, Професор Минерва Макгонагъл, Аластор Муди, Хагрид и Сибил Треалуни ( учителката по ботаника). За една фигурка предлагам две фигурки от тези по-долу:

# 10
Малко съм закъсняла, но все пак ще се включа в търсенето. Търся Хари Потър от първата серия и от серията на DC. Търся всички. 😔 Надявам се на някой нещо да му е останало. Мога да предложа тези двете играчки. Имам и по-стари неща от Лидл, Кауфланд, Чипикао, пудинг яицата...

# 11
Търся: Drago, Cho Chang, Luna, Albus, Minerva, Sibilla, Moody
Предлагам фигурките от снимката

За град Варна, квартал Чайка или Левски

# 12
Търся: Drago, Cho Chang, Luna, Albus, Minerva, Sibilla, Moody
Предлагам фигурките от снимката

За град Варна, квартал Чайка или Левски
Трябват ми всички без втората. И аз съм от Варна ❤️

# 13
  • София
Здравейте, от новата серия на Киндер Джой търсим Мадам Хууч и Хърмаяни. Разменяме срещу Хагрид и Хари Потър. Ако някой има Луна с обеци-ягодки от 2023 г. също няма да откажем Simple Smile

# 14
Здравейте, от новата серия на Киндер Джой търсим Мадам Хууч и Хърмаяни. Разменяме срещу Хагрид и Хари Потър. Ако някой има Луна с обеци-ягодки от 2023 г. също няма да откажем Simple Smile
Здравейте,
ние имаме два пъти Хърмаяни, но нямаме Хагрид.
Ще се радваме да заменим.
От София сме.

Общи условия

Активация на акаунт