Киндер - Хари Потър фигурки - размяна

• 5 627
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте, от новата серия на Киндер Джой търсим Мадам Хууч и Хърмаяни. Разменяме срещу Хагрид и Хари Потър. Ако някой има Луна с обеци-ягодки от 2023 г. също няма да откажем Simple Smile
Здравейте,
ние имаме два пъти Хърмаяни, но нямаме Хагрид.
Ще се радваме да заменим.
От София сме.

В събота имаме среща за Хърмаяни, но ако нещо се провали, ще Ви имаме предвид.

# 16
Съжалявам, че отново повдигам темата, но не мога да намеря две фигурки от старата колекция. ( Е намирам но на безумна цена от 50лв 🫤) Та моля за помощ ако на някой са му останали. Имам няколко за размяна.

# 17
  • София
Съжалявам, че отново повдигам темата, но не мога да намеря две фигурки от старата колекция. ( Е намирам но на безумна цена от 50лв 🫤) Та моля за помощ ако на някой са му останали. Имам няколко за размяна.

Не мога да Ви помогна, но потърсете в базар-бг и олх-бг. Може сигурно все още да се намерят някакви на нормални цени. Във Фейсбук също има поне 3-4 групи за фенове на ХП и на Киндер Джой за размяна. За съжаление, много хора видяха бизнес в това и са точно за 2-3 лева отгоре. Успех Ви желая!

# 18
Здравейте, дали на някого случайно му е останала фигурката на професор Макгонагъл? Само тя ни остава от двете серии. Издирвам под дърво и камък по Фейсбук групи, базар и олх, но няма. Simple Smile Имам за размяна от различни серии. Благодаря.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 11:41 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

Общи условия

Активация на акаунт