До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 103 371
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 590
Преди 2 дни изкарвам кучетата на разходка.  Докато им слагам поводите обаче едното започва да обикаля двора и да лае много странно. То по принцип нито лар, нито вие ами звучи сякъш се опитва да говори. Хващам я аз и тя започва с тези звуци ма много силно. В тоя момент един мъжки глас каза "Шъъъът"  и кучето млъкна. Нямаше никой вкъщи и помислих, че е някой от улицата. Отварям вратата и навън няма никой.

# 1 591
Преди 2 дни изкарвам кучетата на разходка.  Докато им слагам поводите обаче едното започва да обикаля двора и да лае много странно. То по принцип нито лар, нито вие ами звучи сякъш се опитва да говори. Хващам я аз и тя започва с тези звуци ма много силно. В тоя момент един мъжки глас каза "Шъъъът"  и кучето млъкна. Нямаше никой вкъщи и помислих, че е някой от улицата. Отварям вратата и навън няма никой.
Това защо ми се струва познато? Комшии имате ли? Някой от улицата, когото не е имало как да видиш?

# 1 592
Защото го написах в темата за странните неща. Имаме комшии, но не бяха те. По това време никой не се е прибрал от работа още, аз съм първата. Не знам. То бяха 3 дни подред само такива случки. Първо балона с числото 9, после не усетих как стигнах с колата до работа, половината пък не го видях и не го помня. След това един сокол прелетя до колата ми ниско до предното стъкло и ме погледна и това с шъткането на кучето беше последното.

# 1 593
Вкарвате се във филми Simple Smile

# 1 594
Защото го написах в темата за странните неща. Имаме комшии, но не бяха те. По това време никой не се е прибрал от работа още, аз съм първата. Не знам. То бяха 3 дни подред само такива случки. Първо балона с числото 9, после не усетих как стигнах с колата до работа, половината пък не го видях и не го помня. След това един сокол прелетя до колата ми ниско до предното стъкло и ме погледна и това с шъткането на кучето беше последното.
Какво му е толкова на балона с цифрата 9 не разбрах. Нито е странно, нито е необичайно дори. Според мен си в някакъв период, може и да е изчаквателен за нещо важно или притеснителен, ти си знаеш, и придаваш мистично значение на обичайни събития от ежедневието.

# 1 595
Злодеида, може нещо да те предупреждава да бъдеш нащрек. Например, за да разбереш какво би трябвало да направиш, за да предотвратиш нещо лошо, за което може би, тези три случки те предупреждават, е да седнеш на бистра глава и да намериш връзката помежду им. И да се помолиш на ангелите и Господ да те пазят теб и семейството ти.

# 1 596
И аз имах случай със сокол или друга подобна птица - разпери криле и летя над предния капак на колата, крилете му бяха широки колкото капака, полетя малко и изчезна.
Много обичам животни, изпаднах във възторг
Като шофирам през това място (селски път) понякога виждам тая птица да кибичи на едно дърво, явно там си ловува

# 1 597
Преди 2 дни изкарвам кучетата на разходка.  Докато им слагам поводите обаче едното започва да обикаля двора и да лае много странно. То по принцип нито лар, нито вие ами звучи сякъш се опитва да говори. Хващам я аз и тя започва с тези звуци ма много силно. В тоя момент един мъжки глас каза "Шъъъът"  и кучето млъкна. Нямаше никой вкъщи и помислих, че е някой от улицата. Отварям вратата и навън няма никой.
И аз малко се връзвам на разни знаци, дето ми дава кучето, ама мисля, че по-скоро се филмирам. Например никога не иска да ходи по едно определено пътче и аз съм решила, че усеща нещо лошо в тази посока, един вид ме предупреждава. Едва ли, но не го насилвам все пак. Не бива чак толкова да се втренчваме според мен.
Допълвам се, че аз бих приела балона и сокола като предвестник на нещо хубаво. Относно шъткането, може пък да е имало някой навън и бързо да е изчезнал. Но не се напрягай, търси хубавото в знаците.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 17:46 от m@ria

# 1 598
Който каквото търси, го намира. Само тава ще кажа.

# 1 599
Здравейте! Случайно попаднах на тази тема и се радвам да видя, че има и други хора с подобни преживявания на моите. Ще ви разкажа за един от последните ми сънища, които се сбъднаха. Една моя близка приятелка има дарба. Тя ме предупреди, че ще имам голямо изпитание с партньора ми и от него зависи дали ще го преборим.

Преди изобщо тя да ми го каже, аз бях сънувала следното: спя до него в жилището ни и се будя от звуци около входната врата. Ставам да проверя какво се случва, защото той продължи да спи и не стана, въпреки че се опитвах да го събудя в съня ни. Видях, че хора нахлуват - трима, маскирани, с оръжия. Продължих да опитвам да го будя с думите "Ставай! Нападат ни, моля те, помогни!" Той така и не се събуди. Няколко месеца по-късно се разделихме. В последствие разбрах, че има чужда намеса в отношенията ни и по-точно в мнението му за мен като човек. Това го е накарало да преосмисли отношенията ни и да стигне до момент, в който да ми каже, че не ме е познавaл всъщност и едва сега, след разговори с други хора (семейство, приятели), си е дал сметка.

Много тъжно, но съдба...

Светло да ви е в душата на всички!

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 15:23 от maimuna2013

# 1 600
Здравейте дами! Не сме писали отдавна.
Дойдох да спомена още веднъж колко много вярвам на сънищата си.И как предсказват за нещо,което ще се случи.
След нова година живота ми малко се преобърна и стана доста динамичен във всякакъв аспект.
Миналият месец сънувах починалата ми пра баба.Аз на живе не съм я сънувала никога..Даже бегло я познавах..
В съня ми бяхме в нашата къща,която живеем с мъжът ми.Бяхме на двора с майка му и баща му...Обаче беше толкова кално и занемарено.Имаше едни стълби извити и една отворена врата.И четирамата гледахме към вратата.По еднл време се появи пра баба..И бавно слизаше по стълбите.Аз и казвам" А бабо какво правиш тук? Нали си мъртва? Защо дойде? Тя не отговори само ме гледаше.И започнах да бутам свекърите и мъжът ми и да ги питам дали и те виждат това,което и аз.Защото всички знаем,че е мъртва пък е тук при нас.
Мъжът ми беше с вперен поглед надолу,а свекърите бяха тъжни.И леко клатиха глава в знак на съгласие.
Слезна бабата при нас.И я питам.Бабо,защо си тук? Искаш ли нещо за ядене,пиене? И тя ми отговори,но само гласът и чувах.(телепатично)..
Каза ми следното: Не бабо! Нищо не искам! Дойдох само да ви видя и на теб Хена да ти кажа нещо!..Прегърна свекърите и мъжът ми, попита ги как са! И дойде при мен..Хена,ти ще се разделиш! Тази история ще свърши..
При,което аз не мога да повярвам какво ми казва.Събуждам се..часът 03.00ч.Викам си за добро да е..Свекърите и тях не ги сънувам.Заинтригува ме,защото не знаех какъв е смисъла да са в съня ми..Е ето след няколко седмици се показа какво е.Миналият ден свекъра такава издънка направи. .че не е истина..!! Щяхме да стигнем до раздяла заради негоо.Още не можем да си оправим отношенията с мм и то е,защото аз още не мога да смеля какво се случи.Всички ми се извиниха,плакаха,съжаляват..но аз съм камък в момента..Нищо не чувствам..Не знам къде се намирам.Това е някакъв урок,знам си аз! Има толкова неща,които го показват,но са доста лични и не мога да ги споделя тук.Бъдете здрави..

# 1 601
Хена, забелязала съм, че специалните сънища подсказват какво ще се случи, но поне при мен не са категорично сигурни относно крайния изход на ситуацията във времето. Т.е. ако коментирам по твоя пример, да, подсказало ти се е за предстоящо сътресение и много неприятности но не е задължително в бъдеще да се разделите категорично с мъжа ти. Аз така го виждам.
Разбира се, че ще зависи от вашето отношение към ситуацията ( на двама ви) и ако искате можете да спасите връзката си.
Да не давам акъл, че не ми го искат но постъпките на свекъра не са постъпки на мъжа и ... не се поддавай.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 12:55 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 1 602
Да,точно това,което каза в последното ти изречение ме спря.Анализирах ситуацията и много разсъждавах.Разбрах и двете страни.В случая мен и тях.Урока е за всички.Сигурна съм...,защото виждам сходства в много неща и от моето минало,които много мразя и бягам с 200..
Интересно ми беше въобще как хладнокръвно реагирах на това.Все едно бях подготвена.Нито се сърдя на баща му,нито съм му гневна..Защото знам причината поради,която реагира така.Беше несъзнателно.И го разбирам.Защото знам,че далеч в миналото му и на него, му се е случила сходна ситуация.Аз от 12години съм нямала един проблем с този човек.Даже бих казала,че много го обичам.Винаги сме се разбирали.Но това,което направи..не касаеше лично мен.А него и жена му преди много години.След като поговорихме се осъзна.И от там идва и съжалението му.И моето търпение и хладнокръвие към ситуацията.Ако се бях поддала на емоциите,щеше да е другояче..

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 09:49 от *ĤĚŇĂ*

# 1 603
Много е общо но крайните емоции винаги замъгляват разсъдъка и пречат.
Емоциите ни са резултат на възприятия и мисли, те са индивидуални за всеки и същата ситуация за други хоро биха предизвикали различни емоции. Затова, ако някак се научим да се дърпаме назад и да видим чистата ситуация би ни помогнало.
...
Само звучи лесно.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 12:29 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 1 604
Да,точно това,което каза в последното ти изречение ме спря.Анализирах ситуацията и много разсъждавах.Разбрах и двете страни.В случая мен и тях.Урока е за всички.Сигурна съм...,защото виждам сходства в много неща и от моето минало,които много мразя и бягам с 200..
Интересно ми беше въобще как хладнокръвно реагирах на това.Все едно бях подготвена.Нито се сърдя на баща му,нито съм му гневна..Защото знам причината поради,която реагира така.Беше несъзнателно.И го разбирам.Защото знам,че далеч в миналото му и на него, му се е случила сходна ситуация.Аз от 12години съм нямала един проблем с този човек.Даже бих казала,че много го обичам.Винаги сме се разбирали.Но това,което направи..не касаеше лично мен.А него и жена му преди много години.След като поговорихме се осъзна.И от там идва и съжалението му.И моето търпение и хладнокръвие към ситуацията.Ако се бях поддала на емоциите,щеше да е другояче..

Дайте си време и спокойствие. Сънят Ви със сигурност ви е "предупредил" за ситуацията, но може всичко да е временно изпитание. Надявам се, когато се успокоите, да ви се наредят нещата!

Общи условия

Активация на акаунт