До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 103 365
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 605
maimuna2013 да изпитание е.!
Така правя в момента.Давам си време.Не реагирам прибързано,необмислено..Ще се наредят нещата знам.Няма да е все така.Всичко е временно,и хубавото и лошото..! Благодаря 🌹

# 1 606
  • на чист въздух
Живота е низ от странности. Никога не съм си помисляля, че ще отдавам значения на събития и факти. Понякога когато ти се случи нещо непоправимо започваш да си задаваш въпроси. Пример загубих синът си преди 2 месеца . На 3 ден след смъртта се пръсна кандилото. Вечерта го сънувах втъмното видях ясно образа му и се стреснах.  Как така нали почина? След време пак върви срещу мен пребледнял и се оплаква, че сърцето го боли и пада в ръцете ми. Пак се събудих. Телевизора започна да се включва вечер когато спим и да си превключва каналите.
 Дали откачам или се случва нещо не знам. Последния сън беше, че го сънувах като ударник
 Тогава една баба ми каза, че защото съм плачела непрекъснато и той се давел във вода

# 1 607
  • България
Телевизорът е сравнително ново устройство, но при мен се случи така.
Когато брат ми си отиде, до около месец се развали телевизорът, който беше винаги включен, когато брат ми си беше у дома.
С този на майка ми - същото.
С този на баща ми  - същото.
Различни марки - Тошиба, някаква китайска и Самсунг.

# 1 608
Ян, съболезнования!
Много е интересно и ценно това, което споделяте, че бабата ви е казала.

# 1 609
Живота е низ от странности. Никога не съм си помисляля, че ще отдавам значения на събития и факти. Понякога когато ти се случи нещо непоправимо започваш да си задаваш въпроси. Пример загубих синът си преди 2 месеца . На 3 ден след смъртта се пръсна кандилото. Вечерта го сънувах втъмното видях ясно образа му и се стреснах.  Как така нали почина? След време пак върви срещу мен пребледнял и се оплаква, че сърцето го боли и пада в ръцете ми. Пак се събудих. Телевизора започна да се включва вечер когато спим и да си превключва каналите.
 Дали откачам или се случва нещо не знам. Последния сън беше, че го сънувах като ударник
 Тогава една баба ми каза, че защото съм плачела непрекъснато и той се давел във вода
Тази баба, ако има как, не я виждай, нито слушай повече. Или никога не е имала в себе си или е загубила всичко човешко, за да го каже. Да, опитала се е сигурно по своему да те предпази от потъване в скръбта, но не това е начинът, внушила ти е вина в най-голямата ти болка.  
Съболезнования, мила! И сила, и вяра, че душичката му е на светло място сега.

# 1 610
  • на чист въздух
Не мога да си намеря място. Цялата ситуация е загадка. Здраво право момче с мечти на пред . Мира нямам. Моля се.

# 1 611
Не мога да си намеря място. Цялата ситуация е загадка. Здраво право момче с мечти на пред . Мира нямам. Моля се.
Моли се, говори си с него, въобще - прави всичко, което те държи. Аз смятам, че връзката между деца и родители никога не прекъсва, независимо къде са. Скоро имах възможност да преживея такова прозрение, свързано с майчицата ми. Някога може да се опитам да го опиша, но не знам дали ще успея, много неуловимо и непредаваемо с думи е.

# 1 612
съболезнования за тежката загуба!
Има обяснение на това,което ви се струва загадка,защото го разглеждате само в отрязъка от този живот,а душата има низ от животи,уроци и път,който следва.
Трябва да прочетете книги на тази тема,за да го осъзнаете по този начин. Не че ще го преживеете по-лесно,липсата от загубата ще е вечна бездна,но поне ще имате отговори.
Препоръчвам ви "Живот между животите" на Долорес Кенън.

# 1 613
  • Deutschland
Чувала съм го и аз това за отишлите си от нас и водата. Един младеж, наш съсед, отишъл си рано-рано се беше явил в съня на майка ми и казал " Кажи на нашите да спрат да плачат, защото все във вода газя". Майка ми много сънува мъртвите, но аз честно казано не искам да знам за сънищата й. Страх ме е.

# 1 614

Моите съболезнования! Болката никога не си отива, но свикваме да живеем с нея. Аз като другите вярвам, че всяка душа си има път и когато си го извърви си отива, оставя нас живите да учим своите уроци чрез загубата и липсата и примерът, който са ни оставили. Грижете се за себе си и се осланяйте на близките ти, всеки ден ви е подарен и детето ви със сигурност не иска да се погубите от болка. Изпълнете мечтите му доколкото можете и искате и превърнете паметта му в двигателна сила да творите добро и да осъществите плановете за собственият ви живот. Сила и светлина напред ви пожелавам. Бог да ви пази!

# 1 615
Здравейте! Анонимно искам мнение и съвет, понеже виждам, че много от вас тук сънуват и разчитат сънищата си: разделена съм с бившият ми от няколко месеца, в момента не си говорим, но все още имаме какво да "делим" от имущество. Снощи сънувах в ранните часове, ок. 02:00ч., че ме гони от жилището ни и ме обижда, беше груб и ядосан. После пък ок. 4-5ч. сънувах, че ми обяснява пак в апартамента, че ме обича и се моли да се съберем и да не си тръгвам. Какво мислите? Струва ми се, че сънищата в диапазона от 1-5ч. сутринта са точни и свързани с интуицията ни, обаче моите са конфликтни и не знам как да ги интерпретирам. Благодаря предварително!

# 1 616
В тема да разтълкуваме съня си ще са ви по-полезни.

# 1 617
Живота е низ от странности. Никога не съм си помисляля, че ще отдавам значения на събития и факти. Понякога когато ти се случи нещо непоправимо започваш да си задаваш въпроси. Пример загубих синът си преди 2 месеца . На 3 ден след смъртта се пръсна кандилото. Вечерта го сънувах втъмното видях ясно образа му и се стреснах.  Как така нали почина? След време пак върви срещу мен пребледнял и се оплаква, че сърцето го боли и пада в ръцете ми. Пак се събудих. Телевизора започна да се включва вечер когато спим и да си превключва каналите.
Бабата е права Simple Smile
Изпратете го с любов и благодарност и продължите напред заради себе си на първо място и заради него. Щом сте още тук, а той не е, значи има причина.
Да почива в мир!

# 1 618
Моите съболезнования за починалите ви близки.
Ян, искрени и сърдечни съболезнования.
Страшно е да погребеш детето си. Прегръщам те силно. Болката вероятно е безумно силна и неописуема. Но...
Пусни го, майко. Пусни го да си отиде. Той винаги ще е с теб, но трябва да го пуснеш. Трябва време, не точно сега. Но ще дойде времето, когато ще си готова. Ще го усетиш, ще го разбереш. Когато това стане, послушай се. И го пусни. Не задържай душата му. Той има още занапред, помогни му, не го спирай. Вярвай, че пак ще сте заедно. Ще сте. Когато му дойде времето. Дотогава дай му сила и подкрепа, вярвай в него, но не го задържай. Плачи сега, но приеми болката, с нея се живее, просто трябва време и то ще дойде. Рано ти е, знам, но времето ще дойде и тогава трябва да го пуснеш, за да може после да сте заедно. И ще бъдете. Позволи му да бъде щастлив там където е. Той не иска да скърбиш. Иска да продължиш живота и пътя си. Неговия урок е бил този. Твоя продължава. Живей, учи и вярвай. Вярвай, че нищо не свършва тук и сега. Пак ще си го прегърнеш. Но го пусни. Той знае колко го обичаш. Прегръщам те, майко. Бъди силна. Heart

# 1 619
  • на чист въздух
Джаста праста:heart:HeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт