Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 18

• 26 646
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Може би наистина ще пострада някого, който не сме очаквали.
Може би въобще финалът няма да е със стрелба. Да видим.
И репликите на Гюлгюн -Ферит, Ферит! са залъгващи.

Рени, благодаря за превода на фрага и резюмето. Heart

Пак ги слагам, че са много хубави
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 106
Може наистина да са залъгващи и просто да в сънувала кошмар и спойлера да е верен според мен ще бъдем изненадани от финала !!

# 107
Ферит се влюби, но заобича впоследствие, какво има да го говорим. Видяхме промяната и в двамата, макар и несъзнателно Сейран го промени, поставяйки му граници, не се поддаде на манипулациите и контрола му и това е начина да се справиш с нарцистичен човек. Ферит си мислеше, че дърпа конците, но всичко беше в ръцете на Сейран.
 Който и да пострада, ще си вземат поука, дано важи и тук клишето- накрая любовта и доброто побеждават.

# 108
Благодаря за фрагмана,преводите на фрага и резюмето и за всичко споделено

# 109
Здравейте, мили момичета Hug
Цял сезон ви чета с удоволствие и все не ми остава време да се включа ( с едно диво бебе на 9 месеца е много трудно Joy )

Пелин - абсолютно изчерпан образ за мен и има логика да е чао за 2ри сезон. Та човека сто пъти и каза, че не я иска Joy, накъде повече..
И аз смятам, че сцената с Гюлгюн е заблуждаваща. Тя и предния път имаше лошо предчувствие, че ще стане нещо с Ферит.. То пък взе, че стана с Фуат,така че..

Може изненадата в имението да е новия внук, отдавна го чакаме Grinning

# 110
Може да дойде внука от Англия 😂😂

Какво стана със сватбата на Ферит с Пела? Нещо спойлерите издишаха там 😂

# 111
  • Бургас
Чета размислите ви.....Благодарение преводите на Рени Flowers Bouquet и картините се разкриват една по една.....
Но ако знаете, как ми се иска да "вляза в главата" на Гюнтер Stuck Out Tongue Winking Eye...Така че реших да го реабилитирам, ако успее да ме изненада и ме накара да си говоря сама Sunglasses В противен случай ще си го плюя, пък дано се усети да ни поднесе логичен 2-ри сезон!
История с потенциал - затова я загледах! Актьори с взривоопасна химия - подействаха ми пристрастяващо!
А за действие да не говорим - през какво ли не минахме.....чудесни диалози и структурирани начални серии, нахвърляне на обещаващи сюжетни линии, през хаос и деменциални отклонения при сценарист и режисьор ли, до "зверско изцеждане" на актьорите, които с играта  си, ни накараха да забравим кой, какво, защо, за да останат само те - СейФер, а както върви с бонус АфРам!
Със сигурност, някои от образите ще бъдат занулени - жалко, че не ни ги разкриха при толкова подсказващото желание на зрителя - Абидин, Асуман....Други ще продължат да "дефилират" на сцената кой като борче /Юсуф/,кой като пазител на мръсни тайни /Султан/ И нови очакваме да се появят - този прословут внук, дето вече 2 месеца още не може да стигне от Лондон. Гюлгюн, да се събуди от зимния си сън и да покаже на какво е способна една майка в скръбта си, и от Есма очаквам просветление! Стига сме утвърждавали змии като Ифакат, Зерин и протежето им Пело!  И Тарък да разгърне своята лудост, да видим кой по-, по- най между него и Феро! Ще се повторя, че не искам Ферит да пострада, защото набра инерция, застана срещу целия свят и не е време да бъде изкаран от играта.....кой.... дъртьо или Орхан ще водят тази война? Може.....но Ферит Корхан е този, който ще каже вече как!
Колкото ги гледам, все повече и повече ми се иска да не свършва тази чапкънска приказка....

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 14:27 от Аniksi

# 112
Здравейте и от мен
Да се разпиша и днес
Ренко,знаеш,колко съм ти благодарна за превода:yellow_heart:
Спомням си,че Ферит рисуваше в една от сериите часовник
Ама за какво и за кого беше предназначен?
Опитвам се да вържа това с емотикона на Емрулах

# 113
Убиха всякакво вълнение от финала на сезона с това, че знаем, че ще стрелят по някой. Дано все пак ни изненадат.
Ако прострелят някой от Сейфер оцеляването е ясно. За друг герой на никой няма да му пука особено.
Най-добрият сценарий е да успеят да избягат.

# 114
# 115
Аз мисля, че СейФер ще успеят да избягат успешно.
Но от вчера мисля, че някой от хората, които охраняват конака в Антеп ще отиде да провери и ще стреля мислейки, че там ще е Ферит, а простреляна да се окаже Хатуч. Едновременно един от Саффетовците да е прострелян. Така Тарък да научи новината и за двете, и така ще е отговорен и за двете 🔫.
🤷🤷🤷
Толкова много хора могат да бъдат ранени, че се опитвам да намеря най-малкото клише, та нали нашият сценарист не пише клишета 😝😎.

Мен ще ме изкефи ако Суна взема един пищов и ги накаже. 😂

# 116
Аз мисля, че СейФер ще успеят да избягат успешно.
Но от вчера мисля, че някой от хората, които охраняват конака в Антеп ще отиде да провери и ще стреля мислейки, че там ще е Ферит, а простреляна да се окаже Хатуч. Едновременно един от Саффетовците да е прострелян. Така Тарък да научи новината и за двете, и така ще е отговорен и за двете 🔫.
🤷🤷🤷
Толкова много хора могат да бъдат ранени, че се опитвам да намеря най-малкото клише, та нали нашият сценарист не пише клишета 😝😎.

Мен ще ме изкефи ако Суна взема един пищов и ги накаже. 😂

Това за Суна е добра идея
Нали за убийство се лежи в затвора
По-добре в затвора,отколкото в конака при Сафет

# 117
Чак за убийство не. Не мисля, че някой от тях (суна или корхан) може да стане убиец, но да кажем стреля се в някоя посока и от звука на стрелбата, някой се стряска и пада, я от тераса, я по стълбите, я се намушква някъде и ето, инцидент е случаят. 😳😅

Но аз си държа Хатуч да замине, защото тя няма с какво да допринесе за сериала, другите герои (Корхан) имат, но както казах не мисля, че някой от тях е способен да стане убиец.
Най-много Зеррин да издаде на цялата фамилия Корхан, че Ифакат я е повикала от самото начало и че тя е започнала всичко и да я държат отговорна.

# 118
Това е профил , който прави анализи на сериала
Много хубаво е написано. Бурджу  го е харесала
Аз с преводача го превеждам , но се разбира смисъла

https://twitter.com/murekkeep/status/1665276992202178562?cxt=HHwWhIC8zb6moJwuAAAA

# 119
Привет.
Остава още един ден, голямо вълнение.
Благодаря за превода.  Flowers Hibiscus

Накрая да не дойде Пельо да ги гърми Joy
Ще е точно в нейн стил. И среща Тарък и пламва любов от пръв поглед Joy
Ще видим какво са ни подготвили.

Но този Мерт Демир става все по-хубав.  Направо грее ... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт