Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 18

• 26 667
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля, че СейФер ще успеят да избягат успешно.
Но от вчера мисля, че някой от хората, които охраняват конака в Антеп ще отиде да провери и ще стреля мислейки, че там ще е Ферит, а простреляна да се окаже Хатуч. Едновременно един от Саффетовците да е прострелян. Така Тарък да научи новината и за двете, и така ще е отговорен и за двете 🔫.
🤷🤷🤷
Толкова много хора могат да бъдат ранени, че се опитвам да намеря най-малкото клише, та нали нашият сценарист не пише клишета 😝😎.

Мен ще ме изкефи ако Суна взема един пищов и ги накаже. 😂

Няма лошо Хатуч да я гръмнат. Така и двамата изкуфели старци ще се оттеглят в покоите си да тъгуват по нея и ще оставят другите да си живеят живота както го разбират.

# 121
  • Дубай
Аз мисля, че СейФер ще успеят да избягат успешно.
Но от вчера мисля, че някой от хората, които охраняват конака в Антеп ще отиде да провери и ще стреля мислейки, че там ще е Ферит, а простреляна да се окаже Хатуч. Едновременно един от Саффетовците да е прострелян. Така Тарък да научи новината и за двете, и така ще е отговорен и за двете 🔫.
🤷🤷🤷
Толкова много хора могат да бъдат ранени, че се опитвам да намеря най-малкото клише, та нали нашият сценарист не пише клишета 😝😎.

Мен ще ме изкефи ако Суна взема един пищов и ги накаже. 😂

Няма лошо Хатуч да я гръмнат. Така и двамата изкуфели старци ще се оттеглят в покоите си да тъгуват по нея и ще оставят другите да си живеят живота както го разбират.
Ако Хатуч умре омразата повече ще се разпали... Ще започнат обвинения и отмъщение, което не е ок... Иначе ако питаш мен и тримата старци да гушват букета

# 122
# 123
Искам да избягат заедно,но едва ли...

Ако някой ще умира, лелята е най-разумен избор. Ако Хатуч умре от ръката на Тарък,ще настъпи хаус и война между фамилиите. Все пак това е ябълката  на раздора им.  Логично е да е тя. Wink Дъртите все още я обичат,никой няма да го преглътне лесно. Кязъм също,ще бъде доста съкрушен.Ще промени съвсем ходовете си към Саффетовите.

# 124
  • Яко в Матрицата...
Много сте кръвожадни Wink Нека никой не умира и дано СейФер успеят да избягат този път Heart Eyes

Въпросът е какви ще ги дробят следващия сезон, ако сега имаме мутлу сон...

# 125
Може би ще успея успеят да избягат в чужбина и там ще разберат че е бременна и второ сезон ще има скок в времето и ще се върнат с дете 😍

# 126
Ех,че хубаво звучи ...  Но така къде е драмата?
Чака  ни цял сезон на есен
Вярвам,че финала ще е бомба. Пък се страхувам от оптимизма ми,ще гледам да съм без очаквания  Hug

Може би ще успея успеят да избягат в чужбина и там ще разберат че е бременна и второ сезон ще има скок в времето и ще се върнат с дете 😍

# 127
# 128
Мерт обаче май много иска да си посвирва на барабани... 😄 а може и да свири 🤔

Според мен това с Гюлгюн е залъгващо и също че уж последната сцена е със прострелка... може финала да не е такъв а съвсем различен...

# 129
Добре, де, каква е тази странна рокля на Афра? Все едно е тръгнала за плажа? Толкова е красива, а направо с тази шапка и с тази рокля ми е много странна.
Изобщо не гадая честно казано, какво ще се случи. Изобщо не смятам, че може да ме изненада с нещо финала на сезона. Не пишел клишета Гюнтер. Мхм.

За сметка на безумния сценарии, АфРам са великолепни във всяка една сцена

15еп.
Ферит, отивай си!
Ще си отида, Сейран, но с теб!
36еп.
Ферит, умолявам те, тръгни си!
Ще си тръгна, Сейран, но и теб ще те взема със себе си!

15 епизод с една от любимите ми сцени, когато Ферит качи Сейран на рамо, борбата да я вакра в асансьора без да я хване за д-то или за крака, припадналия Казъм. Абидин на паркинга. Много се забавлявах.

От официалния канал на сериала
"Никой не може да противостои на силата на любовта!

# 130
Искате да ми кажете, че няма да го виждам 3 месеца лии сегаа 🥲🥲🥲
https://vm.tiktok.com/ZGJQLtUFE/

Ако това не е любов не знам какво е 😍
https://vm.tiktok.com/ZGJQNFXbq/

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 19:29 от Николета Кирилова 736837

# 131
Заради високия рейтинг ще има втори сезон, затова са и гост актьорите.
Логиката е началото на събирането им и щастливия край на връзката им, а какво ще става докато се съберат, бяга от логичното мислене. Аз мисля, че или лелята, или Сейран може да пострада, но може и нищо да не се случи в последния епизод, а да продължи във втори сезон.

# 132
Също един от любимите ми моменти Heart Eyes

https://twitter.com/noisette_2/status/1666860361448927247

Много красиви неща творят феновете Heart

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 21:45 от Еванджелин

# 133
Един красив клип разкриващ историята на СейФер Heart

https://twitter.com/dreameleri/status/1666845627873992704?t=YAgr … 4aG_JeMWn8kQ&s=19

В анкетата гласувах, че ще прострелят Ферит...Дано да бъркам и да ни изненадат, но такова е моето усещане. Финалите на сезоните са драматични и засягащи главните действащи лица, за да ни държат в напрежение ще е някой, който дълбоко я влязъл  в зрителското сърце.

И все пак дано греша и Сейферчетата да успеят да избягат! Hug

# 134
Еве, Мис, толкова хубави клипчета сте споделили!
Припомнихте ми защо го гледах този сериал.
Толкова е красива Сейран на масата и толкова щастлива. Ферит Heart
A лелята настанена да лапа, гледа като пребозало теле. Ах, дано да те гръмнат теб, а любимия ти Халис да умре от мъка!

Общи условия

Активация на акаунт