Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 18

• 26 672
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
# 136
😍😍😍😍
Много ми харесват със светли дрехи!  Носи се друго усещане!
А мястото на този мост, голяма красота! 🌿

# 137
Ах, горката Хатуч ! Почти всички желаете да я занулят.  Аз си имам цял списък и в него тя е на 3-4 място. Но не ги искам занулени. Искам  да страдат , да се гърчат, да наблюдават щастието на Сейферите и място да не могат да си намерят от завист. Винаги съм си мислила , че Пелин и Тарък искат едно и също нещо - Сейферска любов. Искат и тях да ги обичат така , независимо кой.
Дреме и на Пелин за Ферит ! Тя иска да я обича както обича Сейран и парите му,, имиджа на семейство Корхан. Дреме му на Тарък за Сейран ! Той я иска защото е на Ферит . Иска тя да е готова да умре  за него !

Тя - любовта е основната движеща сила и в нашето дизи. Сафет , Халис, Хатуч, Ферит, Сейран , Суна, Абидин ,Пелин, Тарък - все  нейни жертви.

Аз нямам любими моменти ,защото просто всички ми са Окейййй.
Но си  имам любим клип .

# 138
# 139
Присетих се за внука на Халис. Всички треперят от него и майка му, а дори не дойдоха на погребението на Фуат да подкрепят, не друг...любимият си дядо...да изкажат съболезнования. Сафетови се натресоха и половин Истанбул, а внука съвсем загуби пътя към Истанбул.

# 140
Те като цяло май сценаристите го забравиха този внук може да дойде втори сезон ще видим

# 141
Днес е време Сейран да сложи колието,което уж беше така важно и да отиде с него при Халис
Може пък и да помогне това “забравено” от сценаристите колие
С него започна пътят към Истанбул

# 142
# 143
  • Бургас
Добро утро в ден петък!.....
Последният ден на нашите Чапкънчета, за този сезон.....
Дългоочакван, с трепет и страх за предстоящите събития! 

Каквото и да стане - денят настъпи!
А от утре...навярно ще анализираме, гадаем, ще се радваме или ядосваме, ще си припомняме пак и пак щастливите мигове, които споделиха с нас този прекрасен екип! И ще чакаме....дали нашите гълъбчета ще почиват заедно или жълтурковците ще ги "захапят", ще си играят на котка и мишка, защото да си приятел с някого - не може!, ако пък го играеш и лудо влюбен! Joy
И така....настройвайте се за финала, а от мен малко кадри за настроение!

И виновницие да сме сега щастливи и доволни! Някой трябва да си смени фризьора май? Joy

Очакваме ги!

# 144
Лелее Мерт и с дълга коса е много секси.🥰
Сега малко се е поотпуснал .. ама я вижте какво телце е бил направил 🙀
Да се стяга да ходи с Афра да си тренират заедно и да ни радват очите!👩🏼❤💋👨🏾

# 145
Aniksi GrinningGrinningGrinning

МЯ много унил ми се вижда, а Дилън общата вече не прилича на себе си.

Честит петък и от мен, дами Kissing Heart
Хапи последен Чапкънов дей Sunglasses

Чакам ги както винаги с вълнение, този път и с малко тъга, но нека си починат Heart

# 146
  • Яко в Матрицата...
Финал на сезона имаме днес Grinning Нека всички от екипа да си починат, най-вече сценаристът.

😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 147
# 148
Сценаристът да отиде на няколко консултации при Гюлсерен😂 Че и той е кукумицин😂

Айде да видим какво ще се случи. Аз съм настроена за лош финал😂 и кървища 😂

# 149
  • Дубай
Привет, мили момичета!
Последен епизод от сезона, последни вълнения, надявам се да избягат от познатите досега клишета и ни изненадат с нещо неочаквано.
Благодаря Ви за коментарите, анилизите, красотите и най-вече за преводите на Еве и Екип и Рени, без Вас цялата приказка нямаше да е толкова приятна за гледане.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 10:12 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт