Родителите му

• 19 253
  • 430
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не съм сигурна, че някой друг освен майката и бащата имат каквито и да е права над бебе. Мен би ме дразнил манталитета да вдигаме шум до небесата, че имаме внуче.
Към бебето ѝ (и към нея) никой няма претенции.

# 226
Да, защото аз с чужди постижения не се хваля. Да се хвали с нещо, което тя е създала. Това ми е като да вика нейни си гости на нашата сватба. Абсурд. Grinning

# 227
Без нейното постижение да има син, нямаше да бъде постигнато и внучето...

# 228
  • София
Ами радват се и празнуват, тяхна работа.

# 229
Сигурно нищо не е платил младежът от къщата, авторката пък съвсем. Но това е къщата на техните, може да е бил плочи, правил покрив, бъркал бетон и прочие... Те така се строят многофамилните къщи и се строят с идеята в тая къща да  живеят и децата със семействата си - съвършената рецепта за беля Simple Smile

# 230
Даже да се чуди човек какво пък толкова са се зарадвали... No Mouth

# 231
Сигурно не сте и чували, че внучетата са по- обичани и от собствените деца Grinning

# 232
"Майка ми като майка:
- Ще ядеш каквото има!

Майка ми като баба:
- Кашкавалчето на звездички ли да ти го нарежа или на сърчица?" Wink

# 233
  • София
Описа майка ми почти дословно.

# 234
  • София
В момента чакам първо внуче. Радвам му се повече от на свое дете. И ще празнувам след появата му.

# 235
Не може да празнуваш появата на внуче, забранено е.

# 236
Аз не си представям как ще обичам внучето си повече от детето си ,просто няма на къде повече
Сигурно не сте и чували, че внучетата са по- обичани и от собствените деца Grinning

# 237
  • София
Силве, влизаш, ама не коментираш, ясно е, че се фръцна обидена, защото очакваше дружно да оплюем свекървата, а вместо това всички скочиха да ти казват как жената си е вкъщи и че грешката е във вашия телевизор - твоя и на Мунчо. Обаче поне оправи заглавието, защото ми избожда очите!

# 238
  • Далечният изток
Ама тя знае ли, че е сгрешено? Rolling Eyes
Не, не, нека си остане така. Показателно е за нивото, както каза някой назад.

# 239

Представи си пък, ако не се радваха и не празнуваха...
Мен друго ме впечатли. Това ли е единственият проблем на тази снаха с нейните свекъри, та цели 7 години го преживява и чак си прави специална регистрация във форума, за да се оплаче? След 7 години!
То си е за хвалба направо... И за завист. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт