Родителите му

• 19 235
  • 430
  •   1
Отговори
# 240
  • Далечният изток
Преди 2 години се е регистрирала, сега се е решила да сподели. Няма лошо.
Аз ще я посъветвам да прочете внимателно мненията, и особено тези, които не ѝ импонират. Да се замисли, за себе си, дори да не отговаря тук. Ще ѝ бъдат полезни, особено след време, сигурна съм, че ще го осъзнае.

# 241
Не, няма да има промяна просто така. Той е,, мамин златен,, а вашето дете е негово естествено продължение. Третират го като малко дете. Вие пък се явявате като придатък, с който те трябва да се примирят, каприз на синчето. От него не чакай. Ти действай.

# 242
Има някой неща, които не разбираш и не си права.
Все още го играеш по детски център на света Simple Smile ще ме прощаваш.
Защо да са длъжни да канят родителите ти по какъвто и повод да е? Правят тържество защото синът им се е оженил и защото имат внуче. Канят техни приятели и преценяват кой е подходящ да бъде събран. Вероятно с твоите родители празнуват друг път. Твоите родители колко пъти ги каниха?
Осигурили са ви дом - след като не си седяла будна до зори в мислене как да платиш следващата ипотека или те е тресяло да не останеш без работа не разбираш много, много колко много ви е подарено.
Искаш разбран и неконфликтен мъж, но искаш да е такъв само с теб. Ако може да намрази родителите си и да се изпокара с тях.
И не мисля, че поставя родителите си пред вас с детето /то детето сега го използваш като оръжие за изнудване де/, просто мисли трезво не вижда проблеми дето ги няма.

Предлагам ти да се бръкнете с мъжа ти, да изработите пари и да си купите жилище далеко от тях. Тогава няма да се налага да търпиш каквото там правели. И тогава ще дойде снахата/зетя и представи си нахалницата/нахалника ще иска да се съобразявате с него/нея сякаш са център на вселената... а и да каните родата му/и Wink

# 243
Направо си представям, как зет ми се цупи, че каня гости и черпя, защото имам внуче. Оре дъното тази история.

# 244
  • София /Абсурдистан
Сякаш кой знае какво е станало.

# 245
В момента чакам първо внуче. Радвам му се повече от на свое дете. И ще празнувам след появата му.
Ама ти питала ли си зет ти съгласен ли е, може ли, не може ли, кога им е удобно на свекърите да дойдат...

# 246
В момента чакам първо внуче. Радвам му се повече от на свое дете. И ще празнувам след появата му.
Анатема 🤣

# 247
  • София
Манди, хич не ми пука за мнението на зетя, а и нито ние ще ходим, нито свекърите. Даже не се знае дали ще го видим (бебето) преди Коледа, когато вече ще е на няколко месеца. Всеки ще си се напива самостоятелно, даже и зетят. Wink

# 248
Пак не може. Само ако ти разрешат! Smile

# 249
Пак не може. Само ако ти разрешат! Smile

И то в присъствието на одобрен от новоизлюпените родители списък с гости.

# 250
  • Далечният изток
Трябва да го одобрят, да се съгласят и най-добре да подпишат някакъв документ. Simple Smile

# 251
Другият вариант е да кажете, че се събирате без повод, а реално да се черпите за новороденото. Обаче такова умишлено укриване на факти и обстоятелства може да ви излезе солено. Не знам... Посъветвайте се с адвокат най-добре.

# 252
  • Далечният изток
Те добре, че при Фивър са професионалисти половината рода... Grinning Та не е лошо да драснат едно бързо договорче.

Усещам как приближава ключарят...

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 11:02 от AIDA_N

# 253

Усещам, как приближава ключарят...

От твоята уста в божиите уши, амин Simple Smile

# 254
Тарикатката е влязла в чужд дом, и ще диктува на собствениците как и с кого да празнуват лични празници? Joy
Мамма миа, какви хора има по този свят! Че и насъсква сина им, и го поставя в неудобни ситуации.

Така става, като не ти стиска да си купиш собствен дом, но пък си нагъл и с претенции.

Общи условия

Активация на акаунт