Booking.com /Тема 5/

• 38 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Моля следващия, който има свободен код, да бъде добричък към мен и да ми го сподели на лично.
Вече ми е спешно, а нямам възможност да участвам в състезанията по бързина, с които се забавлявате.

# 526
Сещам се за няколко спешни неща в живота, но кода за букинг не е нито едно от тях 😂  Спешно било ….

# 527
Да, защото преди няколко дни писах, че търся код, но имаше много желаещи и затова уточних, че не бързам. След това сепораздадоха кодове и затова напомних за себе си.

Не е било с цел да те веселя, но се радвам, че го постигнах.

И прецених да си направя резервацията без код. С 200 лева няма да обеднея, но пък може да изпусна хубаво място. И когато ти е спешно си плащаш, каквото трябва.

Наздраве и все така весела!

# 528
Периодично се появява по някой много убиден че не са му изпратили код. Спешно било , важно му било. Когато на мен ми трябва сядам и ровя по теми, групи и сайтове и си намирам, защото знам че е въпрос на късмет и малко ровене и никой не ми е длъжен. Не съм седнала да си губя времето да обяснявам в бг мама колко ми струват резервациите и кога какво съм писала, просто не мисля че някой го интересува. Айде весело и на вас и приятна почивка 🤪

# 529
  • София
Понякога е хубаво, пък и полезно, освен за кодове хората да се поровят и в правописния речник.

# 530
  • София
Не мога да дам линк сега, но това показах преди време в темата:

През този линк направих резервация, но трябва да се плати с Visa в момента на резервацията. Политиката за анулиране си важи.
Ако ти е вариант…..

# 531
Здравейте, ако някой да има излишен код, ще съм благодарна да ми пише на лично.

# 532
  • София
Извинявам се за супер лаишкия въпрос, но кога се въвежда кодът - при самата резервация или когато дойде времето за плащане?
Питам, защото имам резервация за не малка сума и да знам дали да се наредя за код, когато му дойде времето, или може би вече съм изпуснала шанса. Blush

# 533
По време на самата резервация.

# 534
  • София
Здравейте,
Моля за свободен код на лично.

# 535
Имам питане: ако съм направил резервация за хотел с пари от портфейла (частично... имам доплащане с карта на някаква част от сумата), но се налага да канселирам резервацията, защото и Уизеър ми врътнаха номер и промениха дните на полетите, които бях резервирал... какво се случва с парите от портфейла като канселирам? Ще се върнат ли пак там? А понеже ми дръпнаха и парите от картата за доплащането... и те ли би трябвало да се върнат? Става въпрос за хотел до летище Лутън

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 17:15 от diziler

# 536
Всичко връщат, откъдето излиза, без банковите такси.

# 537
W1M1X591SM промокод Booking валиден до 17 август.

# 538
Няколко технически въпроси имам.
Имам кредитна карта с лимит 4000, но трябва да платя резервации на стойност 4300. Има ли шанс да мине плащането някак?
Мога ли да ползвам в случая дебитна карта?

# 539
  • На планетата Земя
Внесете по кредитната карта колкото ви е необходимо над лимита/над наличността.

Общи условия

Активация на акаунт